Puiuti de randunici 2008!! (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Vad ca vorbiti de soacre. Eu nu pot decat sa o pun la icoana pe soacra mea. E o minune de femeie, buna la suflet, gospodina, super desteapta si ne ajuta cu absolut totul, ne gateste, ne spala, ne calca...E innebunita dupa nepoti, le face toate mofturile, daca fiica-mea vrea clatite la 12 noaptea se si apuca nici nu asteapta sa ii spui de 2 ori...Sincer, nu am mai vazut un om mai deosebit ca ea.
Acum nu aruncati cu cozonaci, ca nu am vrut sa ma laud, dar de Craciun trebuie sa fim sinceri! Si cum ei nu pot sa ii spun direct cat e de minunata (odata sa nu i se urce la cap si a doua oara pt ca sunt o muta de felul meu si nu stiu sa fac complimente fara sa sune ca naiba) asa ca va spun voua.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Hello, randunici! pe toate, spor la treburi, multumim Zoze si Pucca pentru ca ne-ati molipsit cu spiritul sarbatorilor. Am salvat si eu cantecelul.
Andreea a adormit iar tarziu, dar mai devreme cu 1/2 ora decat de obicei (adica 12,30), hai ca nu sunt coerenta, dar macar nu s-a mai trezit peste noapte. Acum face nani, eu am mancat si de dimi si de pranz si m-apuc (abia acum) de mancaruri, respectiv salata boeuf, prajitura cu mere si mai pe seara de cozonaci, am gasit o reteta, sa vedem ce iese.
Gata, va pupez pe toate fara exceptie, dar sunt cu ochii pe voi.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Apropo de soacre....soacra mea este o femeie de nota 10. Ne ajuta foarte mult si isi iubeste nepoata enorm. De cand am nascut ea spala, calca, face curat, are grija de copil cat sunt eu la serviciu. Si acum in prag de Craciun nu pot decat sa ma rog ca Dumnezeu sa ii dea sanatate si fericire, caci merita. Orice pofta avem, doar daca zicem in treacat si ea gata se duce si face indiferent de ora, indiferent cat ar fi de obosita. Si cel mai multumita sunt ca are grija de Bianca dupa regulile mele, ma asculta si ma intreaba mereu daca e bine sa faca asa sau nu. Intr-adevar mai ies mici discutii cateodata, dar sunt prostii iminente avand in vedere ca stam impreuna, se cearta sotii intre ei, dar copii cu parintii sau socrii. Ma pot declara o nora norocoasa.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Va urez sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori si sunt convinsa ca asa va fii cu noii membrii din familie si primul lor Craciun, sa va bucurati de multa liniste si pace in familie si sa dea Dumnezeu sa ne reauzim cu bine in anul care urmeaza. Nu uitati....Craciunul vine cu miracole, trebuie doar sa credeti in ele....
Craciun fericit!

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Adriuta YOU MADE MY DAY Vreau si euuuuu Macar sa privesc Dar lasa ca voi avea grija sa bifez eu si asta intr-o nu stiu care iarna , intr-o nu stiu care tara
Ralucaun apasat pt Sabinul bolnavior si o pt mami rabdatoare si o pt cea mai CEA soacra de pe crenguta
Ariel credeam ca vii cu oferta speciala de Craciun Si tu vii cu vesti d-astea Dinti si muci Hai, fii cuminte ca cine stie
Zoze, PucaHO-HO-HOVin sar-ba-to-ri-le !
Cris eu fac mereu cu succes 100% cozonac dupa reteta din carte (SANDA MARIN, ovcors) Eu cred ca ai cartea, toata lumea o are Daca nu, da-mi nr te tel pe pm si ti-o dictez
Liana, Puca,Simo, Zoze nici noi n-am impodobit inca bradul ...intotdeauna in ajun ...bradutz rulz ...miros de cozonac la bucatarie si de brad in sufragerie
Naty iulia se urca deja singura pe canapea Sau inteleg eu din 2 in paispe
Sunt f f happy ca am luat cadouri pt toata lumea ....am avut un noroc , am gasit de toate intr-o viteza le-am insfacat si gata
Acum ma apuc de gatit ...fasole verde ca inca n-a venit craciunul Si ma mai uit cu coada ochiului sa vad ce faceti

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Si noi asteptam ajunul pentru brad…Cred ca obiceiul asta e dat de faptul ca nu-i gata curatenia, ca numa’ bradul mai trebuie la casa mea intoarsa!
dar zic si eu ca voi...traditia de ajun!!!

Naty, da’ ce rapida a fost soacra ta…a facut luna bucataria cat ai schimbat scutecul! Tz, tz, tz…s-o mai chemi!

Adriuta, iubita, lasa butoiul! ca ai un pui minunat langa tine si e primul lui craciun, primul vostru cu familia "largita".
noua (mie si lui Dan) ne-a prins, ca si cuplu, tare bine ca am fost anul ala departe de casa, ca ne-am cimentat relatia.
dar e drept, n-am suportat sa stau departe de sarbatori si am venit acasa (in vizita). daca as repeta experienta () nu as veni acasa c-a fost prea mare cheltuiala, dar atunci inca nu ne hotarasem sa ne intoarcem la radacini.

Arieeeeeeeeeeel

Nelia, asa lasa supararea, intra in spiritul sarbatorii, ca nu esti singura, esti cu noi! E tare frumusel puisorul!

Raluca sa fuga mucisorii! Ma bucur tare pentru ce noroc ai cu soacra-binecuvantata!

Zic la fel si la pucca! Sigur nu sunteti voi cumnate? Ca prea seamana descrierile!

Cris, n-am nu-stiu-ce reteta, i-am dat-o si la Gecko de pancove (apropo, cum or fi iesit?), daca vrei o caut. Nu am facut niciodata, asa ca nu garantez.

Kitzy

Mimo, harnicuta esti! stai in zona cu bubu? se ia? ca vin si eu!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

apropo de soacre hai sa va zic la mine ce se intampla acum... eu stauy si ma distrez cu Luca, iar maica-mea si soacra-mea trebaluiesc in bucatarie

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha, pai e misto, vad ca-s f prietene mama si soacra ta!La mine nu e cazul -vina e bilaterala. Si, precizare: de fapt soacra-mea a tot facut curat pe masura ce se ocupa de mancare, cand am pus scutecul a fost lustruirea finala
Mimo, ei, nu s-a suit complet pe canapea, doar in picioare sprijinita de ea dar intentia asta era si mult nu mai avea. Apai la cat exerseaza, mai stii?
Cris, succes la cozonac!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

frumos miha....ce sa-i faci...doar eu am ales sa plec de langa parinti...si de la sibiu la valcea la soacra e departe

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce munciti voi, fetelor! Eu ma vait intruna cu raceala mea.
Daca aveti timp si chef de a combate idei sau de a sustine altele va rog sa cititi aici. Pupici!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput