FIV 208
Raspunsuri - Pagina 21
florela30 spune:
Buna, dragele mele. M-am reintors din vacanta si din pacate am vazut ca aceasta perioada nu a fost una plina numai de fericire, ba dimpotriva ati trait emotii puternice. Imi pare asa de rau ca trebuie sa trecem prin atata suferinta si lacrimi, dar trebuie sa ne gasim speranta ca o sa ne gasim si noi linstea sufleteasca si ca Dumnezeu nu isi intoarce fata de la noi.
Despre mine, nimic nou , in afara de niste intepaturi foarte puternice in ovarul drept pe care la inceput le-am pus pe seama ovulatiei, apoi vazand ca nu trec si sunt din ce in ce mai puternice m-am gandit ca e vreun efect ramas de la stimularea ovariana.Acum astept sa imi vina ciclul ca sa pot suna sa vb despre embriotransferul pe care il voi face in ianuarie. Va pup pe toate
si ptr Ioana o imratisare speciala
Ioanatugs spune:
Muffinuta nu ai gresit cu nimic iubita, i-ti multumesc chiar pentru toate incurajarile si pentru ca mi-ai impartasit experienta ta.
Doamne fereste, nu m-am referit la tine, cand am scris "mesaje pesimiste", ci la mine, pentru ca am scris la mai multe subiecte unde "activez" si mi-e teama sa nu descurajez pe cineva in incercarea de a avea un bebe. Forumul ar trebui sa fie incurajator deobicei si ma doare cand vad ca cineva se intristeaza pentru mine. Eu am scris ce simt, ca sa gasesc niste raspunsuri si ca sa nu innebunesc...scriindu-va voua ma mai descarc un pic.
elenada spune:
Ioana eu nu cred ca trebuie sa te scuzi pt ceea ce simti. Eu cred ca aici am devenit prietene iar prietenii trebuie sa fie si la bine si la rau.
Macar cu putin supot moral sa te ajutam daca altfel nu putem. Tristetea ta este foarte mare asa ca descarcate daca asta iti face bine.
Pupici
elena
+10 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
florela30 spune:
muffinuta, ioana nu va mai faceti griji pt mesajele voastre. Forumul trebuie sa fie incurajator de obicei, dar si un suport moral, psihic atunci cand trecem prin momente dificile. Cine poate sa inteleaga mai bine toate starile fizice si psihice prin care trecem noi, daca nu tot fetele care sunt in aceeasi situatie cu noi. Aici pot vorbi cu voi lucruri pe care prietenii nu le inteleg si nu le simt la fel. 
Fragutza spune:
Of Ioana, nici nu stiu ce sa zic, imi pare rau de tot.
Azi am fost si eu foarte suparata, azi noapte am vazut ceva pete bej-maronii si m-am gandit ca e ceva in neregula. Si burtica ma durea un pic mai tare. Dimineata am fost sa repet beta si am facut si o echo. Beta a crescut, e 3047 si la echo s-au vazut 2 puiuti ( dr zicea ca arata bine). Dupa echo mi s-au oprit si petele si acum vad ca e ok. Saptamana viitoare merg iar la echo si sper sa le auzim inimioarele.
Incerc sa fiu cat mai linistita dar sunt inca destul de speriata.
Va pup,
Raluca
nusy spune:
Ioana: off...sunt alaturi de tine...ma doare sufletul pentru tine si sotul tau...nu trebuie ,insa,sa te lasi doborata,sa treci iar prin depresie..nu ajuta cu nimic,din contra.Te rog eu,fa-ti planuri concrete,e cel mai bine...stabileste intai o histeroscopie,fa analizele acelea speciale de sange(SAFL,etc.).O cauza trebuie sa fie pentru opririle in evolutie, trebuie s-o gasiti!Si apoi,va fi bine pana la capat..si chiar anul asta! Te rog eu,asa sa gandesti! Nu te descuraja...Uite,este o fata,Chiara,scria mai demult pe forum(in 2007),eu tin legatura cu ea. A facut 5 FIV-uri la Szeged...2 nereusite, 2 reusite cu sarcini oprite in evolutie...iti dai seama ce greu i-a fost si ei..dar nu s-a lasat...a facut apoi histeroscopie,avea un polip uterin...dupa aceea a facut FIV 5,a reusit si a fost totul bine pana la capat..a nascut anul trecut un baietel,in vara,acum are 6 luni...Asadar,se poate sa fie happy-end! Numai nu te descuraja, fa tot ce depinde de tine si vei reusi!Sa fii sigura! Eu te
si te imbratisez tare,tare de tot!
Nusy
14+
ellanik spune:
Fetelor am si eu o intrebare.La inceputul lunii februarie o sa mi se faca punctia si ca sa fie totul bine am renuntat la singura procarie pe care o bagam in mine:o cana de apa calda in care puneam o linguritza rasa de ness.Sunt hipotensiva si dimineata la munca aceasta cana ma ajuta sa nu am dureri de cap.Azi a fost prma zi la munca dupa vacanta de sarbatori si evident nu am baut "drogul" ci 2 cani cu ceai de fructe.Am citit ca se renunta la cafea/ness inainte de fiv.Ce sa fac?Toata ziua am fost ametita/dormita.Va pup!
muffinuta spune:
Ioana,
sunt linistita ca nu te-am mai ingrijorat cu ceva,doream doar sa iti spun ca treci cu timpul peste toate astea..Ma gandeam ca acum sanatatea ta si starea ta de bine sunt primordiale,cu toata durerea pe care o simti..si Ioana ai dreptate trebuie sa vedem de ce se intampla ca sarcinile sa se opreasca subit din evolutie..am citit pe un site ca doctorii cauta de obicei cauzele de abia dupa 2 sarcini pierdute.Si eu simt nevoia sa vorbesc aici deschis ca sunt intre fete care sufera si pot intelege.
Florela30,sa ai un an fantastic..vin si cei mici de la frig acum in ianuarie,incredibil ce repede trece vremea,va fi bine Florela acum in 2009!sper pt toata lumea.Multumesc,Florela.
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
Ioanatugs spune:
Nusy multumesc iubita, asa e
Mi-a scris si mie Chiara un mesaj asa de frumos si de incurajator pe PM si-i multumesc inca o data!
O sa-mi regasesc si eu echilibrul intr-o zi...acum vreau doar sa scap de durerea asta fizica, ca de cea psihica nu mai vorbesc. Voi face toate analizele propuse de d-na Dracea si chiar si o noua histeroscopie, dar mai tarziu, acum simt ca mi-am fortat organismul la maxim anul trecut si intentionez sa fac o pauza de vreo 6 luni. O sa-i spun d-nei Dracea ca mi s-a parut f. ciudat, ca de cand am ramas insarcinata si pina acum am avut dureri mari de cap...acum s-au dus...dar au fost ca niste migrene...
Elenada multumesc iubita!
Ralucapaun ma bucur ca esti bine si felicitari pentru cele doua floricele, care au prins viata. Ai mare grija de tine, stai mai mult acasa si astept numai vesti bune de la tine. Nu mai fi ingijorata, pentru ca nu face bine, la beta HCG-ul care ti-a iesit, sigur e totul perfect, asa sa gandesti.
Florela30 multumesc
Muffinuta o sa fie bine la tine, ai sa vezi iubita! Nu te mai gandi la nimic acum, esti graviduta!
muffinuta spune:
Ioana te imbratisez cu tot sufletul,Ioana.
[
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!