Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 19
GETY spune:
Cristina, esti o mamica "implinita" cu 2 copii. Stii cat am visat si eu la asta. 
De noptile nedormite, sau dormite partial n-am scapat de mult timp, ca am cam o luna- doua de cand Maria nu mai bea nimic noaptea. Macar atat.![]()
Multi
de la mine!
Mexxa, ne mai dai vesti despre voi?
MamiLili?
Eloise?
Mirabelac?
Fac prezenta la iesence, ca pe MamiLili, chiar daca este o ex-ieseanca, tot in grupul asta o consider.
Usorlili?
Gravidutele:
Tanima_i2002? Mult a fost, putin mai este...
Cata14?
Brasovencele?
Cuscrele?
Beijing?

Asa creste Maria Diana
AdinaF spune:
LA MULTI ANI DE Sf.ION! aici il includ si pe Alexandrelul meu ca il cheama si Jan (ian), prescurtare de la Johannes .
Cristina, te simt asa putin suparata, obosita, dar daca te incalzeste cu ceva (cu siguranta nu
) si noua ni se intampla des sa se trezeasca pruncii noaptea si ma vor doar pe mine sa-i iau putin in brate pana se calmeaza (vai de spinarea mea
), inainte o strigau mai mult pe maica-mea. problema e ca eu foarte greu readorm dupa o astfel de trezire - dar manichiura tot mi-o fac, sac! Hai ca vin de Paste la Cluj , sa te inveselesc putin , pupam fratiorii
.
Dialog aseara intre copii dupa ce le-am dat stingerea:
Fabi: Alex nu-i frumos, Alex e urat!
Alex: nu , nu urat alex!
F: Alex e urat, Fabi e frumos!
A: nu, nu urat Aleeexxx!
Fabi: Alex e urat, are nasul mare!!
Alex: Alex nu are nasu mare !

Nu stiu de unde au scos-o si pe asta, Alex chiar ca are un nasuc mic si carn, or fi vazut ceva poze in carti cu personaje cu nasul mare ...
xandrutza, sanatate si sper sa aveti noroc sa nu-i molipsiti si pe ceilalti membri ai familiei 
AdinaF spune:
[quote]citat din mesajul lui GETY
[b]Cristina, esti o mamica "implinita" cu 2 copii. Stii cat am visat si eu la asta. 
[/hr]
Pai de ce scrii la trecut, doar n-ai renuntzat la planul de bb2, sau???
ionica spune:
Buna seara Bucuriilor,
Am intrat sa va urez un an nou fericit ,copii sanatosi si multa fericire.
La multi ani deasemenea Ionilor si Ioanelor!
Sophia 2ani
+26 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Monique_new spune:
Hi hi ce imi place ca ati mai "inviat"
.
Neata.Gata
luta.
Gety pozele sunt facute in perioada sarbatorilor si sunt pe la ambele bunici nu stiu la care te referi,dar majoritatea sunt facute la mama mea.
Adina haiosi copii tai...de unde le scos...."perle" ce altceva.
Xan cum te mai simti? Sti ce tort era ala
prajitura bounty daca ai facut-o....doar ca era in forma rotunda
si ornata cu nuca de cocos in forme de stelute.
Discutie la 5 dimineata tata- fiica:
"Tati trezeste-te ...vreau lapte...las-o pe mami sa faca nani".
Ce imi place ca se gandeste si la mine fata mea
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neataza si LA MULTI ANI pe noul an. Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de mult noroc si fericire, iar Bucuriilor le doresc (pe langa sanatate) si sa fie cumintei, sa scape de scutece si biberoane (cei codasi, ca Vladone) si sa creasca maaaari si frumosi.
Noi am tot fost plecati sau foarte ocupati, mai ales de cand am inceput serviciul, nu mai am timp de nimic.
Am stat de Craciun acasa, de fapt nu am stat deloc, am avut cate 2 vizite pe zi, pe la familie, prieteni, a trecut repede timpul. De revelion am fost la socrii la Telega, dar fara socrii, cu niste prieteni, am facut bal mascat de revelion, ne-am costumat toti si ne-am distrat super bine.
Vlad e un super nazdravan. Si-a scrantit piciorul inainte cu o zi de revelion, apoi, duminica trecuta, a cazut de pe scaun si s-a lovit de coltul mesei si acum are obrazul umflat si vanat.
Sotul are sinuzita, ce sa mai...nu prea am inceput bine anu' asta, dar sunt totusi optimista.
La multi ani celor sarbatoriti ieri, multa sanatate. Nu v-am retinut pe multe dintre voi decat dupa numele de pe forum. Sephora
si multa sanatate bolnaviorilor !!!
am vazut cateva din pozele anuntate, lui Matti i-am admirat pletutele,
, l-am vazut si pe Dudu
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
Adina, super haiosi baietii tai. Ma intreb ce s-ar intampla daca s-ar intalni si cu Vlad al meu, care scoate pe gurita aia a lui
Mi-a zis ieri "mami nuii nu vreau placinta, e amara"
(el vroia de fapt cioco, si vroia sa ma fraiereasca pe mine)
Si mai nou ii place sa vorbeasca la telefon. Cum aude ca suna telefonul, raspunde "Alooo, daaa, ai masini ???"
spune multe si faceeeee destule, vrea sa se imbrace singur si se chinuie cu pantalonii...isi baga ambele picioare pe un crac....e haios rau, e un scump
va pup, revin mai tarziu ca am multa treaba
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La multi ani tuturor celor ce si-au aniversat ieri onomastica, Bucurii si mamici de Bucurii!
Si multa sanatate celor bolnaviori. Xan, insanatosire grabnica!
Nu am reusit inca sa vizionez toate pozele; va multumesc pt aprecierile la adresa noastra, chiar ne-am distrat pe cinste.
Mexxa, Gety ma bucur ca puiutii sunt mai bine!
Cristina, mie imi este greu cu unul, imi dau seama ca nu este usor cu 2 copilasi! Cred totusi ca in curand (dupa ce Daria va face un anisor), iti va fi mai usor; poate il dati din nou pe Vladut la gradi.
Apropo de gradi, dupa 2 saptamani de vacanta, suntem din nou in faza de acomodare. Culmea, acum plange mai mult ca atunci cand mergea pt prima oara: este suparat ca educatoarea lui nu mai vine si, pana ce angajeaza pe altcineva, prikindeii stau la grupele mai mari. Sper sa treaca repede, mi se rupe sufletul cand il las plangand.
Adina, foarte haiosi gemenii tai. Cu siguranta, este benefic faptul ca se au unul pe celalalt, au cu cine interactiona si vorbi. In cazul nostru, s-a vazut faptul ca Dudu a petrecut vacanta alaturi de verisoara lui, acum deja ne intelegem foarte bine cu el.
Sa va "transcriu" cateva din "perlele" recente spuse de Dudu:
Mami: "Cine este desenat pe cuburi?"
Dudu: "Omul de zapada. Are matura. Face curatenie!"
Mami: "Dar asta cine este?"
Dudu: "Mos Craciun. Nu are matura!"
Mami: "Dar ce are Mos Craciun?"
Dudu: "Manusi!"
"Nu pleca cu mine!" (atunci cand vreau sa il iau de undeva, si el se opune).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Monique- multam de cafelutza!
Imi place ca v-ati mai revenit un pic.
Adina - sunt tare simpatici baietii tai.
Sincer ai mei scot ffff multe perle pe care tot spun ca le notez dar trebuie sa mai iau ceva lecitina ca uit.![]()
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
beatrix spune:
Salutare pe 2009!
La multi ani cu sanatate, fericire si bucurii!
Adina, am ras cu lacrimi de perlele baietilor! cred ca e o incantare si pt voi sa-i auziti!
Cristina, multa putere si rabdare! sanatate multa!
Ionica, ma bucur ca te mai vad! multe felicitari si sarcina usoara!
off, trebuie sa inchei! insanatosire grabnica xandrutzei si bucuriilor bolnave!
va pup pe toate
Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!