Oltence-poftiti la povestit!(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor ma primiti si pe mine pe la voi ? cam tarziu am gasit subiectul dar bine ca l-am vazut

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Liana wowww...esti 37+
Spune'ne pe cand evenimentul. Sa scoatem si noi si sa facem galerie cum se cuvine.
Eu banuiesc ca sunteti tot la oferta .... 2 in 1 si ca nu ai nascut "fara noi".
si tzin pumnii sa fie usor, bblusha sanatoasa, musai frumoasa, cuminte, mancacioasa si fara colici.

Despre noi ce sa va zic, suntem bine, la plimbarica zilnic.
Acum vre'o 2,3 saptamani am intalnit'o pe Zoze cu Mihaitza la Fantani...Mihaitza este wow un blondutz tare poznash.
Zoze dupa ce am plecat, Iulia striga "Ma-ca-i-caaa", si a continuat cateva zile dupa sa'si aminteasca. Ne trezeam cu ea din senin cu cate un "ma-ca-iii-caaa".
Zilele astea am tot fost prin parc, dupa-amiaza, acolo unde canta fanfara odata, daca stii. Vin mai multe mamici, m'am tot uitat de voi si nimic.
Va imbratisam si asteptam sa ne vedem.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, a nascut Liana! O fetita grasunica de 3480 gr Anne Marie Catalina! Sa fie sanatoasa olteanca cea mica si sa aiba mult noroc!

Felicitari Lianei si taticului! V-ati vazut visul cu ochii, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de buburuza voastra!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da maaai!! S-a nascut cea mai frumoasa oltencuta(asa scria in mesajul meu)!! Am vorbit cu Liana,era emotionata si FERICITA-se simtea in vocea ei-dragostea,emotia,fericirea!! Felicitari luptatoarelor!!

La multi ani Anne Marie Catalina!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

S'a zburlit pielea pe mine la propriu!
Felicitari mamica Liana sa va dea DoamneDoamne o viata frumoasa, linistita si plina de impliniri in 3 sau cine stie ...in 4 poate.
Anne Marie sa fie sanatoasa, cuminte, desteapta si sa aduca parintilor numai bucurii.
si de la Iulia si Shose

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Zoze, mai zi-ne ce mai spunea Liana! Cum a nascut, natural, cezariana? Cand se intorc? Hai, detaliiiiii, please!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Cezariana! Nu am vb. mult,cred ca abia iesise din sala at.cand mi-a trimis mesajul,iar eu-ca nebuna-am si sunat-o Era cam capiata,inchipuiti-va,dar nu-si mai incapea in piele de fericire-asta v-o spun sigur!!

Zoze la aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Felicitari,Liana,refacere rapida iti doresc iar bblina sa creasca sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Felicitari, Liana, si poate iti faci timp sa ne scrii si noua cateva randuri despre tine si micuta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput