Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

Pozele de la serbare:
http://community.webshots.com/album/569269556DwGKrQ?vhost=community

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

foarte frumusica si eleganta Briana. Avea emotii sau de ce era asa serioasa?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Tea nu mai are nicio stare...se plictiseste imediat de un lucru si incepe sa planga...acum i-am dat chilotii lui tacso...curati de la uscat, si-i flutura toata sufrageria.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Salutare

Noi am primit vesti proaste astazi, in sensul ca nici maine nu nedau masina, astfel incat ne-am hotarat ca nu mai avem stare inca cateva zile si diseara la 12 noaptea ne urcam in tren si venim acasa. Ne intoarcem dupa masina in ianuarie si tot atunci vom lua si bagajele care raman aici ,pentru ca atat de multe incat nu le putem cara pe toate cu carca prin tren.

Va pupicesc si mai intru cand ajung in tara

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nicol, ce ghinion! Super nasol!! Dar nu ati stabilit totul dinainte sa plecati?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Tea nu mai are nicio stare...se plictiseste imediat de un lucru si incepe sa planga...acum i-am dat chilotii lui tacso...curati de la uscat, si-i flutura toata sufrageria.

Stela, serios vorbind, tot din cauza unui episod de inecat nasol de care poate iti amintesti ca am pomenit, eu nu o mai leg niciodata pe Iulia cu curelele. Are masuta in fata si cu opritoarea aia intre picioare, nu are cum sa se scurga. Si daca Doamne fereste e ceva o salt imediat. De curele e nevoie doar daca o tii pur si simplu in scaun, fara masa din fata.

Da mai Adriuta, nici nu stiu ei... Faza e ca cica s-ar fi fisurat plafonul la etajul 3...din cauza bocanitului la noi, la parter?!!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, aoleu! Asta e...Ghinion.
Sunt si sarbatorile si totul e in intarziere. Eu am facut de o saptamana o comanda la Babypoint, inclusiv un trenulet electric pt finutul, pe care urma sa i-l duc w-e asta. Dar pachetul meu cica e pe drum inca, din GermaniaAsa ca n-o sa ma pot duce deloc la ei, dat fiind ca de Craciun nasa mea pleaca cu finutul la ea la Barlad

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Nicol, ce ghinion! Super nasol!! Dar nu ati stabilit totul dinainte sa plecati?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ionana treaba era altfel cand am sosit:am venit sa punem roti de iarna si sa facem revizia de 20000km, iar pt asta am si avut programare, teoretic trebuia sa dureze o zi, maxim doua. Numai ca masina avea o vibratie in volan la viteza mai mare de 150/ora inca de cand am cumparat-o si astia nu i-au dat de cap, fiind ceva foarte fin. Si acum s-au lungit..si mai pui si sarbatorile...asta e...abia astept sa ajung la fetitele mele acasa.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Zoze ce figura a fost bunelul cu cei 10 Ron, cat de simpli si destepti pot fi batranii nostrii. 102 ani pentru bunicu'.

cami frumoasa mandrulitza ta, multumesc ca ai pus link-ul. Am vazut si costumatia de IARNA...superba de-a dreptul.Si pozele toate de la gradi sunt frumoase foc. Cami poate i-a ajuns Criza pe cei cu scoala si s-au limitat. Pacat de copii...:(

underqueen urata treaba ce spui tu acolo. Eu i-as bate si pe animalele alea asa cum le fac ei puiutilor fara aparare.

ccris
ce freza faina, aici nu prea stiu sa tunda coafezele. Acu' ori sunt eu pretentioasa dar n-am vazut prea bune tunsori. Poate alea de la 100$ in sus . Am vazut pozicile cu mosul, a fost frumos si Tati pe picior la Mosu'. Sa stapaniti sanatosi cadourile.

Mimo ce chief de bucatareala ti-a dat modernizarea...mmmmm a stiut sotul ca-si face si lui un bine.

luny felicitari pentru prietena ta.

Raluca am vazut pozele de la serbare si tin sa te felicit pentru toaletele Brianei. Frumoase rochitele.

Stela nasoala intamplarea cu Tea la masa. Bine ca nu e nimic rau. De faza cu lenjeria lu' tac-su...ce mai ...daca tine figura e permis orice.

Nicol...nasol, ff nasol, ma gandeam ca nemtii sunt mai parolisiti. Drum bun si aveti grija de voi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela nasol cu inecarile astea..si noi am patit-o, dar eu i-am pus masa in fata si nu-l prind in curele, sa-l pot scoate usor daca e nevoie..
nicol mai, ce neseriosi si nemtii astia, atatea prelungiri...
raluca e o dulcica Briana ta!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Raluca, ce frmusica si eleganta e fetita ta!
Adriutza, multumim frumos pentru aprecieri. Mai bine ii statea lui Mosu' cu Craciunitza pe picior, dar, asa s-a nimerit!

Ma duc sa spal fata si s-o culc si revin.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput