Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri - Pagina 14
anda spune:
Iubire, Lumina si Putere, catre tine iubita.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
ioanaiub spune:
Doamne ajut-o pe Emma
Da-i putere mamei ei
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Ancuta-Maria spune:
L'am rugat pe Dumnezeu sa imi dea mie macar o parte din durerile si suferinta Emmei, macar pt 5 minute...
light spune:
Rugaciune care se citeste la vreme de boala:Rugaciunea Sfantului Ioan RusBucurāndu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai īnaltat, o, Sfinte Ioane, īndraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca īncercarile vin din rānduiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii īmi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare īn cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai īndreptat spatele batrānei gārbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batrānul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai īndepartat cheagurile de sānge din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios.Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata Emmei īn māinile tale si mijloceste precum stii mīntuirea ei. Daca voia Domnului este sa duca cu rabdare crucea bolii, da-i putere si ajuta-o sa nu cārteasca din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de ea pentru rugaciunile tale, atunci sa o tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazānd aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud īn vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cāntarea: Aliluia!
my deviantArt Gallery
marius spune:
Sclipiri de argint sa va-ncunune,
Lasati sufletul sa zburde,
Si pasii lui usor in zbor
Fi-vor aievea tuturor
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
bretonica spune:
..stiu ca am intarziat,dar nu am fost acasa...cu gandul am fost linga voi in rugaciune....si ma bucur sa citesc ca "ceva"s-a schimbat in starea emmei...DOAMNE AJUTA SA SE VINDECE SI SA NUMAI SUFERE....sunt alaturi de voi trup si suflet...
bretonica spune:
Te rugam Doamne, vindeca durerea acestui copil EMMA . Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pntru copilul acesta EMMA, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.