Puiuti de Randunici 2008!! (168)
Raspunsuri - Pagina 12
mihatp spune:
bitza
, intram pe oscillo atunci
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
aliceionescu spune:
'Neatza! M-am gandit ca decat sa "ma numere" mimo cu
, mai bine vin de buna voie.![]()
Olgutz, merci de Caldicea, am pus-o bine, sa o pastrez, ca o sa am nevoie de ea.
Thea e bine, ce sa zic, iar nu mananca lapte... piure si cereale, nici alea in cantit. prea mari. In rest, vesela, jucausa, mergatoare, cantatoare si vorbitoare, asa ca nu-mi fac griji foarte mari...Asa-s domnisoarele, tin cura inainte de Craciun.
Totusi nu pricep care-i faza cu grevele astea ale ei...imi da fii-mea senzatia ca nu-i mai plac biberoanele. Ei, om vedea. Sophie ce face, e ok?
fetele.
Stela, merci pt. mana intinsa, dar parca nu vreau sa ma ridic...mai stau asa un pic, nu stiu de ce, de la lipsa spiritului de sarbatori cred ca mi se trage. Si sa stii ca si eu, de cand am inceput diversificarea Theei, arunc continuu mancare, dar mi-am propus sa nu ma enervez niciodata si chiar asta fac. Si nu o fortez deloc sa deschida gura, las-o si tu pe Teo sa iti ceara ea, zic si eu.
Zoze, Thea se scarpina la ochi si la nas, nu pe burtica. Cred ca Suflet Blond se joaca asa, nu se scarpina la propriu, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Mai, poti sa-l pupi pe bunelul tau din partea mea? Ca m-a coplesit de tot cum i-a dat el bani lui Mihai, confundandu-l cu dr...

Sanatate multa!
Mai...vecinii mei iar "bormasinuiesc" de la 10...eu cedez...
Mai vroiam sa va zic ceva si gata, nu am starea necesara sa termin mesajul... Pt cine e interesat de un film frumos, animat, ati vazut "Spirit"? Are o coloana sonora SUPERBA, semnata Bryan Adams, iar mesajul transmis este minunat. Va doresc o zi buna!
aliceionescu spune:
Am uitat sa va spun ca, de cand cu Catelusul vb. F.P, Thea ma trage non-stop de nas si asteapta sa-i zic: "Nas. Nas rosu. Hapciu!", dc o tine tot asa, pana in primavara o sa am nasul pana la calcaie...
Si tot cu catelul, nu poate sa-l arunce din pat, dar in trage rau de o ureche, sa-l poata ridica, de zice ala inca 10 min. dupa ce fii-mea renunta la aruncatul peste bord: "Ureche. Ureche albastra". Sper sa nu invetze Thea ca nasul e musai rosu si urechea musai albastra...![]()

bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 buna dimineata randunime eu sunt la job ![]() macar este o paret buna ca pot sa vb cu voi. Mihatp ...eu ii dau buburuzei pe toata perioada de iarna preventiv cate o doza pe saptamana de oscilloccocinum.Daca cumva mi se pare mie ca stranuta in vreo zi mai mult ca de obicei ii mai dau si atunci. ![]() ![]() Si ii mai dau un siropel(o sa incep din nou zilele astea ca am facut o pauza)un siropel IMUNOBABY care se poate da si trei luni consecutivStela bravo pentru TEA care zice TATA-MAMA ![]() ![]() ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
Hello!..cafeaaa, Tuchi sar'mana!!tot la fel si noaptea asta, mama ma-si, eu am vrut copiiiil, acum aaaaam din pliiiiin!!
l-am vazut pe Matei de Nicoleta ce haios este!
si pe David de Ioana cu costumul flumos(si eu l-am vrut ptr Mufy p-asta
dar nu era marimea lui...)
ufff, uite ca aaprut si bubu!!!
in ce club te-ai destrabalat si cum a fost??
aaa, fata Bubu, fata, au iesit ceva galustele alea!!sunt moi si gustoase,tot e minunat ca-mi ieseau nimai pietroaie pana acum, insa nu s-au umflat prea mult, au ramas mai plate..![]()
naty cum te-ai distrat, poze??!!
bitza zi scurta sa fie azi!! mah, tu ai intarcat-o pe Antonia?..
i-au dat si lui Liviu pompierii cadou ptr copil de Mos Craciun, tineti-va bine!..o mare punga ce contine:Pepsi twist 2l, un nectar Timbark 1l, 2 pachete biscuiti turcesti, cu/fara creama, o punga chipsuri, o ciocolata, cu lapte ce-i drept, o punga de cereale Viva, o napolitana Joe, un mos de cioco, un iaurt Danone care expira alaltaieri, cand a primit iub punga, si l-a halit el la serviciu,o punga micaaaaa cu croissante, un nectar de la Danone care expira azi si l-am baut ieri, o punga de bomboame silvana si o cutie de ananas!

in conditiile in care l-au intrebat ce varsta are copilul!!
nimic ptr Mufa, totul ptr mine..tot e bine...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
scuze pentru mesajul de mai sus, dar nu stiu cum de l-am trimis
IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
Luny, nu am intarcat-o pe Antonia.....mananca tzitzi seara ,dimineata, si noaptea, iar daca sunt si peste zi acasa mai cere si atunci,
MAi nou de o saptamana, cand sunt eu casa nu mai vrea lapte praf deloc imi da peste sticla si vrea tzitzi.DAr cand este cu mama acasa peste zi, mananca lapte nu face mutre.Ce smecheri sunt bebelusii astia!!!!
Deci i-a aminte pentru Muffy!!!!!
IRINA 
Antonia
sufletel
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 Luny, nu am intarcat-o pe Antonia.....mananca tzitzi seara ,dimineata, si noaptea, iar daca sunt si peste zi acasa mai cere si atunci, MAi nou de o saptamana, cand sunt eu casa nu mai vrea lapte praf deloc imi da peste sticla si vrea tzitzi.DAr cand este cu mama acasa peste zi, mananca lapte nu face mutre.Ce smecheri sunt bebelusii astia!!!! Deci i-a aminte pentru Muffy!!!!! IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
mda, ff interesant!

LUNY
bubu05 spune:
Luny, pai e bine atunci, tot au ceva galusti gustoase! pune si tu cu o lingurita mai mare, daca se poate zice asa ![]()
Mai, am fost in Club Pat, pe Calea Victoriei, f. dlagut si muzica de club, dar a mai si variat, nu doar haus ![]()
Stefu a halit pe la 11 jumate dovleac, mar si branza, m-am uitat la ceas, in 5 minute
egalitate cu Bubu de Cami
si e chior de somn si de-atunci ma chinui sa-l culc...il pun in pat, ii dau ciorapii jos(ca nu-l culc niciodata uc ciorapi
), se tavaleste si plange si il iau de-acolo, ii pun ciorapii si il dau jos la joaca cu Vlad
. Am facut asta de 3 ori pana acum...nu vrea si gata...
Lui Vlad i-am facut rucsacul, i-am facut supica si i-o pun la pachet
...hai ca incepusem sa scriu de juma de ora, intre timp l-a luat socrella.
Aaa, zilele astea am fost si i-am cumparat randunoiului si portofel de Mos, am gasit unul dragut, no name...am fost si la alea de firma, daaarrrr...era la Samsonite 250 ron 

nici chiar asa, frateee!
Si mi-am luat si eu cercelusi de argint cu o pietricica mumoasa
..hi, hi...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
luny spune:
Bine, Bubuuu!
stiu clubul, este fostl Marul de Aur, acolo ar fi trebuit initial sa facem noi nunta, dar au fost nesimtiti..in club nu am apucat sa merg, dar e pe lista mea de 'must-uri'..
Mufy doarme de la 11, ar trebui sa ma mobilizez sa-i fac papa si lui, ca acus se scoala..
nu am chef de nimic, si e maaaree haos in casa, tre sa ma apuc de treaba, si nu am cheeef
LUNY