LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la un capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK - FRUMOASA NASTEREA CECILIEI! S-A TINUT DR DE CUANT, TIA DAT SAMPANIA?

ma .... pana m-am dezmeticit eu... a plecat si a zis ca ne vedem a doua zi ... dar nu e nimic... Il tin minte

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Adica la urmatorul, nu?

Ai avut intr-adevar o nastere frumoasa. La mine, pentru ca sa iasa mai repede Floris (eram si eu deschisa si tocmai, ca daca nu era si la mine epidurala aia de 20 minute ar fi coborat cica mai bine Floris, ca as fi simtit si eu mai bine cand si cum sa imping), m-a impins cineva de sus, adica impingea burta de sus, ca am avut vanatai! Dar a mers repede... macar asta. Sigur, m-au intrebat daca-i ok, si vrand sa se termine cat mai rapid, cum sa nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Incerc sa stau cu Cecilia doar cat e strict necesar ..asta cat e el in preajma....

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ank, sa nu faci asta! In primul rand, si Ceci are nevoie de atentia ta, nu numai strictul necesar (hranit, schimbat etc. Este dovedit ca, avand doi copii, intotdeauna avem o sonstiinta proasta vis-a vis de primul nascut, si automat incercam sa petrecem mai mult timp cu el. E mai putin decat inainte, insa mai mult decat cu al doilea, si nu e bine. Crede-ma, am trecut prin etapa asta si m-am documentat. E greu sa gasesti calea cea mai buna, balanta, dar incearca...

Mergi la inceput