PRIETENE FARA TITLU (24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Si ca o completare la ceea ce spunea Anca trebuie sa te bucuri de fiecare mica placere sau sa zic asa sa pretuiesti fiecare moment al vietii indiferent ca e fericit sau mai putin fericit...important e ca esti aici si traiesti...cred ca e suficient.

Dar nu realizam cat de importante sunt momentele din viata, secundele care ne trec prin vine...decat atunci cand suntem puternic scuturati de mana celui care vrea sa ne faca sa deschidem ochii si sa simtim lumina vietii cum se invarte in jurul nostru...sa ne bucuram si sa uitam micile rautati care se strecoara in secundele vietilor noastre...cred ca fiecare in viata simte acea mana invizibila care ne face sa gandim un pic...mai mult la clipa in care am fost umbriti o secunda...

Ancutza inca o data ma bucur ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Halucinant! Parca e din Kafka! Si tot voi vinovati...bine a spus Florinini, ingerul a fost cu voi!
Eu nu pot scrie cate as vrea, ca merg la doctor cu fata, revin pe urma.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Anca in primul rand bine ai revenit. Mi s-a orpit respiratia cand am citit ce ati patit. Bine ca sunteti teferi voi. Si da, ai dreptate, la noi asta e mori cu dreptatea in mana. ...of, of.
.....si pentru ca nu te-am mai "vazut" de mult, dadu-i fuguta sa ma uit la tine in album. . Ce scumpi sunt copilasii, mi-a placut tare mult Ana la botez imbracata in rochita rosie. Original si tare frumos.

....vad ca ati parlamentat azi noapte pana tarziu, de aia sunteti disparute acum de dimineata, si eu care vroiam sa-mi beau cafeluta cu voi. sunt la servici, .....singura. Colega e bolnava, dar nu-i bai, am liniste,.............si nu funtioneaza nimic. Nu e mult de lucru, dar lucur asta care e trebuie facut. Sper sa nu dorm la noapte aici.

Va doresc o zi buna

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Ingrid imi pare rau sa vad ca Diana e bolnavioara, te cred ca esti daramata, speram sa treaca cat mai repede si sa se faca bine Diana si apoi sa o auzim cantand frumos cu glasciorul ei de clopotel.
Sper ca tu te simti mai bine, am vazut ca si tu ai fost cam bolnava in preajma sarbatorilor .

Mergi la inceput

Anca e o minune ANA mica...hai ca am facut "cunostinta" cu ea eu am vazut-o acum prima data...cat despre Andrei...seamana foarte bine cu tine. Sa va bucurati de ei mereu!

Mergi la inceput

Hai ca merg si eu la culcare, va pup si sa citesc numai vesti bune maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ingrid imi pare rau de Diana, si cu mancarea, sti tu cum e la mine. Eu am incetat sa-mi mai fac griji. Le-am cumparat in toamna o cutie mareeee cu niste caramele vitamine. Cat le-a luat pe alea am avut impresia ca Selin a inceput sa mance ceva mai bine. Acum e la fel. Nici de Craciun nu ne-a scutit. La noi circul cel mai mare e cand ii chem sa manance. Barbatu asa s-a infuriat ca nici cadourile de Mos n-a vrut sa le dea la fete.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aoleu,intru sa imi beau cafeaua si ce vad???
ANCA imi pare bine ca ai revenit sa ne mai povestesti de voi,dar imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva,mai ales de Craciun.Bine ca s-a terminat cu bine si n-ati patit nimic.De nenorocitii aia care au aranjat totul in favoarea lor,nu are rost sa mai zic nimic,las' ca vor plati ei candva cu varf si indesat ! Eu pozele de la botez (foarte frumoase) le-am vazut atunci cand mi le-ai trimis pe mess.Altele mai proaspete nu ne mai pui?
INGRID si DEEA acum am sunat la numarul de la Aradeanca si nu raspunde nimeni,cel mai probabil e cum am presupus eu,adica nu se lucreaza in perioada asta,ca in majoritatea fabricilor din Arad.
INGRID sa intri sa ne zici ce-a zis pediatra de Diana.O sa sun si eu sa vad daca lucreaza a noastra zilele astea,as duce-o sa o asculte la plamani.
MIRA tu la serviciu deci ... Spor la treaba!

Si pe mine ma cam zgarie pe gat dimineata si deja mi se infunda nasul,am luat si eu de la Diana ... Deocamdata iau doar miere.
Nu stiu de ce sa ma apuc azi,asa ca am bagat la spalat pentru inceput ca s-au adunat haine la greu cu atatea sarbatori ...

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata fetele

Mira, tu dai cafeaua azi ?

Acina, am ramas blocata la ce ne-ai povestit. Imi pare rau de asa nedreptate, dar si bine ca nu ati patit nimic. Din pacate nu va fi ultima data cand vi se va face nedreptate. O patesc si eu aproape zilnic, m-am obisnuit deja, si in mod sigur, Romania nu e singura tara in care cei care au pile si cunostinte castiga intr-un asemenea caz. Asa se intampla peste tot in lume. Cum spunea si Flori, importante sunt lucrurile frumoase din viata noastra, si acum, e important ca nu sunteti (Doamne fereste) vre-unul prin spital, sau chiar mai rau. Sper ca puiutii se simt deja mai bine. Cred ca numai cu ei in brate ati stat cand v-ati intors

Moni, multumesc ca ai dat telefon, dar nu e graba la mine. Nu ma grabesc sa i-o dau de ziua ei. Cand o fi. (daca o fi )

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID nicio veste? Azi nici Diana mea n-a vrut sa guste absolut nimic,doar ceai si lapte a baut.Acum doarme.
Eu stranut,imi curge nasul ca la robinet ,iar dimineata ma zgaria si gatul.Am luat si eu de la Diana deci ...
Am amanat ce plimbari aveam in plan pe azi si m-am apucat de actele mele dragi care s-au adunat iar stive
DENISA si tu la serviciu,nu?
Merg sa mananc si vin iar la treaba dupa aia.

MONI 7s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput