Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Si noi ne-am rugat azi pentru Emma, sotul meu,cu fetita noastra in brate,si cu mine,ne-am rugat din suflet pentru mica printesa .
Ma voi ruga in fiecare zi pentru ea. Trimit o pentru Mariaa ,care a propus sa ne rugam in fiecare zi.Asa cum ai spus ,in aceste zile Cerurile sunt deschise si rugile sunt ascultate.

Lupta in continuare,scumpica mica,Dumnezeu va face o minune cu tine si te vei face bine!

Putere si iubire pentru pretioasa Emma!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma voi ruga in fiecare zi, la ora 13, pentru minunea voastra, Aida ! Fiti tari si luptati in continuare, nu sunteti singuri !

Craciun luminat !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Se spune ca in noaptea de Craciun se deschid cerurile si rugaciunile ajung mai usor la Dumnezeu...Pentru cei care pot...haideti sa ne rugam inca o data impreuna la ora 24,00 in aceasta noapte.
Emma este numele de botez?
Aida, Rugaciunea lumanarilor aprinse ai incercat-o vreodata? Cautand-o pe net am vazut ca s-a discutat despre ea si pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ma voi ruga zilnic pentru puiul Emma!
Da-i Doamne, sanatate!

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Draga Aida, cred cu tarie ca realizarea uriasa de astazi a Emmei este un semn ca trebuie sa avem incredere in puterea rugaciunii inaltate cu credinta.
Sunt alaturi de voi cu tot sufletul si, in fiecare zi la ora 13 ma voi ruga impreuna cu voi!

Mult curaj si incredere, fete minunate!!!

Va imbratisez cu mult drag!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am plans cand am auzit vestea Aidei,dar ce m-a mirat este ca sotul meu care nu este prea sensibil de felul lui a plans in rand cu mine.Doamne mare esti si mari sunt minunile tale!Ma voi ruga si eu din nou si impreuna vom spera in minunea cea mare,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si rugaciunile noastre s-au indreptat astazi la ora 13 catre micutza pisicuta. Dimineata am ajuns si la Sf. Biserica si ne-am rugat si acolo. O vom face si de acum tot la ora 13. Astazi a fost un semn. Cu siguranta vor urma si alte minuni.

si un Craciun luminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Acum am venit de la biserica unde, impreuna cu fetitza mea ne-am rugat pt Emma. O vom face si maine, in ziua Sfanta de Craciun, cind vom merge din nu la biseica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si daca ieri seara Kissy adormea sedata cu dureri si o priveam cum doarme si cum sufera in somn , am zis ca azi merg cu ea in spital ca sa nu mai sufere si sa ii faca pe vena calmantele sa nu trecem direct pe morfina ... ma uit acum la ea cat este de linistita , inca nu doarme , este multumita de ce a primit de la Mos , abia daca a zis de 2x ca ii amorteste piciorul si atat , fara urlete si fara strigate de ajutor si asta dupa o zi in care a tropait de colo colo asa incet cum poate ea dar fara sa o sustina nimeni , am facut sarmale impreuna si a tocat legumele pentru ciorba ...

Dragelor , va multumesc din suflet si fie ca acest Craciun sa va aduca in casa lumina , iubire si liniste sufleteasca
CRACIUN FERICIT

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Aida, si eu m-am rugat pentru Emma astazi si sper din tot sufletul sa fie bine, din ce in ce mai bine

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput