Aspirante optimiste>20 ani (379)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

moni28 deci se intampla si la altii...

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Nu am luat-o la rost... i-am explicat... ca nu imi vine sa cred... bineinteles ca m-a busit plansu la un moment dat... Halal morala..

Roxana

Hai maaaaaaaa...da-mi numarul ei sa ii trag eu o morala si sigur nu plang,oricum cam nesimtita

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Aoleu, daca ai sti....eu imi explic iesirile astea si prin faptul ca acum sunt mai sensibila...parca sunt intr-un concurs si vad cum toata lumea ma depaseste...mi se rupe sufletulIntr-o seara m-am certat cu al meu barbat si mi-a spus ca sunt foarte rea si de asta nu imi da DD bebelusul meuM-am pus pe un plans ca inca putin si ma inecam....Asa mi s-a parut de nelalocul lui ce mi-a spus incat mi-am iesit din minti...a iesit si un scandal monstru...M-am dezobisnuit de a-i mai spune ceva cand mai vine vreo terta persoana si ne anunta foarte "binevoitoare" ca asteapta un copil.Inghit in sec si tin in mine, caci nu am ce face.Nu ii pot cere lui sa ma inteleaga, ca doar nu merge el la dr si sta despuiat pe acolo....cum ar putea el intelege?Ma duc in baie si plang vreo jumatate de ora si incerc sa merg mai departe, caci oricum alta varianta nu am...

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moni_28

Aaaaa, si mai e si polidinul asta, ca ma dor bucutele de moooor! Mai am de facut unul azi si gata, ca deja nu mai pot, curge apa de pe mine cand trebuie sa il fac.....
Ruxandrab, e logic sa simti asta. Uite, de ex eu, am patit cam aceeasi chestie cu fina mea.Stia ca ma chinui si ma chinui si fac tratamente, nu ma mai sunase de 3 luni si hopa, intr-o seara ma suna si imi spune ca m-a sunat special sa ma anunte (na halal cultura) ca e gravida.Si pe urma: hai naso, tu ce faci?nu ai de gand sa faci si tu unul?!Hai ca eu uite, am putut din prima luna!Am plans o saptamana non stop si nici acum nu am putut sa uit cum m-a anuntat....
Ieri vine un beneficiar de-al nostru in birou fericit nevoie mare (bine, saracu om nu avea de unde sa stie problemele mele) si ii spune sotului: gata, am reusit iar, nevasta-mea e gravida, al treilea copil!.Hai, voi ce faceti?Sa stiti ca nimic nu aduce o satisfactie mai mare decat un copil! Ei, si asa imi venea sa ii trag una peste ranjetul ala stupid...Sotul se albise si el la fata, stia cum reactionez....m-am ridicat de pe scaun si i-am spus ca poate voi reusi pe lumea cealalta! Nu stiu de ce am spus asa o aberatie, dar simteam ca ma rup in 2....

Moni_28

Moni te inteleg perfect si reactia ta este normala dar omul nu avea de unde sa stie si intrebarea lui este fireasca...asta o spun acum cand deja am un bebe ca atunci simteam ca mor.
Cat despre fina ta ...merita un scuipat nu sa plangi o saptamana

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

[qAi dreptate, ancadragoman, dar crede-ma ca atunci am inlemnit in telefon, nu stiam ce sa spun numai sa nu isi dea seama ca m-a lovit sub centura

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Mai fetelor dar unii chiar nu realizeaza ce scot pe gura
Vorbeste gura fara ei....eu la o saptamana dupa ce am pierdut sarcina( va jur ca aproape ajunsesem sa am depresii) ...imi spune o fosta colega de liceu " auzi dar voi nu vreti sa faceti un bebe ? ca aveti deja un an de la nunta"
si atunci i-am zis si eu " pai uite ca sapt trecuta am pierdut o sarcina..." si si-a cerut scuze ...ca nu stia, si ca ii pare rau. Recunosc ca am fost un pic rea... dar eram terminata psihic.

Mergi la inceput

Mai rau e ca unii stiu exact ce porcarii scot pe gura....rautati gratuite....cand stii ca omul incearca sa faca copil si tu pui sare pe rana, mi se pare oribil.Dar deh, au ei o explicatie...vorba aia...exista o exlicatieDe restul, nu e nici o problema, nu au de unde sti oamenii ce se intampla intr-un cuplu, dar eu de ex niciodata nu pun intrebari de genul asta, caci s-a putea sa fac rau fara sa stiu...cel putin incerc, daca vrea omul sa isi spuna oful, k, il ascult si intotdeauna ridic moralul cat pot...dar deh, noi suntem patite si stim ce sa facem...

Moni_28

Mergi la inceput

Vorba aia: nu face altuia ce nu vrei sa ti se faca tie...dar contravine o alta: Nu cere omului mai mult decat poate da...

Moni_28

Mergi la inceput

Asa ca hai sa facem slalom printre idioti si sa ne vedem de ale noastre...

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, in legatura cu intrebarile "indiscrete"...uneori aveti dreptate...alteori nu.

Daca oamenii stiu de chinurile voastre si totusi vin si incep sa intrebe chestii de-astea sau faca anunturile, fara perdea si cu dedicatie, special pentru voi....atunci da...e o dovada de cruzime...si e normal sa le-o intoarceti cat mai dur posibil...verbal ma refer, nu sa-i luati la bataie (desi ar fi si asta o varianta ).

Insa daca omul respectiv habar n-are prin ce treceti, nu e vina lui saracu'. Poate pur si simplu se bucura si vrea sa impartaseasca bucuria lui cu cat mai multi. Nu aveti de ce sa va suparati pe el/ea.

Eu de exemplu, n-as putea sa spun de ce....asa am simtit...n-am spus nimanui ca incerc sa am un copil si nu reusesc.
Toate intrebarile si anunturile primite in timpul asta m-au lovit dar nu m-am suparat pe ei pt. ca habar n-aveau. Am zambit frumos si i-am felicitat.
De abia dupa ce am ramas am spus prin ce tratamente am trecut si au ramas toti cu gura cascata.
Unii s-au simtit cu musca pe caciula ca m-au facut sa sufar inutil si si-au cerut scuze dar le-am explicat ca nu face nimic...atata timp cat n-a fost cu rea intentie.

Acum ma gandesc si eu ca m-am bucurat atat de mult de veste ca am tot spus la toata lumea. Cine stie cate din prietenele mele incearca si eu nu stiu...poate am ranit la randul meu insa, va jur ca fara intentie.

Rux, in legatura cu serviciul....nu mi se pare corect ca cineva sa interzica altcuiva sa aiba un copil.
Cateodata atunci ti se pune pata si chiar nu poti sa faci altfel.
Ca sa ma dau din nou de exemplu (ce sa-i faci...pe mine ma cunosc cel mai bine)...eu am afacerea mea dar solitara.
Desi in jurul meu mai sunt oameni angajati, nu-mi poate lua nimeni locul. Ca sa zi asa, eu produc si restul ajuta.
Cand ma voi opri, afacerea se inchide temporar si toti ceilalti (3 la numar intra in somaj)...ma rog, mai afectez o groaza de lume dar macar astia pot sa aleaga sa se duca la altcineva.
Si cu toate astea am hotarat ca merita...asta e...n-o sa moara nimeni cateva luni.
La fel si la voi...mergeti mai departe amandoua, cu voia lui Dumnezeu va veti descurca.
E pacat sa stricati o prietenie frumoasa.
Sa aveti voi bebei sanatosi ca restul se face.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput