Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 17
Monique_new spune:
Buna dimineata dragutelor.
LA MULTI ANI !!!! sa va aduca anul ce a sosit numai bucurii, sanatate si fericire.

OOooo cu ce intrebare ati inceput noul an.....eu in primul rand imi doresc sanatate pt toata lumea ca este cea mai importanta si intelegere. Sa trecem cu bine peste problemele astea economice cu care se confrunta mai toata lumea si ne ameninta astia ca va fi un an greu.....sa avem servicii sa le putem oferi copiilor ce au nevoie si isi doresc.
In afara de astea imi mai doresc .... pt Cosmi sa fie sanatoasa cum am mai spus, sa creasca frumos, sa scapam definitiv de pampers si sa fie mai ascultatoare
....iar eu m-am hotarat si sper sa reusesc anul asta sa ma las de fumat
si sa ma ocup mai mult de mine, cred ca a venit momentul sa-mi mai dau atentie si mie.
Pupici sa aveti o zi buna.

1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

GETY spune:
Sephora, v-ati distrat de minune in Moldova, nu?
Si noi am fost ieri la tatal meu in vizita si era asa frumos,alb, toata curtea plina de zapada si Maria facuse obrajii si nasul rosu.
AdinaF, chestia cu manichiura este valabila si la mine.![]()
Mai sunt bucuroasa ca o mai las si in ianuarie pe Maria acasa cu bunicile, la inceputul lui februarie imi iau 2 saptamani de CO si mai vedem dupa aia.
Mai aman un pic mersul la cresa.![]()

Asa creste Maria Diana
Sephora spune:
Adina noi lucram la un restaurant de 7 ani,dar noi l-am socotit al nostru ptr ca ceea ce facem facem mai ales din pasiune si apoi ptr bani,dar acum consideram ca e mai bine asa,asa ca am decis sa ne luam inima in dinti si sa o facem
In ceea ce priveste M stii ca am incercat cu cresa si a esuat,e foarte legat de mine si cu taica-su daca sta numai de mine vb si nu vreau sa fie un fatalau numai de fusta mamei tinandu-se.
Gety la mine adrenalina e de iese prin piele,daca ma apuc de ceva si ea hop incepe sa iasa prin piele,ma inrosesc si scarpin mi s-a spus ca ar fi exces de ea.Insa ar trebui sa bag o cura de spirulina,ca nu prea am vlaga,putere si vrere dar cred ca si de la starea asta letargica in care zac de 2 ani.
V-am promis niste pozici si urmeaza si www.youtube.com/watch?v=hGBmoiF6Yos&feature=channel" target="_blank">filmul
AdinaF spune:
Sephora, noi deja avem dialogul (trialogul) nostru in legatura cu gradi (ei merg din 1 sept):
Eu: cu cine mergeti la gradi?
Ei: cu Jakob, cu Marcel, cu Marwin (prietenii lor de aceeasi varsta)
Eu: si mama merge cu voi?
Ei: nein, ohne mama, ohne papa, ohne oma, nur mit Bruder, mama später holen, (nu, fara mama, fara papa, fara bunica, numai cu fratele meu, mama ne ia mai tarziu).
noi avem avantajul, sper, ca locuind intr-o localitate mai mica, ne caam cunoastem toate mamicile si copiii de la locul de joaca, si cam in aceeasi formatie se merge si la gradi, deci teoretic ar trebui sa se adapteze usor, sa vedem cu practica...
Sunt foarte faine pozele, din profil semanati perfect tu si M.
Gety, ai lipsit azi la apel ...
Helllooooo!!!! celelalte fete, pe unde umblati, faceti prezenta ca s-a terminat cu party-urile!
O seara faina!
Monique_new spune:
Neata.
Gata fetelor nu mai aveti scuze....treceti la apel. ![]()
Nu prea am inspiratie asa la matinal dar va las niste POZE facute de sarbatori.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Crisnemes spune:
Buna dimineata!
"La Multi Ani!" Sa va aduca noul an numai impliniri si multa sanatate !
Sephora- am vazut filmul cu Matti impreuna cu Victor - e tare scump cum vorbeste.
Adina sunt scumpi baietii.
Monique - ca de obicei Cosmi e tare scumpa si vesela.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
xandrutza_76 spune:
Buna fetele. Eu am lipsit de la apel, am racit cumplit si nu am putut sta la calculator, printre altele. Pe langa mine a racit doar Narcisa, nu asa tare ca mine.
Acum sunt ceva mai bine...
O sa ma uit si la poze mai indata...
Adriana mica spune:
Cu scuze pt intarziere, va urez un An Nou cu sanatate si impliniri maxime!
Noi am avut un concediu activ, de Craciun am mers la Bran, va invit sa vizionati www.kodakgallery.com/ShareLanding.action?c=rldx7jt.5tfw3f69&x=0&y=-s5209i&localeid=en_US&cm_mmc=site_email-_-site_share-_-core-_-view_photos_button" target="_blank">pozici (de la 19 la 29). De Revelion, am petrecut acasa incercand sa ne odihnim cat de cat. De azi, am reinceput toti trei in forta
Am reusit sa citesc ultimele pagini de postari, sa vizionez cateva pozici. Este adevarat ca Bucuriile noastre au crescut, dar cu toate acestea nu cred ca voi reusi sa am mai mult timp pt mine. Macar de as reusi sa slabesc cateva kilograme. Nu fac din asta un scop, mai important este sa fim sanatosi.
Apropo de asta, avem in plan pt Dudu un control la ortoped; desi nu a mai acuzat dureri la genunchi, nu pot fi pe deplin linistita pana ce nu ne asiguram ca atunci cand a schiopatat a fost intr-adevar o inflamatie de natura virala.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Pe mine m-a molesit prima zi de munca dupa atata odihna. 
N-am reusit sa vad decat pozele Sephorei si filmuletul cu Matti care vorbeste foarte bine.
Maria zice Tia (in loc de Tina) si "sa", la "sare".
Merg sa ma intind un pic pe pat, ca nu mai pot. ![]()

Asa creste Maria Diana
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Poftiti la o cafea!
Adriana am vazut pozele cu Dudu - sunt tare frumoase - iar el e un baietel minunat!
Gety- curand Maria o sa inceapa sa spuna mult mai multe cuvinte si vei fi uimita cate o sa spuna.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album