LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK - FRUMOASA NASTEREA CECILIEI! S-A TINUT DR DE CUANT, TIA DAT SAMPANIA?

ma .... pana m-am dezmeticit eu... a plecat si a zis ca ne vedem a doua zi ... dar nu e nimic... Il tin minte

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

si la urmatoarea nastere ii aduci aminte sa-ti dea 2 sampanii???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mammaa cami da' ce te pricepi la papusi....nu am auzit/vazut nici una din ele. stefaniei ii plac?? se joaca cu ele??? iasmi numai le iubeste, mai-mai, nani-nani, pusi si atat!!

eu maine vreau sa ii comand leaganul asta: http://www.littlebaby.ro/67-leagan-cu-panou-muzical.html am mai vrut eu mai demult sa il iau dar nu eram hotarata. cum vi se pare??? e de la 1-3 ani!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

mie imi place.... dar sincer la noi cred ca n-am mai avea loc...paote la bunici...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ellis si tu pleci?
Hai mai fetelor ca suntem femei in toata firea si cred ca putem accepta si parerile altora chair daca nu sunt cum vrem noi.
Ellis acum o intrebare :exista o perioada maxima in care imi pot baga iar CIC?(adica 3,6 luni)

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

mai fetelor, lipseste omu' cateva ore si incepe razboiul din Troia...

si eu cred ca fiecare e liber sa-si exprime parerea,si nu cred ca ar trebui ca cineva sa ia in mod personal anumite afirmatii...

si eu sunt pro-alaptat, desi cand am alaptat, din cauza ranilor fff dureroase si de durata, am zis ca nu mai vreau sa alaptez...i-am bagat biberonul(cu laptele meu), am mers in paralel o perioada, dar din cauza ca mai mult a baut din biberon si nu de la san, s-a intarcat singur...si acum imi pare tare rau...asa invata omu', din experientele proprii.. am zis ca la al 2-lea voi stii ce sa fac...om vedea...

si fetele care zic ca nu mai intra pe forum, ia sa va cert putin... daca v-ati suparat pe X sau Y ca a zis ceva ce nu v-a convenit, cu noi restul ce aveti??? Nu mai vreti sa vorbiti nici cu noi???

Haideti mai, doar suntem femei in toata firea, ce naiba... va pup si sper sa va razganditi...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

ellis, bianca, astazi am primit si eu in sfarsit coletul de la babypoint... dupa o luna jumate!!

bine, problema a fost in Sibiu, ca cei din Germania au fost prompti, ca deh, sunt nemti... incurcatura s-a produs aci, in tarisoara noastra...

oricum, bine ca l-am primit...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai fetele..da altceva mai bun n/aveti de lcuru decat sa va suparati ca ciobanul pe sat?

iaca na, amu..ma supar io ca nu stiu care nu+s ce a zis...daca am vreme, intru pe forum, dc vreau, scriu..dc am ceva de zis interesant..dc cer ajutor, idei..dc sunt disperata ca n/am cu cine vorbi..monologhez si eu..

da sa ma supar asa, pe oameni virtuali, pe care nici nu i/am vazut si probabil nici n/o sa/i vad vreodata..chiar n-are rost.

pai ce, n-am destui oameni reali cu care sa discut eu in contradictoriu (cel putin zilnic cu sotul)?

nu merita sa te consumi pentru afirmatii care iti sunt contrare opiniilor tale.

ieri am fost la Mosu la serviciu..si asa s/a suparat piti..si asa a mai plans de mosu..de numa..asa mi/era de drag...dar nu l/am lasat la mosu in brate, ca el bietu asa era de suparat..de/abia de am facut o poza. in schimb jucaria primita i/a placut, si m/a zornait cu ea pe drum pana acasa, sp[re norocul nostru, ca altfel ar fi urlat de foame, ca deja trecuse vremea mesei.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

HELP!

AM NEVOIE DE UN SFAT DE LA VOI....

VREAU SA-I DAU NISTE CALCIU LACTIC, E SUB FORMA DE PASTILE...STITI CUMVA CAT TREBUIE SA-I DAU PE ZI??? OARE IL POT DIZOLVA???

TKS!

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!!!3
pai la noi e o zi urataaaa...de iera gata gata sa ma ia depresia...asta pana cand m-am pus sa-mi incerc costumul de ski...si surpriza!!!...mi-e bunnnnnn
am dat fuga la cantar...am 54,5 kg...deci mai asta 0,5 e in plus...dar saptamana asta, cu sport , o voi da jos
cerusem unei fine sa-mi dea costumul ei(mai mare putin)...dar nu a fost cazul(desi ii mai fain ca al meu!)
am vazut pozicile Mariei (Ancadragoman)....n-are fata nici o treaba....e in elementul ei....e o dulce
RGE....deci totul e spre bine cu mesele de noapte...fff bine...eu credeam ,sincer, ca o sa faca mai mare zarva...
ank83, pai dupa cum ai povestit tu aici...a mers destul de usor.....acelasi tipar....unul blond unul negru...comorilor tale
mariussimiuc...ce poze dragute...si rochita bej/maro a Amirei m-a dat gata...ce sa mai zic de costumul lui Robert...chiar il aranjeaza super!
RGEellis...frumoase si inteligente compozitii ati postat!sunt gand in gand cu voi si cu altele care au spiritul impaciuirii....
fetelor... va comportati ca niste copii...va luati lopatica si galetusa si o taiati....
pai ce?.... eu era sa nu mai intru pe forum cand lumea imi zicea ca nu sunt pregatita pt. bb2...am incercat(dar nu e ca o discutie face-to-face)sa explic cum sta treaba la mine, cu sotul,cu bunicii, cu prietenii....fetele si-au spus parerea...am luat act...dar ma pun pe treaba la bb2 oricum....nu putem sa ne cunoastem cu adevarat cu ajutorul forumului...sunt multe sentimente, ideii, situatii care descrise in mod abstract prin litere(mai ales pt. cine nu are darul scrisului ca si in cazul lui Andrabell de ex.),nu ajung la cititor asa cum se vrea , cum e realitatea...
eladea...in sfarsit...si la noi produsele sunt cam pe terminate...am vrut sa fac iar comanda dar daca s-a ivit acum ma duc in Austria , ma alimentez direct...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

acum nu-mi ramane decat sa va urez
CRACIUN FERICIT! ALATURI DE MINUNATII VOSTRI COPII, ALATURI DE FAMILII, PRIETENI...
SA AVETI PARTE DE COLINDATORI MULTI, MULTI...DE ZAPADA, DE BRAZI FRUMOSI, DE CADOURI MULTE
SA NE "VEDEM "CU BINE!!
TUTUROR!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Ei, uite, supareala asta mie nu imi place deloc.
EU CRED ca, pe langa pupicii, floricele trimise, cafeaua data dimineata, felicitarile la aniversare si alte dragalasenii pe care ni le adresam unele altora zilnic, ar trebui sa reusim sa ne exprimam fiecare opiniile fara sa ne suparam.
EU CRED ca nu suntem doar niste personaje aici pe forum, ci persoane reale, cu nume de imprumut, e adevarat, dar mature, tolerante, care accepta ca exista si alta opinie decat cea proprie.
Din cele cateva postari eu nu am inteles ca se duce o "campanie anti-alaptat", nimeni nu a incercat sa convinga pe nimeni ca e sau nu e bine, fetele care au scris si-au spus parerea, ca daca nu ar crede ca si-o pot exprima, nu ar mai activa aici.
Imi sunteti toate tare, tare dragi si imi place sa cred ca va pot iubi pentru ceea ce sunteti si nu pentru ca sunt de fiecare data de acord cu voi.

total deacord ...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput