LMA Comori de nov-dec 04(193)
Raspunsuri - Pagina 10
ionela roxana spune:
ochi verzi in ochii Dianei se citeste o adevarata fericire; ce bine ca i-ati indeplinit dorinta; sunt precisa ca o sa te ajute sa-i ingrijesti
ionela roxana spune:
si apropo de cozonac;
am facut cozonac cu rahat si cacao si nuca;
vai cum mirosea la mine in casa;
prima oara sotul a strambat din nas, ca el nu mananaca gumele alea, in schimb Arisa este inebunita dupa rahat, si lui Emily ii place, dar ea este inca la faza in care ii place, maine nu-i mai place![]()
dupa ce s-a mai racit putin cozonacul, sotul mi-a cerut o bucatica din cel cu rahat, si de-atunci 
; care credeti ca s-a terminat primul?; evident cel cu rahat;
ei dar acum tot sa fac produse de panificatie cu rahat; mi-a trimis mama 1,5kg, plus ca mai am si alte rezerve![]()
FELIS spune:
MIHA (Ochi verzi) ai o papusa superba
atata fericire cd a vazut acvariul si pestii...
merita orice pe lumea asta... bucuria din privirea lor... 
Dar am vazut apoi si o papusa cocheta...
olalala...

Ionela... sa dea Dumnezeu sa aveti un an 2009 mai usor, cu pace si liniste, sanatate si sa vii numai cu povesti frumoase...
PS da-mi si mie din optimismul tau
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
miria_cristina spune:
FULGULEATO - Tare frumoase sunt pozele puse de tine, iar bebele este un ingeras!
Asa de mult imi plac puiuti de om la varsta asta, dar eu nu ma mai incumet!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
IONELA - Esti tare haioasa, mie imi place mult cum scrii, asa ca, nu renunta!![]()

Si vreau si eu reteta de cozonaci, daca iti ies pufosi.
Cristina si D
miria_cristina spune:
AIME - Pupici pentru un Vladut dragut!
Lasa-l sa primesca multe daca a fost cumitel si nu si-o ia in cap, a mea numai cand o bagi in seeama si face fitze, daramite sa primeasca multe...este adevarat ca se prosteste pe fond de timiditate, dar tot ma enerveaza.
Si tu faceai cozonaci minunati, poate imi trimiti reteta s-o incerc si eu. Anul asta nu mi-au iesit cum vroiam si nu stiu de ce...![]()
Cristina si D
miria_cristina spune:
OCHI VERZI - Sunt tare frumoase cadourile lui Mosu si chiar ca ti-ai luat belea cu curatatul acvariului. Ma tentase sa-i iau si eu, dar am renuntat. Ma mai gandisem la un catelul, dar nici ala nu m-a convins, asa ca, voi renunta la vietati pentru un timp....sa mai creasca.
Eu cand am inceput sa am animalute m-am procopsit si cu boli.
Cristina si D
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Aici am vazut un trio fantastic [/purple] |
Multumim Felis!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ochi_verzi spune:
| citat din mesajul lui ionela roxana ochi verzi in ochii Dianei se citeste o adevarata fericire; ce bine ca i-ati indeplinit dorinta; sunt precisa ca o sa te ajute sa-i ingrijesti ![]() mamica celor doua cucuiete |

| citat din mesajul lui FELIS MIHA (Ochi verzi) ai o papusa superba atata fericire cd a vazut acvariul si pestii... merita orice pe lumea asta... bucuria din privirea lor... ![]() Dar am vazut apoi si o papusa cocheta... olalala... ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |

Miria, nici eu nu-s cu vietatile in casa, dar prea mult si-a dorit Diana ceva viu si am zis sa-i satisfacem dorinta.Cand e sotul acasa va curata el(a avut la ai lui asa ca are experienta) si cand nu voi face eu.
Toata ziua îi studiaza, le-a pus si nume (Nemo, Mimo, Mori,...)nici nu mai stiu cum.E fericita si asta conteaza.

Mihaela si Diana 22.11.2004

LuminitaB spune:
La multi ani tuturor!
Va doresc un an nou plin de bucurii!
Miria, tii secret?
Luminita