Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
karra80 spune:
La multi ani 2009!!!!
Aseara am adormit ca foca la 1.cu foca aialalta mica...saraca a rezistat eroic pana la 12:30 si apoi gata ruppta!!!!!!!!
va
si va iubescccccccccc!!!!!!!!!!!!!!!
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Noiembrie 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
loradin spune:
LA MULTI ANI!!!!
VA DORESC CA ANUL 2009 ,SA VA ADUCA MULTA SANATATE,BELSUG SI LINISTE!!!! SA FIE UN AN CU BUCURII SI REALIZARI PENTRU INTREG "STUPUL".
martutza spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,MULT NOROC SI SPOR IN TOATE.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
Aiurita mai sunt frate ...nu stiu cum am apasat enter de 2 ori si gacaaa..si-a luat mesajul zborul.
Imi pare rau ca am ramas datoare pe anul asta cu un raspuns si niste urari....mea culpa...
La multi ani tuturor mamicilor care si-au aniversat ziu ade nastere in perioada 24-31 dec si tuturor celor cu numele sf.Stefan.Sa va uite necazurile si sa vi se implineasca visurile.
Anaalina...gel de aloe i-am dat lu'fimiu 10 zile cate 5 ml dimineata si 5 ml seara;am intrerupt ca am plecat fara el la Ploiesti si reluam saptamana viitoare.Eu sper sa nu ii faca rau,practic la 2 ani se dau 20ml el are 1 an si 9 luni deci la jumate cantitatea no fi foc.Sanatate Catalinei.
Am venit acasa pe 29 seara tarziu si pe 30 am tot bucatarit,pe 31 am stat vreo 4 ore jumate la coafor,manichiura,etc...
..dupa care a urmat ornat de salate,facut "tutura de cui" (adica friptura de curcan,dar domnu nu papa gluglu.."doal cui mami")si un dusulica. Am fost la una din surorile mele unde am petrecut ok pana la 10 cand Victor cica face nani si nepoata mea la fel...ehee...au baut ei laptele si cand au inceput unii cu petardele fimiu se ridica hotarat "mami,tunu...me fica"..apoi ia trecut de frica cu un pupic si a inceput "ma foame", nepoata mea dupa el"mie foame"..si chitaind si topaind tzust in sufragerie.Tatii crizati care abeau asteptau sa adoarma odraslele sa puna vinul pe masa (stateam cu paharele cocotate sa nu vina sugativele curioase sa linga),copiii plani de energie,noi calme...Al meu sot si-a luat odorul la 11 si la bagat in pat si la adormit.Ora 12 ma gasit resemnata si atat....pentru ca se auzea ca in Kosovo si fimiu tresarea am stat langa el pana sa terminat balamucul si apoi...si apoi...am adormit....si uite asa am petrecut eu de revelion.
Azi dimineata fimiu sa dus hotarat la usa de la balcon,si-a pus un scaunel de copii la geam,sa cocotat pe el si se uita.Il intreb "ce astepti ma acolo?"Raspunde:"tunu si titicii mami" (pocnitori si artificii).
Asa o fi la varsta asta sa crezi ca tot ce zboara se mananca si ca artificiile se dau asa oricand si pentru oricine...ete ca nu fu asha...
Fetelor fimiu a inceput sa puna intrebari jenante.Ieri cand la pus mama pe olita ia zis sa bage putza in oala sa nu faca pipi pe covor.Smecherila dupa ce si-a gasit pozitia corecta indreapta un deget catre mama si o intreaba "mamaie ai tutza?"Ce se raspunde fetelor unui pitic mucos si cu kk la fund la astfel de intrebari?Ce mai urmeaza?
Sanatate Razvanel.
![]()
Ete ca numai stiu ce sa mai zic...ma bag putin pe la redoute sa vad daca imi face ceva cu ochiul si pe dc sa caut un film.
Apropo Rein eu caut "i think i love my wife" e nou si sper sa gasesc si cu subtitrare si "definetly,maybe".Sper sa le gasesti si sa-ti placa.Sa nu uit mia placut micutul vostru in poze iar pe tine te-amstuchit sa nu te deochi ca esti frumoasa.Arati super eu eram ca o balena.Nastere usoara si bebe sanatos,cuminte si mancacios.
Gaianevia bun revenit.Imi plac pustii tai si mai ales poezia dedicata sotului...candva,demult si eu simteam la fel....acum aceasta traire a murit si a ramas doar resemnarea si cenusa a ceea ce a fost si singura raza de soare - Victor.Tie iti doresc sa nu pierzi nicicand aceste sentimente ce te fac sa scrii asa.Doamne ajuta.
acu ma bag la download ca n-am chef sa dorm.Imi pun un vin si fac autopsia anului trecut.
Noapte buna si vise placute
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
elpower spune:
La multi ani! Sa fie sanatate multa si un dram de noroc! Va doresc ca anul ce-a sosit sa va aduca bucurii nesperate si sa alunge relele din casele noastre! Va pup si va iubesc!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
madybulancea spune:
Neatza....razvi e mai bine...nu a mai fcaut febra,acum ia antibiotic pe cale orala si sper sa scapam,mai are de iesit ultimele masele,una e gata deja....de revelion noi am stat acasa,a venit la noi si sora mai mik cu un amic,au stat pana pe la 11 juma si apoi au plecat,razvii s-a culcat la 10 juma si nu s-a mai trezit pana la 8...noi am stat atunci un pic la 12 ne-am pupat,au trecut pe la noi sora si fratele si dupa ce au plecat ne-am culcat kci la 8 treb sa facem injectia la copil...si cam atat!!!
sper ca voi ati petrecut mai bine....
marta asteptam rezultatul...azi e 2 ian....
asa si acum o tema de discutie....copii se propie de 2 ani acum,tre sa faca la olita...fiumiu nu face...il pun sta si ridik si face pe covor,asa ca l-am lasat in pa e iarna asta,dar as vrea sa ma apuc serios de oala...as vrea n vara sa scapam de tot de pampers....cum facem???ce ;e ziceti ei pricep,k razvi nu prea...astept raspunsuri!!!!
va pup si va urez o zi buna!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Buna dimineata!
Uite, s-au dus si sarbatorile, ne mai desparte doar un sfarsit de saptamana de "intrarea in normal". Mi-e groaza sa ma gandesc... n-o sa fie un an usor. Mi se invart in minte intrebari: Ce-o sa fac cu Giulia?, Cum o sa fie pt Raul primele vacante in care nu o sa fiu acasa? Cum o sa fie revenirea la servici?....si cea mai grea..legata de bunica.![]()
Asta e...viata merge inainte, cumva le ducem pe toate.
A fost o perioada tare frumoasa aceasta vacanta de iarna. Ieri eram cu totii mai lesinati, mai fara chef. Asa ca am organizat un sanius fara zapada (ca ieri nu era, azi a inceput sa ninga). Am imbracat bine copiii si am luat skateboardul lui Raul si l-am transformat in saniuta
. Apoi am venit acasa, am culcat monstruleata mica si am jucat Monopoly in 3 toata dupamasa. Giulia s-a trezit si ne-am tot chinuit sa o tinem ocupata cu filmulete pe calculator si am mai luat-o si in brate.
Gaia Nevia, am citit cu zambetul pe buze din blogul tau, ma bucur ca esti printre noi! Ai niste copii tare frumusei! Cum ti-ai ales numele asta, ca am cautat semnificatiile si m-am dumirit doar partial.
Martutza, ma bucur ca sarbatorile ti-au adus linistea! 
Mady, si eu sunt f preocupata de problema cu scapatul de pampers, noi avem reductor, se cere, sta cate 5 minute, dar f rar face cate un pishu. Adica se cere degeaba. Psiholoaga de la fundatia unde umblam spune ca olita trebuie sa stea in baie, nu in camera - sa fie clar pentru ce se foloseste, si copii trebuie recompensati - daca fac - ea pt copiii ei lipea un mic abtibild pe usa de la baie la primele reusite.
Ela, m-am gandit la tine, ca stai si-ti savurezi casa noua
!
Va las ca trag de mine toti sa mergem la patinoar!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Martutza multumesc de ideea cu filmele si de apreciere de poze... credeam ca nu le-a vazut nimeni, s-ar putea sa fie ultimele pe care le mai fac cu burtica, de-acum astept sa fac cu bb2 in brate. 
Eu sunt si mai disperata cu facutul la wc pentru ca am citit multe articole cum ca bb1 are cateva luni bune de regres dupa ce se naste bb2. Adica vrea pampers in continuare, bibe, san, miorlaiala... as fi vrut sa faca macar o data inainte sa nasc dar nu vrea, nene! Mama nebuna, cand am simtit ca se apropie momentul de kk i-am bagat repede un supozitor cu glicerina si l-am pus pe wc, stat 10 min,plictisit, apoi pampers si gata, l-a comis.

Ce am facut de revelion: l-am culcat pe Petru la 10 seara cand ii picau ochii in gura, la 12 am iesit noi 2 pe balcon, am vazut artificii (se vad frumos cele de la Bamboo) si la 12 si 5 m-am dus sa vad ce face la el in camera. Saracul, avea ochii laarg deschisi, intepenit, drept sub paturica, ii era teama sa se miste. A zis doar 'pop,pop'. Am inceput sa vorbesc usor cu el, l-am luat in brate si a zis singurel 'atificii?'. L-am dus la geam si a vazut si el ce mai era pe strada apoi s-a linistit. Dupa vreo doua ore de invarteala pe la noi prin pat, l-am pus la el si a adormit.
Si gata, au trecut si sarbatorile, am despodobit si bradul (culmea, a supravietuit!) a mai ramas Sf. Ion. Uf ce repede a trecut timpul!
va pup
madybulancea spune:
Gaia ffff frumos blogul,ffff frumos scris...dar cum te desurci mamaaa???
Rianna dar tu cum te descurci???
Rein cum poti sa crezi k nu s-a uitat nimeni la poze...m-am uitat,dar cum si ultimul meu neuron a decedat,am uitat sa te apreciez ca esti tare frumoasa c burtik...hai k mai ai putin!!!
Mada_rozz cum s-o descurca???
va pup!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan