Aspirante optimiste>20 ani (379)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

E greu. M-am mutat de la Bucuresti la tara si e dificil cu doctorii
Plus ca m-am mutat si unde se agata harta-n cui, pe aproape, si nu cunosc neam

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Dana bine ai venit!
Bubu in legatura cu constipatia, este ceva faut special pentru gravi si functioneaza perfect, eu avand mari probleme am incercat tot pana mi-a dat doctora asta!
Se numeste Mucofalk orange sunt niste cereale, mancare de copii, pe care le pui cu apa si le bei dupa 5 minute, in maxim 3 zile te reglezi perfect! Trebuie sa bei o luna si dupa aceea nu mai ai probleme!
Eu am trecut prin chinuri groaznice inainte sa descopar mancarica asta, si are proprietatea de a da fibra neesara bolului fecal pentru a fi usor eliminat, si nu te strici la stomac deloc ci vei avea pe viitor un scaun normal dimineata fara balonari in restul zilei!
Se gaseste destul de greu in Romania dar cred ca exista!
Scuzati detaliile!

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

A... bea 3 pe zi, si sa nu te sperii daca in prima zi nu vei iesi afara e normal, pana se regleaza corpul, eu nu am iesit in primele 2 zile si in a treia am iesit de 4 ori normal, de cred ca eram mai curata decat un sugar

http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza2783 spune:

Stiu ca sunt alte persoane cu probleme mai grave ca ale mele.
Am zis sa mai incercam si vedem dupa un an, ca asta am citit ca este perioada dupa care care se poate spune ca exista probleme mari dar...nu pot, nu am rabdare

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

danuta te primim cu drag

moni tre sa iti vina pe mail lectii de la fertilityfriend citeste-le cu atentie si la capat ai o kestie unde te intreaba ce ai citi.....sir\ raspunzi.....nu e nimic daca e 37 .....si daca nu piuie si nu face nimic......tre sa clipeasca daca e gata.las ca te prinzi tu incet...........incet............ok"?
pe mine ma tine 5-6-7 zile asa ca eu mai am
sa iti introduci datele in fertilityfriend..ok?

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Buna seara fetelor.
Danuta bine ai venit!

Va multumesc pentru aprecieri,
Mai fetelor sunt in a 7-a zi de intarziere,nimic,nici un semn de urati,deja cred ca le urmez pe lala si pe noname cum au patit ele in numararea zilelor pana vine cm .Am stari de rau dimineata si seara,si senzatia ca se umfla ovarele,nu stiu cum sa va explic ,le simt cand ma ridic si cateodata simt o tensiune de parca ar vrea sa faca bum.

De la ce-o fi dereglarea asta nu stiu ca dupa cum v-am mai spus de aproape doi ani imi venea la fix.Cred ca totusi o sa-i mai fac o vizita doctorului.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

La serbarea de azi am fost extrem de multumita de copilasii mei de 5-6 ani care au cantat colinde grele si am reusit sa stoarcem lacrimile parintilor si multe ,multe felicitari la sfarsit.Poate o sa pun filmarea cand o voi avea,sunt atat de dulci.Unei fetite i-a venit rau de la emotii ,dar in rest a fost bine.

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dana bine ai venit
Gargarita

Mergi la inceput

Iar de maine vacaaaaannntttaaaaaa!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

continuarea
Gargarita multa sanatate sotului.
Fug la cumparaturi. ...si imi iau si eu teste Minut.

Mergi la inceput