Puiuti de randunici 2008!! (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI AZI!

Tuchi, da, azi e deschis cam pe la toate hypermarcheturile astea mari.

Cami, si la voi ninge??? Ce frumos!

Bitza, am vazut, a fost doar o fulguiala mica, mai mult geruiala. Dar lasa ca sigur o sa ninga si la noi. Vreau sa o scot pe sufletica la zapada sa-i vad mirarea de pe fata!

Incarc poze si filmulete, dar merge greu...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Neata fete dragi!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Am vazut pozici de bebici frumosi!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihaita, Tudor si Patrick! Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!

Cata, imi place de tine oricum, gravida sau nu Mi s-a parut draguta tare pozica aia, din cauza decorului ( brad impodobit, etc ) zici ca e facuta ieri. Si cand colo...

Naty, zici ca Iulia nu mananca ? Pai carnatii..muraturile...prajiturile...nu se pun ?

Clau, felicitari pentru somnul lung de noapte! Asa sa va ramana .

Cami, vroiam sa iti spun ca in sfarsit, te vad si eu pe tine in poze Stii de cate ori ma gandeam cum oi arata tu? Fiecarei mamici ii asociez figura atunci cand ii citesc postarile, la tine nu reuseam

Am niste vecini dedesubt ( niste copii de mama pocaita, plecata in Suedia la munca, care i-a lasat singuri de cand fata avea 12 ani si el 13, acum au 17, respectiv 18 ) care s-au apucat sa reamenajeze baia in ajunul Craciunului. Ieri au luat pauza, azi au reinceput bocaneala De unde or fi gasit, nene, om sa le lucreze de Craciun!!?? Cu pus gresie, schimbat cada, tot tacamul

Am pus poze de ieri la semnatura

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, dar ce a patit fata lu' gagica? Pierduse avionul...si de ce a stat 3 ( ?!?! ) zile aiurea in aeroport?

Nico, sanatate !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si, SPECIAL pentru randunici, o SURPRIZA de la Brasoooov!

http://good-times.webshots.com/video/3031127630103379982DkWMXs

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Olgutz, ce bulina frumoasa si roz aveti voi acolo!!! Bunicii sunt topiti dupa ea iar de tatic nici nu mai zic, mai ales ca-i seamana ATAT de bine
Eu de obicei sunt "pozarul" si de asta nu prea sunt in poze, dar am mai aparut si eu pe alocuri, de-a lungul timpului

Nico, cam asa e si la noi

Bubu meu a vazut ieri pentru prima data zapada. Nu va pot spune cat de mirat se uita, a fost haios rau.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata fetele!

Zic repede ca plecam la nasu', dar mai intru si de-acolo

Tuchi, Stef mi-a facut febra la 5 dimineata, 38,6.Mie mi se parea ca arde mai tare si i-am luat de 2 ori din fundulet dar era bine. Ma rog, i-a scazut repede si s-a culcat la loc. Acum n-a mai facut dar parca il incearca iar...si l-am auzit tusind nitel...inca nu-i dau de tuse ca nu l-am mai auzit acum...o sa iau prospan si eurespal, sa am si sa fie si daca mai tuseste sa vad ce-i dau din astea.

Am vazut-o repede si pe Iulia si ghetutele multe si mumoase

Si am vazut si noi 4-5-6 fulgi anemici, Vlad era super incantat de ei

Paaaa! va pup!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce incantata Sofiutza de cadouri!
Olgutza, pai am dedus ca Iulia tinuse post vreo 2 zile ca sa se pregateasca de Craciun, avand in vedere ca ieri a halit ca disperata toata ziua si, dupa cum se vede, a atentat si la mancarurile noastre
Nicoleta, declar ca m-ai imbolnavit! Ce frumoooos e la voi! [wau]

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, am vazut-o pe Sophie frumoasa la bradut, cu bunicii, cu tati, apoi iama in cadouri...Foarte frumos!

Nico, vreau si eu!

Cami, asa ma gandesc si eu ca o sa fie Rebe cand o sa vada zapada, parca-i si vad fetisoara mirata si intrebatoare, se uita lung la mine sa-i spun eu ce si cum...

Bubu, sanatate lui Stefanutu, sa nu raceasca.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput