FIV 208
Raspunsuri - Pagina 15
2bobocei spune:
La multi ani, noul an sa ne aduca multa sanatate si darul mult visat.
Sa avem parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. Sarcini usoare burticilor si copii sanatosi mamicilor cu bebei.
As dori daca stiti sa imi spuneti in ce luna s-a ajuns cu programarile la d-na dr. Dracea (atat la Giulesti cat si la Gynera).
ellanik spune:
La multi ani fetelor! sa va duca 2009 sanatate si copii sanatosi frumosi si destepti si sa va aduca soti sanatosi care sa faca bani pt a creste copilasii.Eu de azi am inceput tratamentul pt ca mie la 12 si un pic mi-a venit CM.E drept ca am inceput deocamdata cu anticonceptionalele dar ...deja am inceput sa visez cu ochii deschisi.Pupici la toata lumea.
Ioanatugs am invatat de la voi ca pesimismul este cel mai mare dusman al nostru .Curaj!Poate nu este ce crezi tu!
Moniland ce draguti sunt bebicii!Mi-au dat lacrimile cand am vazut poza.Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa stea la mami la caldurica atat cat trebuie.
Ralucapaun felicitari!
antosit spune:
La multi ani! 2009 sa va/ne aduca sanatate, fericire si impliniri!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
nusy spune:
Dragele mele,va doresc ca acest an sa va aduca numai bucurii si sa va vad pe toate cu burtica si apoi mamici! La Multi Ani!
Ioana, scumpa mea, sunt cu gandul la tine,sper din suflet sa fie totusi bine.
Nusy
14+
ruzu30 spune:
In primul rand va un urez un sincer LA MULTI ANI si anul 2009 sa va aduca numai bucurii si bebeii mult doriti.Sunt noua,sper sa ma primiti si pe mine printre voi...
dariaioanaxx spune:
'neata fetelor ; sunt suparata ca la mine de aseara pe hartia igenica raman ceva firisoare maronii; cred ca o sa pierd bebelusul daca nu cumva l am pierdut deja; pana pe 6 ian. nu stiu unde m as putea duce la un eco la un doctor bun; asa ca n am de ales, astept sa vad ce va fi si ce va vrea Dumnezeu cu noi; am o fiola de Gravibinon dar nu stiu daca sa o fac sau nu, am vorbit cu Ana, asistenta de la Giulesti si a zis ca n am ce face decat sa stau lnistita si sa iau medicatia pe care o am; la sarcina cu Andrei am avut intr adevar pete maro cam pana la 3 luni, cateva zile pe luna dar acum nu stiu ce va fi; imi ramane doar sa sper;

tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Moniland spune:
dariaioanaxx, e sange vechi, daca nu se face rosu nu e nicio problema. Nu poti sa mergi la spital la urgente, pentru linistea ta?
dariaioanaxx spune:
Moni- nu pot merge la urgente pt. ca la noi in oras probabil nici n au auzit de ecografie transvaginala si nici la Sp.Targoviste nu cred ca au; inca nu sunt pete dar cred ca vor fi si va fi si sange probabil curand; secretia care este mai abundenta la gravide, acum la mine are firisoare bejulii spre maro si grena;si partea proasta este ca m a durut burta si mijlocul mai des ca de obicei si chiar si o data chiar dupa ce am luat nospa; acum Dumnezeu va decide ce va fi, noi suntem prea mici sa avem vreun cuvant de spus !
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
elenada spune:
Daria e foarte posibil ca durerile sa fie de la faptul ca uterul se dilata si tot de acolo mai snt si acele firicle bejulii. La noi gravidutele prin fiv sunt foarte des intalnite aceste dureri si scurgeri. Nu avem sarcini obtinute natural si atunci si organismul reactioneaza mai ciudat. Asa ca eu cred ca tot raul spre bine. Bebe creste si isi face loc dand din coate.
Bafta multa tuturor

elena
+9 

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
LucaLuca spune:
Dragele mele, va urez un an fertil! La sfarsitul lui 2009 sa nu mai ramana niciuna dintre noi aici!
Daria, Ioana, ramaneti optimiste si sperati sa fie totul bine! Copilasii vor lupta si vor ramane cu voi. Va spun eu!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/