Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 16
AdinaF spune:
LA MULTI ANI!
Inrebare de inceput de an: "Ce planuri v-ati facut pt 2009? Ce vreti sa schimbati din ce n-a fost ok anul trecut , ce asteptari aveti de la voi inseva , de la copilasii vostri si de la viata familiala in general?"
Scuzati ca-s asa telegrafica, dar aud deja taurasii coborand scarile de la nani.
Va pup!
GETY spune:
AdinaF, se pare ca sunt prima care incearca sa raspunda la prima intrebare din 2oo9.
In primul si-n primul rand imi doresc sa fim sanatosi, ca daca ai sanatate, le faci pe rand pe toate. Pretuiesc sanatatea mai mult decat orice.
Ce-as schimba la mine? Greutatea.
Nu reusesc sa scap de kg. in plus, dar nici n-am depus prea multe eforturi. Un pic mai multa vointa, sau un sac intreg, mi-ar trebui.
Asteptari de la Maria? Eu stiu... Sper ca anul asta sa se invete sa faca la oala
, sa inceapa sa vorbeasca cat mai repede, ca David al Mirabelei si sa fie sanatoasa si cuminte, atat cat se poate pt. un copil de varsta ei.
In rest, mi-as dori sa rezolv niste probleme de natura materiala si sa putem calatori mai mult.
Cam atat...![]()

Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna!
Interesanta intrebare, Adina!
Ca si Gety, pot spune ca doresc in primul rand sa avem parte de sanatate; in ceea ce ma priveste mi-as dori sa fiu ceva mai rabdatoare, in general, sa reusesc sa ma odihnesc cat ar trebui caci am mari carente la acest capitol si se cunoaste
Mi-as dori sa inregistrez ceva progrese cu Narci, cum ar fi renuntatul definitiv la pampers si la biberoanele nocturne. Sa scapam de dermatita Dianei. Raluci sa ia doar note mari. Si poate ceva satisfactii financiare, numai ca nu prea vad de unde astea, daca eu nu produc decat indemnizatia...
eunice78 spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va urez un an nou mai bun decat cel care a trecut si multa sanatate voua si celor dragi.
Eu nu am mai intrat pe aici intrucat am fost ff ocupata si am bantuit prin alte locuri...
Copii mei sunt pentru o saptamana la soacra mea, e casa teribil de pustie fara ei, dar aveam nevoie de acest timp si pentru mine si pentru sotzul meu..
Ce imi doresc eu pentru 2009: sanatate si sa fac pace cu mine insami, sa scap de fantomele trecutului si sa fiu linistita si multumita cu deciziile mele.
Pentru copii: sa fie sanatosi si sa fie copii. Sa fie fericiti si sa se dezvolte frumos, asa cum le este dat sa se dezvolte.
Iar sotzului meu ii doresc sa fie iubit (de mine, evident
) si sa isi finalizeze cu bine toate proiectele.
Cam astea sunt "dorintele" mele pentru 2009.
O zi buna va doresc!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
AdinaF spune:
Fetelor, haideti puneti-va pe scis, ca de-o vreme tot la pag.2 va gasesc (tot io...)
Dar raspuzand la intrebare, in afara de sanatate si bucurii si fericire pt familie, imi doresc de ex sa fiu mai activa pe forum, sa slabesc 5 kg prin sport (deja am inceput), sa-mi termin puzzle-ul de 1ooo de piese care isi asteapta prafuit randul pe dulap, sa-mi fac manichiura de 2 ori pe saptamana, sa-mi acopar firele carunte de par, sa impiedic si/sau previn aparitia altora ,sa-mi dau picioarele cu crema si sa le masez in fiecare seara (arata super dupa o vreme), sa fac regulat jogging pt creier, rabdare mai multa cu banditii mei cand au cate-o "faza" ...de la copii astept sa aiba cat mai rar cate-o "faza"
, sa ramana la fel de simpatici ca si pana acum, sa fie placuti de persoanele din anturaj, sa ne respecte atat cat se poate la varsta asta, si sa apecieze in continuare chiar si bucuriile mai marunte ale vietii.
De la sot astept sa slabeasca 5 kg , sa se lase de fumat
, si sa nu ne paraseasca
.
Fetelor, acum avem copii mari, putem fi si noi ceva mai " egoiste", sa ne acordam mai mult timp, si sa aratam "bestial" si pt copiii nostri , nu?
Va pup, o seara frumoasa!
Sephora spune:
Va pup fetelor
La multi ani,multa sanatate,multe bucurii,mult noroc,multa fericire,multi bani in anul 2009.
Noi am petrecut revelionul in familie la mama la Roman,unde era o zapada superba,M a fost super incantat si s-a dat cu sania toata ziulica,in noaptea de revelion a vazut ursu (s-a speriat de el),a maturat inainte de 00,a dansat,a vazut focul de artificii si apoi somn pe la 1.30.
Sephora spune:
Multumim fetelor care ne-au urat cele bune de ziua lui Stefano.
O sa va pun ceva pozici si un filmulet.
Adina Planuri,uau ce intrebare,pai vreau sa fim sanatosi asta in primul rand,apoi sa ma pot acupa mai mult de mine ca tare m-am parasit,sa ajung la biserica in fiecare marti la sf Anton care imi e mereu aproape,sa pot sa-l dezobinuiesc pe M sa nu mai stea asa lipit de mine,iar el sa continue cum a inceput ca ami ajunge,e un copil minunat plin de viata dar cu care acum ne intelegem f bine si a devenit foarte intelegator,in ceea ce priveste inteligenta avem de sfrutat din plin si o vom face ca merita,sa facem un restaurant al nostru,sa-mi fac un magazin de rochii de mirese si ocazii aici in Bucuresti,sa fie profitabile,sa ma duc la fratimiu in Anglia,sa se mute si Iza in Romania,sa reusesc sa vand terenul de la Domnesti,ehe sunt multe,dar astea sunt principalele.
AdinaF spune:
Sephora, pai eu am inteles ca aveati restaurant in Bucuresti unde v-ati intalnit mai demult cu fetele, nu?? Sau am inteles gresit?
Matteo cand merge la gradi? Probabil atunci se va normaliza situatia cu "mamoseala" :)- sa vezi atunci ce rau iti va parea 
Si eu am impresia ca multe dintre noi "ne-am parasit", sau pur si simplu n-ati preaa scris ce faceti in sensul asta, de-aceea zic sa ne dam anul asta un picior in fund si sa ne ocupam mai mult de "fatzada".
Sa vi se implineasca toate dorintzele pana in dec09 cand tragem linia si adunam.
noapte buna!