FIV 208

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Nu, nu e drept! Ar fi trebuit sa fie cel mai frumos Sf. Ion pentru tine anul asta! Oare DD ce face. chiar ne-a uitat de tot sau vrea sa ne intareasca mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioana , nu se poate........ce s-a intamplat ?Imi pare asa de rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- cuvintele sunt prea mici ca sa exprime ceva care sa te faca sa te simti mai bine; imi inchipui ca nimic nu te alina; eu zic totusi sa gasesti alinare in speranta ca pana la sfarsitul anului acesta, te vei vedea cu o burtica marisoara;ai incredere ca Dumnezeu isi va intoarce fata si catre tine ! imi pare tare rau !

te pupsi sa treci cu bine, ca totul va fi bine pana la urma !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oooff, Ioana, nu, nu e drept ce se intampla... sunt cu tot sufletul alaturi de tine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ioana,off....imi pare rau.Aici toate fetele fac obligatoriu la 2 zile o repetare a hormonului de sarcina si daca nu este macar dubulul primului,...li se spune franc in fata ca e ceva neregula cu sarcina ,...ori e extrauterina,...deci macar nu le lasa sa isi faca sperante desarte.Capul sus...si oricat ar fi de greu ,nu renunta sa crezi ca vei avea puiul tau.Poate in 2009 sau in 2010 sau in 2011,...dar nu renunta!Mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc pentru gandurile voastre frumoase!
Cand s-a intamplat era sambata noaptea...si nu am fost la medic...am asteptat sa treaca...si nu vreau sa va spun cat de cumplit a fost, pentru ca nu vreau sa sperii pe nimeni. Dupa nebunia din seara respectiva sangerarile s-au oprit brusc si am crezut ca asta a fost tot, insa de azi au reinceput sangerarile si durerile si mi-e teama sa nu ajung la chiuretaj. Am sunat la Gynera si le-am spus ce-am patit, insa din pacate, azi nu mai este d-na dr. si mi-au spus sa stau in pat cu tratament...pina maine dimineata, cand ma va vedea d-na dr. Asa ca pina maine mi se pare o vesnicie....scuzati pesimismul meu...dar daca nu vorbesc cu cineva simt ca innebunesc...
Delia21 la prima sarcina mi s-a dublat beta HCG-ul la doua zile perfect la inceput, iar acum nu am vrut sa ma mai stresez singura cu atatea analize...si tot nu a fost sa fie, asa ca nu e o regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ioana,

iti scriu si aici,Ioana..
cum ziceam urasc la culme vestile astea proaste..imi pare nespus de rau inteleg perfect durerea ta,sper sa fii brava si sa treci cu bine de incercarea asta..
Ioana,eu la sfarsitul lui martie am inceput din senin-anul trecut era si aveam sarcina obtinuta natural,habar nu aveam ce e aia sarcina pierduta sau oprita din evolutie-cum scriam ma simteam excelent,burtica crestea si m-am trezit intr-una din zile inainte de a pleca din localitatea unde eram in vacanta,m-am trezit subit la 3 luni de sarcina in care am facut Ioana,sport,am alergat,am jucat golf,am inotat,aratam superb,crede-ma..si pac m-a lovit dimineata din senin o scurgere asa urata maro inchis..am simtit ca nu e in regula pan aatunci nu avusesem absolut nimic,nu ca acum,mi se inmuiasera cumva si sanii,si parca burtica era mai mica..am plecat direct la doctor unde mi s-a confirmat ca sarcina se oprise din evolutie de la aprox ultimul eco..se vedea deja sacul embrionar deformat nu asa frumos,plin..era chestiune de zile,poate 2 saptamani dc sa aleg calea naturala de expulzare sau chiuretajul sau pastilele..am ales pastilele cumva nu acceptam ce mi se intampla dar se vedea clar ..asa ca in aceeasi seara am luat tablete,2 si doua la alte 8 ore..nu ma intreba habar nu am ce anume mi-au dat ,astia sunt atat de stricti cu medicamentele nu poti sa iei nimic fara reteta,iar in ziua aia traiam cel mai cumplit cosmar din viata mea..copilul atat de mult dorit si venit din senin la usa si in viata mea a plecat..nu imi amintesc foarte bine,e ca prin ceata ,a durat toata noaptea,am avut contractii cumplite-trebuia sa iau calmante dar sotul meu cascat nu mi-a cumparat si am suferit ca un caine,am vrut sa imi iau viata intr-un moment de nebunie si durere asa rau mi-a fost,doctorita s-a crucit cand a aflat ca am stat fara calmante-..
cred ca varianta chiuretajului are mai sigura si rapida,fara atata chin,dar nu am putut si de frica si de durere..stiam ca sunt doctori care din exces de zel curata prea tare in interior si dc nimeresti pe la unul din asta te-ai aranjat..asta era mai in trecut ,sper ca nu se mai intampla in zilele noastre..
Ioana,am mai avut bucati de culoare gri,care stii ce sunt,tesut fetal pana la cateva zile..a fost riscant cred eu cu pastile dar am avut noroc pana la urma s-a curatit complet in interior..si acum iar am aceeasi teama ca si tine ca parca totul s-a schimbat in mine..cred ca ramanem marcate pe veci dupa asemenea traume sufletesti si fizice.

Ai mare,mare grija de tine ,ma uitam ,ai stiut dinainte de Craciun asta este o femeie simte..imi pare nespus de rau.

sa fii tare ,Ioana.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Ioana, nu te speria, organismul nostru stie ce face! Ti-am trimis PM!

Te si ,

Sa ne rugam pt. Sonia

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Muffinuta multumesc iubita! Adevarul e ca nu suntem niciodata pregatite pentru o asemnea suferinta si un asa de mare chin fizic. Ne gandim asa de frumos inainte de FIV, ne facem sperante si ne gandim doar la reusita...insa ce mi se intampla acum, nu doresc la nimeni niciodata!
Nu vreau sa va sperii fete dragi, scuzati mesajele pesimiste, eu de fel sunt o persoana extrem de optimista si ma rog la Dumnezeu sa nu uit cum eram inainte...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Ioana,

Doamne fereste nu am vrut sa sperii pe nimeni,am vrut sa intelegi,sper sa nu fiu gresit inteleasa,mai bine taceam..eu dupa experienta teribila..si cred din ceea ce ai scris ca ai avut si tu dureri..eu as opta fara discutie pt un chiuretaj,e mai rapid si sigur te refaci mult mai repede cel putin fizic..natural dureaza mult si e nesigur rezultatul,iar cu medicamente pt mine cel putin a fost greu.
Iarta-ma Ioana fara intentie nu vreau sa scriu tampenii,am impartasit numai pt ca nu am nici eu feeling prea bun in ceea ce ma priveste acum cred ca varianta asta finala a FIV-ului cel putin pe mine ma supune la un stres enorm.Nu am intentionat o clipa sa te sperii sau sa te supar,mai bine taceam oricum parerea mea nu are importanta si sunt destule fete ingrijorate aici pe site penrtu situatia lor.
te pup,Ioana.

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput