PRIETENE FARA TITLU (24)
Raspunsuri - Pagina 19
Denisam spune:
Neatza si eu o cafea,vad ca e cam tarziu dar e buna,aroamta![]()
Anca-welcome back-dar mi s-a zbarlit pielea si mi-au dat lacrimile prin ce ati trecut-Doamne ajuta sa nu se maiintample si bine ca ati scapat voi,ct despre coruptie si ce cum se desfasoara lucrurile acolo,sa ne abtinem ca sa nu facem vreun atac de cord.
Ingrid-multa sanattae,sper ca e mai bine Diana.
Moni-tu cum esti?
Deea-ma bucur ca Daria e asa de happy si de intelegatoare.
Mira-vazut copii frumosi.
Florina- bafat multa cu bb2, ce bine ca David vb in ambele limbi.
Revin cu detalii despre ziua de ieri.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
Denisam spune:
Am revenit.
Lui Alex-i-au spart si cele 2 masele de jos simbata spre duminica, deci azi noapte a fost mai bine, o singura trezire,papat si dormit pina la 7.30-cand a fost f. bine ca ne-a dat desteptarea ca eu as fi intarziat la job
Aseara am fost la niste prieteni cu o fetita de 2 ani si ai mei au mai primit nsite jucarii,le ascund ca sa le scot mai incolo,desi E a primti un microfon f. fain, poate il dau cand reincepe Montessori si mai invata cantece.
Daniela-Rares mai bea lapte noaptea?Eu ma gandesc din ianuarie sa il scot, dar el inca nu tine cum trebuie canuta/bibe sa bea singur,treb sa lucrez la asta.
Ingrid- ai venit de la medic?
Eu is molesita toata, cred ca iau raceala de la huysband care e asa de 1 sapt si se tot vaita,m-as duce acasa, dar nu am cum-nu am f. multa treaba dar depind de cineva care nu se incumeta sa returneze mesajul lasat
Vad ca e cam linsite, nu mai veniti la o cafea?
Voi ce gatitzi de Reve si unde petrecetzi?
monica70 spune:
DENISA sper sa nu racesti si tu.De Revelion nu cred ca o sa petrec,precis o sa stau acasa si-o sa dorm.N-am chef de umblat teleleu sau de primit oaspeti (deci de gatit en gros si toate alea). De mancare o sa mai fac vreo ciorba si felul doi carnati fript si friptura de porc.Tot o sa trebuiasca neaparat sa fac si ceva salate,aperitive ca in intai cel putin nasa o sa vina pe-aici ... Cu restul sper sa scap tinandu-i ziua la un loc de joaca colo pe 2-3-4 ianuarie cand oi gasi loc.Maine merg sa vad,sper sa nu fie ocupate.
Si nici nu stiu cand oi apuca sa le fac pe toate.Trebuie mers si la cumparaturi neaparat,asta tot maine,ca azi n-am avut chef de iesit.
Mami n-are timp sa imi faca nimic, e iar la magazin,ca si frate-meu e la schi si uneia din vanzatoarele mai noi ii e rau,azi a lasat-o balta taman cand era mai mult de lucru,si-a trimis sotul sa o anunte ca nu vine ...
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Tu ce salate mai faci in afara de cele "clasice" ? Adica de boeuf,de ciuperci cu maioneza, orientala ,de vinete ? Si de nelipsitele oua umplute? Eu mai faceam rosii umplute cu salata de vinete,ardei sau gogosari umpluti cu crema de branza cu smantana si marar (sau rosii umplute cu asa ceva) ,chiftelutze ... cam din astea.
MONI
7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Denisam spune:
Moni-da mergi neaparat sa vezi de loc de joaca ca fiind liber s-ar putea sa fie agloemrat.
Mersi de idei, nu vreau sa ma agit numai eu(ca mai vin 3 familii), o sa facem pui la tava, friptura de porc cu cartofi si probabil orez si legume, si mai am sarmale si ceva racitura, dar ca aperitive pe linga,sunca, cascaval,carnati si salamuri, o sa fac salata de ciuperci, cred ca ceva croisante ori umplute cu brinza sarata ori fac un deep-adica diverse brinze frecate cu usturoi si maioneza-iese tare bun, vinete si ceva pateute-care sper sa trimit husbandu' la cumparaturi-azi e la ski
LunaNoua spune:
Nimeni pe aici ?
Ingrid ... vre-o veste buna ?
Moni, voi cum mai sunteti cu raceala ?
La noi au fost azi toate fetele, gashca intregita. Cu aceasta ocazie am facut inca un tortulet din ala rapid, si le-am servit. Au fost pline de voie buna, si de energie. Daria s-a cam marait un pic ca a fost casa plina, si nu era obisnuita cu atata agitatie. Dar i-a trecut, si acu abia asteapta sa vina si maine fetele.
blog
monica70 spune:
DENISA pai maine mergem in Kaufland si intru si la locul de joaca de alaturi sa vad ce si cum.As vrea acolo ca e mai mic,mai central si mai cald acum iarna.Cel ce-i mai aproape de noi e mare de tot,dar e intr-un loc mai ferit,mai greu de gasit de cine n-a fost niciodata acolo.
Eu am fost acum seara pana la cosmetica la un pensat si maine seara la 20 merg si la tuns.Am scapat asa vreo 20 de minute de galagia de-acasa,ca de cand s-a trezit Diana canta intruna
.Efectiv ma doare capul!!! Gingle bells are in repertoriu astazi.Incepe cu " HEEEEI! Gingle bells gingle bells ... " si continua intr-o chinezo-engleza de nu s-a mai vazut
INGRID a si auzit-o la telefon ... Aoleu,nu se poate,a schimbat repertoriul acum canta "Podul de piatra ..."
Zilele trecute ma inebunea cu colinde.Tocmai a strans rapid toate jucariile,cartile si puzzle imprastiate pe jos,asta cand i-am zis lui taica-su sa le stranga el si sa le arunce la gunoi ![]()
Acum a scos cuburile de lemn ,dar tooot canta in nestire.Plictisita rau fata ...
MONI
Denisam spune:
Moni-sa-ti fie de bine cosmetica, eu nu am fost de ani buni.Nu mai pot de frig,nu stiu de ce, sper intr-o 1h sa ma car ca nu mai pot.Poate bag o tura de magazine ca is super ieftine acuma si e pacat ca am si niste carduri primite de craciun.
marchplayer spune:
Seara buna
Gata, am scapat de musafiri pe anul asta. sper. Azi toata ziua am facut curat, mancare si am reusit sa si dorm cu copii vreo 2 ore. Acum sunt fetele pe la noi si se joaca impreuna cu copii mei care-s tare cuminti in seara asta. Robert este la sala, se reface dupa mesele de craciun(dupa rev ma duc si eu cu el, poate mai transform ceva sunci in muschi).
Anca??????? O experienta cutremuratoare. ma crezi ca eu ma gandesc la asta de fiecare data cand ma urc in masina???? Nu imi este frica de cum conduc eu sau Robert, imi este groaza de ceilalti. ma rog mereu la dumnezeu sa aiba grija de noi ca avem copilasi de crescut. Ati avut maaaare maaaare NOROC. Sa multumiti celui de sus ca a avut grija de voi si ca inca mai sunteti langa copii vostri. Oribil!!! cat despre nedreptate...dezgustator.
Altfel, ma bucur tare mult ca ai mai scris, as vrea si eu ceva poze noi ca alea de la botez le-am vazut demult. Acum mai fa-ti si tu timp si mai vorbeste-ne despre copii tai. Imi pare rau ca ati trecut si voi prin experienta cu pneumonia, din pacate a fost un virus pacatos care i-a afectat pe foarte multi copii. In ziua de mos nicolae noi faceam ultima injectie pentru acelasi diagnostic la ambii copii, au primit fiecare cate 16 intepaturi. Nu cred ca este cazul sa schimbi doctorul ca boala a evoluat ciudat, si pe noi ne-a tinut mult cu tuse, ceva febra si muci o vreme, la control nu parea nimic grav, doar tratat simptomatic pentru o viroza banala, pana in ziua D cand Diagnosticul a fost Pneumonie si tratamentul injectabil.
Deea, tu esti toatala in tricou la -22 grade. Cred ca inghetam instant, ca in Ice Age:))) Am ras de numa cand am auzit ca v-au inghetat icrele pe paine, la temperatura aia numai la picnik cred ca nu ma gandeam. Mai sushi ala arata demential, balesc pe aici numai cand ma gandesc ce bine arata. Se gaseste la noi folie din aia de alga?? Se ruleaza si apoi se taie feliute?? Eu n-am mancat niciodata peste crud dar cred ca mi-ar place foarte mult, mai ales ambalat asa frumos in orez. YAMY. Dragalasa de daria tot cu bambi in brate. sa stii ca esti un exemplu pentru mine. Probabil, daca ti-ai permite ai da si tu banii ca nebuna pe tot felul de prostii inutile care nu i-ar servi la nimic Dariei. daria cand o sa fie mare isi va aminti cu siguranta ca a avut un bambi frumos pe care l-a iubit mult si cu care s-a jucat multa vreme spre deosebire de fata mea care nu va retine nimic, isi va aminti doar o gramada de jucarii fara una de suflet. Sa stii ca a sosit coletul in seara asta, maine dimineata ma duc sa-l ridic.
Scriu foiletoane, trimit si revin.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
DEEA am vazut filmuletul unde scrie Daria literele ... chiar in caiet special,liniat ... wow,pai e buuuna ! Super, ca si Emma! Noi nici vorba sa exersam asa ceva,de fapt nici de colorat macar nu s-a mai apucat Diana de cand e acasa.
DENISA mersi,spor la cumparaturi la reducere!
DANIELA iar mi-ai amintit de icrele Deei,as manca icre acum.
Am vorbit cu mami,vrea sa faca ea tortul Dianei,tot pe cel de anul trecut,e bun ca e cu frisca, fructe ,un pic de cioco...
MONI