Aspirante optimiste>20 ani (379)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Am vazut ca ati scris aseara o gramada de povestioare superbe. O sa va spun si eu povestea mea care chiar daca nu este asa de spectaculoasa pt unii dar pt mine este.
Pe sotul l-am intalnit chiar inainte de a termina a 12 , mai precis in luna mai in 2000, la o prezentare de moda. Eu eram fotomodel iar el era prieten cu unul dintre fotomodelii de la prezentare. La inceput nu il prea luam in seama, iar el era prea timid sa vina la mine, mai ales ca eram incojurata de baieti. Dar cumva prietenul lui si o prietena de a mea ne-a facut lipeala. Si de atunci suntem impreuna. Am mers impreuna la facultate la Oradea, si am locuit impreuna de la inceput. La inceput eram in camere separate dar dupa 3 luni ne-am mutat in aceasi camera. Acum 2 ani am facut nunta si de un an incercam sa facem un bebe. Toata lumea ne spune ca ne potrivim foarte bine, dar eu atat stiu ca am noroc de un sot foarte intelegator si care ma iubeste mult. A da si era sa uit el este mai mic decat mine cu 6 luni, si cu toate astea de multe ori eu sunt mai copilaroasa ca si el.
Scuzati daca nu am talent la scris dar am scris cum am simtit.

Poze nunta mea
http://tt.lilypie.com/J2ctp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

titi, amber

Am inceput sa caut pe altcineva, dar mai e si chestiunea de bani... adica un angajat nou nu ni-l putem permite... cel putin nu deocamdata...
Solutii sunt, stiu... dar sentimentul e tot de amar in gura...

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

neataaa!

anidaz, foarte frumos bradutul!

rox, iti dau dreptate si eu! dar, cum au zis fetele, NU renunta la incercari, se vor gasi solutii!

bubu, ma bucur ca zmeurica e bine!

va pup, o zi frumoasa va doresc!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

hai sa va zic si eu povestea cu al meu sot...noi suntem din acelasi oras, ne-am cunoscut cand eu eram intr-a 9a iar el a 11a.gasca mea de fete umbla cu gasca lui de baieti si o perioada mergeam toti la petreceri revelioane etc...el a flirtat cu prietene de-ale mele, eu cu prieteni de-ai lui....a venit el la facultate in Bucuresti, dupa 2 ani am venit si eu...ne vedeam ocazional de sarbatori in orasul natal si mai vorbeam una alta.acum 2 veri ma suna, era pe langa biroul meu si sa ne intalnim sa vb...stia ca eu stau intr-un ap cu 2 camere si mi-a propus sa fim colegi de ap...ca el oricum nu sta prea mult prin Bucuresti, dar cand vine cu afacerile sa aibe unde sa stea.Am fost de acord si timp de 1 an am fost simpli colegi de ap.Oricum statea maxim 7=10 zile pe luna in Buc si cand era acasa,ieseam in oras, mergeam la cumparaturi, vb orice.eee, a venit vara...si am inceput sa mergem in fiecare we la mare, si nu stiu cum...intr-o noapte s-a intamplat....sa nu va ganditi la , ci doar niste saruturi mai pasionale.A doua zi nu stiam cum sa reactionam, am facut sedinte cu prietenele , ce si cum...am inceput sa analizam pro si contra..si toate erau pro ca il "iubeau" pe al meu sot...ca e perfect, bun, destept,respectuos etc.
Booon...le-am recunoscut ca de ceva vreme incepusem sa simt ceva dar ca nu stiam ce sa fac...ele...au inceput cu "ti-am zis noi"...si le-am chemat la mine ca sa il studieze si ele si sa vada cum se comporta...si ca sa nu o mai lungesc, dupa ce au plecat fetele....s-a intamplat....nu a trecut mult si a aflat toata lumea....multora nu le-a venit sa creada....altii au zis ca stiau ca o sa se intample...cert este ca pe 26 iulie 2008 am plecat in Creta in vacanta..pe 27 am implinit 1 an, iar pe 30 ne-am casatorit acolo la primarie si am avut o ceremonie frumoasa pe plaja. O sa urmeze si o nunta in Ro, dar sincer vreau sa o fac dupa BEBE...sa fie bebe prezent si-am incalecat pe-o sa....

PS: deocamdata traim fericiti...extrem de fericiti...si vrem sa fim asa pana la adanci batraneti

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

titi, amber

Am inceput sa caut pe altcineva, dar mai e si chestiunea de bani... adica un angajat nou nu ni-l putem permite... cel putin nu deocamdata...
Solutii sunt, stiu... dar sentimentul e tot de amar in gura...

Roxana

rux, dar nu acum dragutza..ci cand o sa intrati in prenatal...eventual cu o luna inainte ca sa aveti timp sa il pregatiti.
Cu criza asta crede-ma ca o sa gasesti oameni dispusi sa lucreze pe mai putin....sau eventual i-ati un student,sau un proaspat absolvent, ca ei lucreaza pe mai putin , mai ales ca au nevoie de ceva in CV si de recomandari pt un job viitor...

Eu zic ca nu o sa ai probleme sa gasesti pe cineva...

Mergi la inceput

aaaa, si rux...io as lua-o putin la rost...adica sa ii zic ca nu mi se pare normal...ca dupa atatia ani in care a fost alaturi de voi si ati facut multe pt ea, meritati macar putina sinceritate....fa-o sa se simta prost...
fi putin diabolica ...eu una am talentul asta, numai ca il folosesc foarte rar ...insa de ceva timp incoace nepotul cel mare (de 8 ani) ma cam indeamna sa ii tin teorii...mai ales mamei lui, care a cam ajuns persona non-grata in familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Nu am luat-o la rost... i-am explicat... ca nu imi vine sa cred... bineinteles ca m-a busit plansu la un moment dat... Halal morala..

http://t2.lilypie.com/pveEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Buna dimi fetele mele iubiteSe vede ca se apropie craciunul, ne-a atins deja la inimioara, caci vad ca ne apuca sentimentalismele si amintirile incep sa se depene....eheheeee.....
Beatrice, la mine tine cam 3 zile, deci azi imi trece...acum, stai asa nu rade ca ma bag sub birou.....nu ma descurc cu termometrul ala delok!!!!!Incerc si eu dimineata , ca omu`, inainte sa ma dau jos din pat, il tin, il tin, nu tu bip, nu tu nimic si iesi o temperatura de....37,2.Ce are asta, e nebun?!

Moni_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza...frumoase povesti de dragoste

ruxandra si eu cred ca as fi reactionat la fel. Si eu cred ca nu ar trebui sa renunti la bebe. Si cred ca amber are dreptate cu studentii....sotul meu mi-a spus la un mom dat ca el angajeaza absolventi de facultate pt ca primeste nu stiu ce bani de la stat si din banii aia isi permite sa ii plateasca lui salariul. Poate stiu fetele de acii despre ce vorbesc iar daca vrei il pot intreba si iti pot da mult mai multe detalii.

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moni_28 spune:

Aaaaa, si mai e si polidinul asta, ca ma dor bucutele de moooor! Mai am de facut unul azi si gata, ca deja nu mai pot, curge apa de pe mine cand trebuie sa il fac.....
Ruxandrab, e logic sa simti asta. Uite, de ex eu, am patit cam aceeasi chestie cu fina mea.Stia ca ma chinui si ma chinui si fac tratamente, nu ma mai sunase de 3 luni si hopa, intr-o seara ma suna si imi spune ca m-a sunat special sa ma anunte (na halal cultura) ca e gravida.Si pe urma: hai naso, tu ce faci?nu ai de gand sa faci si tu unul?!Hai ca eu uite, am putut din prima luna!Am plans o saptamana non stop si nici acum nu am putut sa uit cum m-a anuntat....
Ieri vine un beneficiar de-al nostru in birou fericit nevoie mare (bine, saracu om nu avea de unde sa stie problemele mele) si ii spune sotului: gata, am reusit iar, nevasta-mea e gravida, al treilea copil!.Hai, voi ce faceti?Sa stiti ca nimic nu aduce o satisfactie mai mare decat un copil! Ei, si asa imi venea sa ii trag una peste ranjetul ala stupid...Sotul se albise si el la fata, stia cum reactionez....m-am ridicat de pe scaun si i-am spus ca poate voi reusi pe lumea cealalta! Nu stiu de ce am spus asa o aberatie, dar simteam ca ma rup in 2....

Moni_28

Mergi la inceput