Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ne gandim si ne rugam si noi pt micuta Emma...putere multa Aida!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Emma, pui scump, Dumnezeu sa te binecuvinteze, sa-ti atinga trupusorul micut si sa reverse asupra ta dragostea Lui.
Aida, , ma rog sa-ti dea Dumnezeu putere si sa te intareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Nu rugam in continuare zilnic pt Emma,sa primeasca darul cel mai de pret,sanatatea si sa aiba multe Craciunuri fericite de-acum incolo!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dragelor sunteti extraordinare si foarte puternice si va multumesc din inima ca sunteti alaturi de noi si va doresc tot binele din lume!

Azi o zi magica cu zapada , da , am fost afara la zapada la imbulgareala , o sa pun poze dar nu azi , multa activitate si joaca si veselie fara dureri si fara suparari doar veselie.
Minunea Dumnezeiasca a inceput de ieri si speram sa continue . Este extraordinar si ce se intampla nu are logica medicala si spun asta pentru ca am vazut cum a evoluat in ultimele saptamani , dar incepand de ieri multe s-au schimbat.
Doamne Ajuta!

CRACIUN FERICIT!

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Aida si Emma, speram din suflet ca aceste minuni sa fie doar un inceput! Ne bucuram enorm de speranta acestor clipe magice!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim Doamne!Aida, o sa ne rugam in continuare, la aceeasi ora in fiecare zi!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Doame Ajuta, ca asta sa fie doar inceputul!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

http://www.stjude.org/stjude/v/index.jsp?vgnextoid=445bfa2454e70110VgnVCM1000001e0215acRCRD&vgnextchannel=0961bfe82e118010VgnVCM1000000e2015acRCRD

Uite care este Aida, procedura lor de "refer a patient".

Ma bucur din suflet sa aud ca Ema este mai bine si ca se bucura de zapada. Va dorim multa putere si ma rog la bunul Dumnezeu sa faca o minune, caci numai el poate si sa o ajute pe Ema .

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

aidule
Lucia, pune la subiect te rog eventual 'zilnic la ore 13' sau cum crezi tu - 24 dec. a trecut, haideti sa le fim alaturi in fiecare zi!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Toate gandurile bune si de la noi! Desi nu sunt religioasa, ieri am fost la biserica, am pus o lumanare pt insanatosirea Emmei si pt putere pentru Aida si m-am rugat pentru asta! Numai bine!

Mami de fetita si de baietel 27+

Mergi la inceput