LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Vreau sa va spun ca buburuza a adormit la 20:20 si nu s-a trezit decat o data; la 8:00 cand am plecat eu, dormea.

Uraaaa!!!!

Am vazut baietii Tinei - tare frumusei!

Si, bradutul Ramonei cu 'ornamentul' special !

LauraD, ce bine-mi pare, c-ai apucat sa scrii ceva, acum, dimineata; o sa-mi mearga bine

LA MULTI ANI, SARA ELIZA, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA SI SA LE UMPLII SUFLETELE DE BUCURIE, PARINTILOR!

Revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Laura I si nu numai , iote poza din brad:http://good-times.webshots.com/photo/2096518550102497651aunyxi

Tocmai am vazut poze si cu Khalid, ca nu-l vazusi tare de mult.Frumos si mare s-a facut.ce frumos zambeste aici http://good-times.webshots.com/photo/2085327030103819651rruWZF

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici multumesc mult!!! pupam fata si piticii frumosi!

darene ce frumos e khalid!!!! scumpicul

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

laura si lui robi io fost putin frica cand l-am lasat pe spate,o fost prima oara...statea cam incordat si nu misca de frica...l-am lasat asa de joaca caci la clatit am o chestie de la cadita lui cu care-l clatesc...e ca un fel de sita..
tu cum mai esti?toate bune pe acasa?sper ca se poarta mai frumos tati

stancuta si mie imi place cum so aplecat sa-i vada fata...o fi si de la joaca cu cucubau....apropo..noi deja ne jucam de-a cucu bau...si o incdeput sa faca el..zice cucu iar eu zic bau si radeeee de nu mai poate indtradevar eram trista,plus obosita..sunt cam la pamant cu moralul dar sper ca o sa-mi treaca

ceska
laurici bine ai revenit![flo

de lala20 mai stiti ceva?cum ii merge?oare ati pus undeva nr de cont ?elle stii tu ceva?
am vazut si eu pe luluah pe olita tare dulce e,ahhh era sa uit, FELICITARIIII NOUR PT SARCINA,SA FIE TOTUL BINE SI SA TREACA REPEDE REPEDE 9 LUNI SA TE VEI CU PUIUTUL IN BRATE!
apoi l-am vazut pe razvanel impodobit,si bradutul tare frumosi amandoi
fug ca ma cearta roberticu

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA,
LA MULTI ANI,
CINE SA TRAIASCA,
CINE SA TRAIASCA,
LA MULTI ANI!

SARA SA TRAIASCA, SARA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!!!

SA FII SANATOASA SARA SCUMPA, SA AI NOROC IN VIATA, SA FII UN OM BUN SI INTELEPT! SA-TI BUCURI PARNTII SI SA AVETI PARTE NUMAI DE MOMENTE FRUMOASE!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

moni nu mai stiu nimic de lala, ultima oara cand am vorbit cu ea, era la parintii ei. chiar sa o mai sun zilele astea sa vad ce fac fetele. am un nr de cont, ti-l dau pe PM daca vrei.

am vazut pozutele cu roberticul .. ce dulce e piticul mic si ce frumos sta el la baita.

multumesc mult pentru urari!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

ati vazut ce de bebelusi la odiseea ianuarie-februarie 2009? tare grabiti piticutii ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

moni nu mai stiu nimic de lala, ultima oara cand am vorbit cu ea, era la parintii ei. chiar sa o mai sun zilele astea sa vad ce fac fetele. am un nr de cont, ti-l dau pe PM daca vrei.

am vazut pozutele cu roberticul .. ce dulce e piticul mic si ce frumos sta el la baita.

multumesc mult pentru urari!

Eva creste mare
Eva

papa bun

elle chiar te rog,astept pm cu nr de cont,mersi!am tot vrut sa intru si eu s=-o vad e eva smecheroasa da n-am apucat,o sa intru acum,pusi!@

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

neata !

la multi ani tuturor sarbatoritilor!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR CARE AU IMPLINIT 1 ANISOR !

FELICITARI MAMAICUTELOR GRAVIDUTE .SA DEA DD SA AVETI O SARCINA USOARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani! SARA la multi ani!

sa cresti mare si sanatoasa si sa fii la fel de cuminte ca pana acum. te pupam dulce

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput