LMA Comori de nov-dec 04(193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Adineauri mi-a sosit pachetul de la mama craciunita, si-a fost atat de darnica craciunita de nici nu va puteti inchipui
Mi-a trimis tot ce-mi dorea inimioara, de-mi ajunge pe un an sa-mi fac poftele
Fiica-mea cea mare ii in extaz, la tot cea primit; si-a gustat, si-a tot degustat, de s-a saturat;
Sotul in schimb a rupt-o la fuga, cand a vazut ditamai halca de sunca(productie personala a mamei mele), impanata cu carne, plina de sare grunjoasa si cu shoric!!!
Ast-ai singura chestie care nu-i place la Romania, dar pe mine ma doare in cot, iar pe fiica-mea cea mare la fel, ca domnisoara daca ar fi in stare ar devorao pe toata singura!!!, atat de mult ii place!
Hai ca v-am plictisit de tot!
ce rapid a sosit, luni l-a pus si azi a ajuns!!!

ieri n-am facut mai nimik si nu va pot spune ce stare nasoala am avut, parca eram batuta, incepusera sa ma doara toate oasele; parca toata oboseala ma doborase.

Mergi la inceput

cred ca v-ati saturat de mesajele mele

celor care-si serbeaza ziua de nume STEFAN, STEFANIA!!!
sanatate si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela roxana

In special ptr MIHAI CRISTIAN by Felis

mamica celor doua cucuiete

Multumim!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

LA MULTI ANI MIHAITA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Multumim Miha

Aici am vazut un trio fantastic

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela roxana

cred ca v-ati saturat de mesajele mele

mamica celor doua cucuiete

IONELA nu se satura nimeni de mesajele tale... Scrie tto ce vrei... toata lumea citeste cu mare drag...

Ma bucur ca ti-a ajuns pachetul din RO atat de repede si ai avut ce iti doreai... A venit Mos Craciun exct la timp..

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Craciun fericit tuturor!
Sarbatori fericite, cu sanatate in primul si-n primul rand, cu bucate alese, vise implinite si sperante mari ptr noul an.
Mosul a venit si la noi, a adus muuulte, mult prea multe cadouri, dar fata fericita de copil care descopera ca Mosul stie tot si vede tot e o priveliste atat de minunata incat...
Va sarutam pe toate si va uram petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aime

Craciun fericit tuturor!
Sarbatori fericite, cu sanatate in primul si-n primul rand, cu bucate alese, vise implinite si sperante mari ptr noul an.
Mosul a venit si la noi, a adus muuulte, mult prea multe cadouri, dar fata fericita de copil care descopera ca Mosul stie tot si vede tot e o priveliste atat de minunata incat...Va sarutam pe toate si va uram petrecere frumoasa

aime si Vladimir

AIME sa va dea Domnul si voua tot ce va doriti Ai zis asa de frumos...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ionela, ce bine ca mai scrii. Ai niste mesaje atat de calde, o placere sa le citesti.
Ma bucur ca te simt multumita de cadourile fetelor, pachetul de la mama, atmosfera de sarbatori si la voi in casa .
Si Ana tot Doll House a primit, poate o sa am timp sa pun poze desi am unele cu ea cam deocheate .

P.S. Pe Ana o cheama si Cristina, dar povestea numelui ma cam irita si nu o serbez, cand o fi mare sa faca ea ce vrea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Am venit si eu la raport desi am mai avut o tentativa, abia acuma am reusit.
Bogat sau prea bogat a fost si mosul nostru dar cum scrie Aime "dar fata fericita de copil care descopera ca Mosul stie tot si vede tot e o priveliste atat de minunata..."
V-am aratat candva scrisoarea noastra pt Mos Craciun in care cerea o broasca sau un pestisor...vazand cat isi doreste "mosul" i-a adus un acvariu cu 12 pestisori.A fost atat de fericita si este incat nu mai conteaza ca voi avea de lucru.Doi au mancat cam mult si a trebuit sa-i pescuim asa fara sa ne vada...i-a cautat ea pt ca erau din aceia neon cam colorati, dar i-am spus ca s-au ascuns sub pietricele ca-i durea burtica si stau acolo sa le treaca(asteptam sa deschida nenea magazinul cu pesti si sa-i inlocuim).
A primit si-un magazin, dar asta in alta tura ca pesti au trebuit pusi la pranz sub brad sa nu moara, sa-i putem pune in acvariu, iar magazinul cand s-a trezit.Apoi la fratelo i-a adus o toaleta,asa ca tare se mai aranjeaza toata ziua, plus la bunici...Barem acolo nu-s voluminoase ca nu mai avem loc in camera ei "uriasa".La ai mei a primit si un "nu te supara frate" si vad ca-i place.Mai are un "sus-jos" magnetic dar asta n-o atrage, insa celalat a tot jucat aseara cu sotul.

Fulgu, sunteti asa frumosi si-am vazut la David un adevarat orasel, iar Eric e tare scump asa in rosu.
Din ce-am vazut si Robert are un orasel, dar cu trenulete.Miha sunteti tare veseli si frumosi
Ionela, te citesc cu multa placere asa ca nu cred ca obosesti pe cineva...mai nou cand te citesc am in fata ochilor pozele acelea superbe.Ma bucur ca fetele au primit ce si-au dorit si tu pachetul de la mama ta, atunci cand trebuia(eu nu ma omor cu mancatul de cozonac, dar ala cu rahat l-as manca si-n somn)
Felis, de scris tot ai scris, dar niscai poze nu pui? Hai sa-l vedem pe Mihaita el vesel...(frumoasa e si poza voastra de iarna)

La noi a nins un pic, dar e un frig(-10) de nu ne vine sa umblam teleleu, asa ca preferam sa fim gazde si nu musafiri.
Sa va arat si eu o fetita fericita.
Va si multa veselie in casele voastre!

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Felis, Otilia, ochi verzi va multumesc mult
incerc sa fiu optimista si sa sper ca la anul care vine, luna viitoare, ziua de maine, va fi mai bine; incerc sa nu moara optimismul, caci daca speranta moare totul se duce de rapa!

aime bine grait!; numai bine!

Mergi la inceput