FIV 208

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

LA MULTI ANI 2009! pentru toate fetele si multi bebici in burtici!

LA MULTI ANI celor care poarta numele de VASILE sau VASILICA!

"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Primiti cu sorcova?
Scot burta la inaintare ca sa va intre baiatul primul in case, asa e obiceiul la noi in Bucovina

Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa traiti,
Īntru multi ani fericiti
Si ca pomii sa-nfloriti
Si ca ei sa-mbatrāniti
Si ca toamna cea bogata,
Fie casa-ndestulata.
Tot cu mesele īntinse,
Cu facliile aprinse.
Tare ca piatra
Iute ca sageata,
Tare ca fierul
Iute ca otelul.

La anu' si la multi ani!!!

Fie ca Domnul sa va aduca in noul an pruncul mult dorit! Sanatate si mult succes in tot ceea ce faceti!

Bianca 32+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

La multi ani in 2009 !!!
Sa aveti un an darnic si bun, sanatate deplina, fericire maxima si abundenta absoluta!!

In ce ma priveste simt ca nu e in regula si ca e o alta sarcina oprita in evolutie. Pur si simplu simt asta si nu vreau sa ma amgesc singura ca va fi bine. Sunt cumva impacata cu situatia si la eco din 6 ian. vom face un nou plan de bataie pentru anul acesta cu dr. mea. Voi lua o pauza de cateva luni dupa care vreau o histeroscopie si multe alte analize pentru depistarea opririi din evolutie a sarcinilor mele. Doua ET-uri si doua sarcini oprite din evolutie, arata ca ceva nu e in regula si nu voi mai face alt FIV, pina nu fac ce mi-am propus. Nu sunt trista dragelor, poate ca e din nou socul acela care ma anesteziaza, sau poate e dorinta mea prea mare de a avea un copilas anul acesta...sau poate e pur si simplu bucuria ca anul acesta e anul Bivolului, anul meu in zodiacul chinezesc si credinta ca intr-o zi va fi bine pina la finele celor 9 luni.
Va doresc din suflet un an mai bun si plin de fericire!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

ioana, ar fi tare nedrept. nu stiu ce as putea sa-ti spun acum; daca ti-a incoltit in minte nesiguranta asta nu ti-o poate scoate nimeni din cap. vreau doar sa stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu.astept ziua de 6ian cu speranta ecograful iti va infirma temerile si-ti vei vedea visul pe acel ecran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitzu30 spune:

Buna,sunt noua pe forum si vreau sa incep prin a va transmite multa,multa sanatate,un sincerLA MULTI ANI,iar anul care vine sa va indeplineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

LA MULTI ANI 2009 !!!!!!!! SI ANUL ACESTA SI ANII CARE VOR VENII, SA VA UMPLE CASA DE COPIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

TUTUROR

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

La multi ani tuturor in 2009!

Fetelor, eu cred ca am inceput anul asta intr-o zapaceala incredibila: maine trebuie sa incep injectiile cu Puregon si mi-am dat seama acum (!!!) ca imi trebuia si un Puregon Pen!
Nu am idee daca maine o sa gasesc la farmaciile care or fi deschise (o sa incerc totusi), insa va rog mult daca are cineva sa-mi dea un Puregon Pen (chiar si numai cu imprumut pana gasesc o farmacie deschisa si aprovizionata), sa-mi dea un PM.
Multumesc mult de pe acum!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am eu un Puregon pen, te sun imediat iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

LA MULTI ANI! va urez si eu fetelor si sa ne dea BUNUL DUMNEZEU anul acesta fericirea de a ne strange copilasii mult doriti in brate. Un an nou fericit!

toate FIVOASELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani dragutelor. Va doresc ca anul aceasta sa va aduca bebelusul mult dorit.

Pupici

elena +9

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput