LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (164)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Bine v-am gasit... vad ca nu mai e agitatie mare pe aici, dar cum treburile si copilul ma solicita enorm zilele astea, doar acum mai apuc sa va citesc.
Am reusit si eu in sfarsit sa mai pun cateva poze cu Mihaita al meu http://good-times.webshots.com/photo/2692895010103262312IuBfcD
Ma duc la ca orele sunt inaintate si maine ma asteapa o zi la fel de plina. Pupam toti copilasii si mamicile lor

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Chiar mi-era dor sa-l mai vad pe mihaita!
Ce mare s-a facut! Dar i-au ramas tot cei doi dintisori de iepuras sau nu se vad cei de sus?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Si noua ne era dor de voi...va asteptam pe la ploiesti sa ne cunoastem, poate reusim s-o petim pe frumoasa Eleni
Referitor la dintisori, mai avem 2 sus dar sunt mai mici si asteptam inca 2 jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Mai am o veste nu tocmai buna dar se pare ca am gasit balaurul Clarei si ii spune giardia

Lala parca Bogdan al tau a facut la 1 an si tot asa fara simptome puternice. Ce i-ai dat?
Maine ridicam buletinul de analize si am vrea sa mergem la un pediatru dar nu prea stim la care. Plus ca am citit pe net ca exista tratamente care ar afecta si ficatul dar si ceva homeopatic.

Mamici..intrebarea e ptr voi toate...daca stiti ceva despre subiectul asta va rog sa imi spuneti.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Moni la noi tratamentul a fost specific, medicamentos : Flagyl
Am luat toti din familie .
De preferat ar fi o vizita la pediatru. Acum or exista si medicamente mai putin invazive .
Cert este ca noi de atunci am scapat, nu s-a mai reactivat la niciunul.
Multa sanatate.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

LA MULTI ANI BENJI!

LA MULTI ANI EMA si THOMAS!

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, isteti si sa aduceti numai bucurii in sufletele parintilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am citi pe blog-ul LalaeiD si m-au apucat nostalgiile - si asa, sunt la un pas de depresie.

Si am citit si pe blog-ul Silviei si la fel, m-au trecut mii de emotii.

Mi-a placut ce-m citit si jos palaria, fetelor, pentru telentul 'scriitoricesc'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Tu stii ca si eu te iubesc, nu ?

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Mai am o veste nu tocmai buna dar se pare ca am gasit balaurul Clarei si ii spune giardia

Lala parca Bogdan al tau a facut la 1 an si tot asa fara simptome puternice. Ce i-ai dat?
Maine ridicam buletinul de analize si am vrea sa mergem la un pediatru dar nu prea stim la care. Plus ca am citit pe net ca exista tratamente care ar afecta si ficatul dar si ceva homeopatic.

Mamici..intrebarea e ptr voi toate...daca stiti ceva despre subiectul asta va rog sa imi spuneti.

Pupici

Moni la noi tratamentul a fost specific, medicamentos : Flagyl
Am luat toti din familie .
De preferat ar fi o vizita la pediatru. Acum or exista si medicamente mai putin invazive .
Cert este ca noi de atunci am scapat, nu s-a mai reactivat la niciunul.
Multa sanatate.

O zi excelenta !
Lala.

Lala mersi mult. Mergem maine la Grigore Alexandrescu sa o vada un doctor si vedem ce tratament primim.
Oare regim mai trebuie sa tina??? Ca de aproape 2 saptamani e pe orez cu morcovi si carnita si banane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

scuze de inatrziere.....

LA MULTI ANI
SARA SI BENJI

sa va dea D-zeu tot cei mai bun in lumea asta,multa sanatate,o copilarie fericita alaturi de parintii vostri ,sa cresteti mari,frumosi,destepti

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

in primul rand FELICITARI zuzicilor noi mamici in devenire,Ema si Nour ,multa sanatate,sarcini usoare,bebei sanatosi,papiciosi,cuminti daca so putea.....

Dana sper ca e totul ok si la tine si merge bine sarcina
Elle mama felicitari pt kg pierdute,la cat mai multe,cate iti doresti tu
am citit si de Clara de Moni ca e tot nasol,macar acum sti cu ce trebuie sa te lupti mami si va primi trat adecvat ... va fi bine o sa vezi

despre noi???hmmmm un cuvant groaznic
eu sunt varza,ziua cu casa si copila ,noaptea cu invatatul,dorm cam 4 ore pe noapte....asta e,toate se fac la timpul lor ,era normal sa fie asa,Sara e tot mai zvapaiata,de 2 zile macar am reusit sa o culc in patut,ca m-o omorat cu zile,i grea si ma apasa astmul tot mai rau,chiar nu o mai pot culca in brate si gata,si vad ca deocamdata merge,sper sa nu se razgandeasca

va sarut si va doresc...
SARBATORI FERICITE,LINISTITE,CLOPOTEI VESELI SI SANATOSI,UN MOS GENEROS LA FIECARE IN PARTE SI NUMAI BINE

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Tuturor sarbatoritilor din zilele urmatoare
Craciun fericit!cu multa

noi ne pregatim de plecare,in seara aceasta ne facem bagajele deoarece la dimineata mergem sa impodobim bradutul
s-ar putea sa nu mai intru anu acesta asa ca va fac o urare:

Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in Noul An!

LA MULTI ANI!!!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Sarbatori Fericite si voua si sa ne auzim cu bine anul urmator

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

LA MULTI ANI, BENJIIIIIIIIII! AI IMPLINIT 1 AN, IAR ANUL TRECUT, PE VREMEA ACEASTA, MAMA TA ERA IN EMOTII CUMPLITE, CA TE TINE IN BRATE PENTRU PRIMA OARA! SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA AI GRIJA DE PARINTII TAI SI SA II FACI FERICITI!

De asemenea, avem o fetita sarbatorita, Ema si inca un flacau, Thomas Alexander. Sa fiti sanatosi si iubiti, sa le luminati vietile parintilor vostri! Si va asteptam mamicile mai des pe aici!

Totodata, de astazi incepand, avem si noi 4 clopotei cu AMR 1 luna pana la marele eveniment, sarbatorirea primului anisor din viata lor.

In ordinea nasterilor, dau legatura la Filantropia si le urez "La Multi Ani!" baietilor nascuti acolo, Alexandru si Rares.

Apoi dau legatura la Giulesti si ii urez scumpei mele Beatrice sa fie sanatoasa si vesela, dansatoare profesionista si iubita! Tot la Giulesti, dupa aproape 40 minute de la nasterea "surorii" ei, a iesit si Mariuca mea! Doua fete frumoase si asteptate cu mare interes de gasca de pe holuri.

Mai este putin pana la Craciun, primul Craciun, pentru unii dintre noi, alaturi de puii nostri, primele sarbatori in care chiar apreciem miracolul nasterii, si pe care le asteptam cu emotii mari. Fie ca totul sa fie asa cum va doriti fiecare dintre voi!

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput