Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mmmmmm, lasagne!! Bina ca ai scapat de

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bineee, Mimooo!! e4sti in grafic!!
eu imi astept prietena proaspat graviduta...sa stam la povesti de viitor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, felicitari prietenei tale. E foarte curajoasa.
Mimo, vreau si eu la partyyyy
Eu iar sunt singurica in seara asta dar am un episod "cald" din Grey's si poate-mi conving si o prietena sa vina la un pahar de...barfa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Din Catavencu de azi:

Pe o stânca neagra, într-un vechi satuc, chiar într-o casuta, lânga un patuc, plânge si suspina o batrâna mica, care are fiul cât un pustiulica. Caci la guvernare fiul ei iubit a plecat aseara si n-a mai venit. Celularul suna noaptea jumatate. Nu-i semnal, si totusi: – Oare cine-i, frate? – Eu sunt, buna maica, fiul tau dorit, n-a mai mers Taromu’ si n-am mai venit. Sun din Capitala, voi fi premier. M-a numit chiar Zeus, sunt timonier. Capi­tan e dânsu’, e ca la armata. Mica mea ostire fuge sfarâma­ta. Vine criza, foamea, oamenii ma-njur. L-am servit pe dânsu’, m-a mâncat în cur.

- Ce spui tu, straine? Emil e departe, cica de Basescu nu se mai desparte. Am crezut ca-i gluma, dar era sa mor. L-am vazut aseara la televizor. Emil e cuminte, nu e derbedeu. De esti tu acela, nu-ti sunt mama eu! Lasa-ma cu Zeus, fiindca omul chel se joaca cu tine cum do­reste el. Te-a numit pe tine dupa Stolojan. Crezi ca e pe bune? Te-a luat de fazan. Am vorbit cu tac-tu, asculta-l pe mos: dupa tine vine Leana lu’ Cocos. Du-te la Ba­sescu, fa-i un ultim sluj, apoi ia Taromu’, si te-ntorci la Cluj!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Multumesc pentru urari fetelor, Luny, pozite cu finuta cand ajung la Craiova.
Am vorbit cu fina, e bine, era programata la cezariana pentru sambata, dar la control au iesit BCF0urile cam slabe si a bagat-o de urgenta in ceza. Copilu' avea cordonul ombilical in jurul gatului si al picioruselor, bine ca s-a terminat cu bine. O sa mergem la ei dupa Anul Nou, abia miercurea viitoare le da drumul acasa, daca totul e bine.

Randunoiul e in piata, cumpara brad.
Ma duc s-o culc pe Andreea ca e martanita. Revin mai pe seara, poate pun si filmulete.
Cami, scumpa tare fetita ta, nu ma deranjeaza ca e fata lu' tata Andreea.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cami, vezi ca a aparut un serial nou californication, sau n-o fi nou dar eu acum am auzit de el Asta dupa ce termini cu Grey's Hai, nu fi trista...data viitoare (de craciun cred , o merge?) fac sangria

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Cu dedicatie!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Multumesc tare mult fetelor pentru sustinere.Sunteti
extraordinare.E asa de bine sa auzi cuvinte intelepte si potrivite exact cand ai nevoie de ele.
Mimo,LA MULTI ANI CU SANATATE BAIETILOR TAI!
LA MULTI ANI CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!
L-am vazut pe Muffy delicios ca de obicei!Si curios!Fine in parc.
De Adrien am ras sa mor cum inchide/deschide el jaluzelele!
Mihaam vazut ce bine semanati tu,mama si Luca.
Arielmerge afacerea?
CristinaMi-a placut concluzia inteleapta vis-a-vis de Omu care a plimbat cainele in frig..
Naty,si tie.Si ce tare ai fost cu ultima lta de shake.Ia sa incerc si eu.Desi,mi-e frik sa nu stric masa degeaba.
pucca,si Teodorei tare ii place sa-si infiga mana in parul meu si sa ma traga de cercei.O amuza tare!Intr-o zi a infipt mana asa tare in cercelul meu de am crezut ca mi-a rupt urechea.
Sa va spun ce am patit la masa de dimi.Dupa ce m-am luptat cu
Tea sa manance jumate din cat manca ea,a strans in gura piureul si s-a inecat RAU,se schimbase la fata.Am crezut ca fac infarct ca nu-i mai trecea.Si trebuia sa o scot rapid din scaun.Asa ca am tras de masa scaunului care a zburat jos cu tot ce avea pe ea plus piureul ce s-a imprastiat pe faianta si gresie,intr-o secunda am desfacut curelele si am ridicat-o.M-am speriat groaznic.
Revin.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pozele de la serbare:
http://community.webshots.com/album/569269556DwGKrQ?vhost=community

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Al meu e dus pana la blocul unde ne vom muta sa calmeze vecinii care fac scandal ca azi s-a bocanit tare (in orele permise, nu la pranz!). Precizez ca in bloc cea mai "tanara" (si mai destupata la minte) este administratora, care are 79 de ani .

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ha ha ha... Naty exact asa (ma rog ...aproximativ) este unde avem noi ap., o comunitate asa linistita cu multi pensionari. Cand am scapat de acolo am zis ca suntem free cu adevarat... Pe de o parte e super curat, linistit...pe de alta... in fiecare saptamana era musai sa taie al meu gardul ca plecau cu paratu' la administratie, masina trebuia parcata NUMAI intre liniile acelea...etc..
Stai sa vezi cand s-o muta Iuliutza ce "liniste" o sa aiba babacii... ha ha . Nu stiu ei nimic ...inca

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput