Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 20
tanima_i2002 spune:
La multi ani! si bine v-am gasit in 2009. Va urez sa aveti un an bogat si linistit, sa va bucurati de familie si de caminul vostru, sa aveti parte de toata fericirea din lume si nu in ultimul rand sanatate ca este cea mai importanta.
Eu am debutat in acest an cu o noua sinuzita care inca isi face de cap si de care probabil nu voi scapa in urmatorii ani, este deja a 4-a oara cand iau antibiotic si desi med ginecolog m-a asigurat ca bebelusul nu este afectat imi este tare frica de aceste tratamente care am fost nevoita sa le fac ptr ca altfel toata infectia cobora spre alte organe. Sunt varza cu dantura din cauza infectiei, am o tuse care ma termina, stau jalnic cu rinichii, nu pot iesi afara ca imediat ma ia durerea de cap, de masele de nas, ce sa va mai spun ca sper sa se termine aceasta perioada f grea, odata cu nasterea.
Bebelina mea este f activa, parca mai activa decat Rares, nu ma lasa deloc sa dorm, sa stau in fund, culcata, nimic, doar in picioare, dar si asa incep sa am contractii cand obosesc. Este inca asezata pelvin si mi-este tare frica sa nu aiba si ea problemele pe care le-a avut baiatul cu piciorusele ptr ca a fost tare greu sa facem gimnastica un an de zile. Rares o mangaie toata ziua prin burtica si ea simt cu se ghemotoseste atunci cand pune el mana pe burta. Are insa si momente cand o bate asa ca sunt continuu in garda.
Sarbatorile le-am petrecut acasa, zacand. RAres a avut o perioada f f naspa, a fost extrem de agitat, ne-a terminat pe amandoi, a fost si el cam bolnavior dupa cresa si toata vacanta abia l-am pus pe picioare. Acum e bine, merge iar la cresa cu mare drag, chiar nu imi vine sa cred cum se scoala dimineata fericit ca merge la cresa si acolo intra singur in clasa fara o lacrimutza.
In afara de agitatia si nervozitatea caracteristica cred majoritatea bucuriilor ne luptam cu o incapatanare de nedescris, nu e chip sa negociem cu el. Cel mai rau imi pare ca face asa cu noi, ai casei, iar in alte locuri este f linistit si cuminte. Nu mai spun ca acasa nu ii tace gurita, vorbeste ca un om mare, iar daca mergem undeva devine un mare Mutulica, nu vrea sa scoata o vorba. Seara da adevarate recitaluri de cantat, tipat, urlat, vorbit. Ne trebuie uneori si 2-3 ore pana ne culcam, dar din fericire doarme toata noaptea, rar se intampla sa se mai trezeasca. A avut cateva nopti in care ne-am trezit cu el in pat la noi, nu a mai vrut sa doarma la el.
Cam atata despre noi.
Eu sunt tare ocupata, totul se face cu viteza 1, ma misc din ce in ce mai greu, nu imi mai ajunge timpul, la calc ajung sa ii dau drumul dar sa il si sting in min urmator ca nu pot de Rares, asa ca sunt f in urma cu noutatile. Am citit acum insa cateva pagini dar din pacate nu am timp sa vizionez si pozele,poate alta data. Mereu imi propun sa ma mobilizez mai bine sa imi mai fac timp si ptr mine, dar uneori ma trezesc ca se face seara si eu nu am apucat sas ma piaptan, de ocupata ce am fost, plus ca vreau nu vreau trebuie sa fac pauze dese ca obosesc f tare.
Zilele acestea am fost si un pic data peste cap, nu stiu ce m-a apucat asa o melancolie, pe 6 ian aveam DPN la prima sarcina, ma gandeam ca as fi putut avea copil de 3 ani acum, dar Dumnezeu mi-a trimis alti doi ingerasi asa ca viata merge inainte, numai ca nu pot sa nu ma gandesc de fiecare data cand vine o data din aceasta si la cei doi ingerasi pe care i-am pierdut.
Va pup si va doresc un an cu multa putere de munca si multe noutati, poate ceva burtici noi la orizont in odiseea noastra.
Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

xandrutza_76 spune:
Buna! Am intrat sa va salut! Noi suntem cu mult mai bine, in sfarsit. Multumesc mult pentru urarile de sanatate!
Adina, am avut noroc si nu i-am molipsit si pe ceilalti. Eu daca stau sa ma gandesc putin, parca Gety amanase bb2...
Tanima, vorbind despre Rares, ai descris-o pe Narcisa
Aceeasi agitatie, incapatanare, probleme la culcare dar nu si la somn, cumintenie in alte locuri...Ce perioada grea ai, iti doresc multa sanatate si sarcina usoara, acum pe ultima suta.
Foarte faine perlele gemenilor, dar si ale lui Dudu, Vladone, Cosmi.
Lilina, imi pare rau ca nu ati inceput anul prea bine.
Moni, nu am facut prajitura aia, dar la cum arata in poza ta, ma cam tenteaza.
Adriana, sper ca noua perioada de acomodare sa treaca foarte repede. Intr-adevar, frumoase poze aveti, la zapada.
Pe ale Monicai inca nu le-am terminat de vazut, asa harnica sunt.
Cris, de mult mi-am propus sa notez perle de-ale Narcisei, dar am tot uitat...
Ionica, sarcina usoara!
Beatrix, voi ce mai faceti? Ce mai face Eric?
beatrix spune:
...continuare! sper ca de data asta sa termin mesajul!
am vazut pozele cu bucuriile de sarbatori si avand in vedere cate cadouri au primit putem spune ca avem copii foarte cuminti!
sper sa ma mobilizez si eu sa va mai arat niste poze! de multe ori cand mai citesc ce fac bucuriile i-l recunosc si pe eric!
si noi suntem in urma cu operatiunea olitza si biberonul! cu olitza am incercat, stie, intelege, a si facut de 4 ori dar trebuie sa vrea el! poate nici eu n-am fost foarte drastica in privintza asta! cu biberonul nici nu am incercat! mai ales acum de sarbatori a avut o perioada de crestere si mi-a cerut lapte si in timpul zilei! asta e un lucru mai nou si ma bucura ca spune cand vrea ceva si ce vrea! am inceput s aiesim din perioada "nu", de vreo 2 spatamani raspunde si cu da cand este intrebat!![]()
evident ca avem si noi crize de personalitate, zic eu minore dar trecem cu bine peste! are si el preferintze la haine, incaltari, mancare si incerc sa i le respect cat se poate!
poate si eu sunt mai relaxata acum ca de mancat mananca bine, doarme bine, este sanatos si nu ma crizez daca nu mananca chiar cat as vrea eu, sua ce as vrea eu si isi alege singur alimentele! bine ca nu sta nemancat!
si cu vorbitul progresam! ce-i drept ca amesteca cuvintele din cele doua limbi dar a incaput s afaca propozitii! rad de el ca atunci cand nu vrea ceva imi spune intai in olandeza ca ''nee'' si daca vede ca tot insist, isi i-a o privire serioasa, se uita in ochii mei si-mi spune hotarat " nuu''!
in acel moment chiar m-am oprit ca stiu ca nu voi face decat sa-l enervez si tot nu isi va schimba decizia!
nici nu stiu ce sa va mai spun! am un copil in adevaratul sens al cuvantului,inocent chiar si cand face boacane, adora masinile, autobuzele si trenuletzele! stau si-l privesc cum se joaca uneori si nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul! tot ce-mi doresc este sa fie sanatos!
va pup
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
microbu spune:
Buna seara!
Zic si eu "prezent" la strigarea catalogului
.
Suntem bine, eu cam aglomerata, ocupata in ultimul timp.
Fac un capitol nou pana nu adorm
...