Aspirante optimiste>20 ani (379)
Raspunsuri - Pagina 9
anidaz spune:
Gargarita ,sa dea Dumnezeu sa scapati si voi de probleme fiindca sunteti tare incercati,
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Teste Minut pentru ovulatie sau de sarcina ,ca am pierdut sirul ,Flori?
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
iulia_30 spune:
Bubu,pentru constipatie iti recomand kiwi si prune uscate.Eu seara ii dau cu fructe si nu mai am probleme.In special mere.Inainte de sarcina sufeream rau de tot cu constipatia,acum ma trezeste de dimineata
.Pupici pentru toate fetele

iulia
21+
Alex sau
Maria
lalala13 spune:
iuuuuliaaa
esti bine? creste burtica?
adina sper sa nu ne urmezi..mai fa un test..asa de chestie..zic eu..
eu tocmai am aflat ca verisoarei mele i s-a deschis colul si poate sa nasca oricand...va zisesem eu la un moment dat ca are gemeni..o fata si un baiat..daca pana pe 25 nu naste pe 25 a chemat-o doctorul..si fetita cica era atat de jos si angajata ca nu a putut-o masura...so...suntem in asteptarea noilor membrii 

my somebody.... 
luna asta
gargarita_25 spune:
Mersi fetelor inca o data pt. sprijin
Lalala ce frumos 2 ingerasi odada, si eu am primit vestea de la sora mea ( nu stiu daca v-am spus are 4 luni) si azi au aflat ca vor avea o fetita ( asta isi doreau amandoi) deh cand nu te chinui poti sa faci si mofturi
Rallu spune:
Anidaz, mi-au dat lacrimile numai cand mi-am imaginat strumfii cantand.
Si eu am organizat o data o serbare de Craciun.
Lucram ca voluntar la un orfelinat ...ma rog...la o fundatie care se ocupa de copii de la un orfelinat...si nimeni nu vroia sa faca serbarea de Craciun, asa ca am facut-o eu (copiii erau tristi iar adultii prea ocupati sa vada).
Ce sa spun, eu nu am studii de specialitate in asa ceva si nici experienta asa ca mi s-a parut foooooarte greu sa gasesc poezii, sa le incadrez in formatul general...ma rog, intelegi tu.
Nu reuseam sa gasesc un final potrivit pentru serbare asa ca mi-am chemat grupul se colindatori (pe vremea aia cantam cu un grup de baieti, studenti la teologie, si colindam tot Bucurestiul vreo saptamana si ceva inainte de Craciun) si am facut un fel de dialog muzical cu copiii - o strofa de colind ei, una noi...a iesit ceva superb.
La serbarea noastra a asistat si familia ambasadorului Suediei, o delegatie de francezi, etc (era o fundatie mai de fite) si la final s-au pus pe plans, atat de frumos cantau copiii.
Si acum ma gandesc cu drag la acele momente.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
noname spune:
Fetelor
stiu ca nu mai sunteti pe aici. Am intrat sa va salut si sa va
.
Poate maine voi avea mai mult timp si vom sta de vorba.
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
floricik spune:
Anidaz, de teste de ovulatie zic ...bine , sunt pt luna viitoare...asta daca nu am ramas gravi luna asta
...cat optimism 
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buburuza1979 fetelor pe mine sa ma scuzati ca nu sunt vorbareata dar ma confrunt cu o mare constipatie care ma seaca de puteri ... se lasa cu transpiratii reci si ameteli procesul acela ...si nimic din ce am mancat nu are efect ... am dat cu zeama de varza, lapte, fructe, iaurt si nimic ! acum am trecut la supozitoare cu glicerina si astept ![]() ![]() ![]() 8+zmeurica mea www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze |
bubu,
am citit tot pe aici pe un forum ca e de la progesteron. si ca nu ai ce-i face. dai cu spozitoare. si cica mult iaurt dimineata pe stomacul gol.
sarcina usoara.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare
, te
DDpoze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png
happymum spune:
dupa cum v-am spus, am fost la serbare la gradinita la finutul meu. foarte frumos, mi-a placut decorul, superb. nota maxima educatoarei, am inteles ca singura s-a ocupat. de baietel ce sa mai zic. e un dulce. si ma iubesteeee
........
va pupik. noapte buna si ingerii sa va sarute.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare
, te
DD
poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png