Bucurii de sept-oct 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Frumusetea iernii,
cu dulcele ecou al colindelor
cu imaginea celor dragi in suflet
sa va aduca implinire, iubire si fericire.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Va doresc un Craciun fericit, plin de liniste sufleteasca, speranta luminoasa, voie buna si belsug!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Craciun fericit tuturor! Sa va aduca multa sanatate si liniste in suflete, sa petreceti in pace alaturi de familiile voastre!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor si Craciun fericit toate cele bune sa se adune la voi!

Noi avem un nou membru in familie Pipocel mult visat.

Azi am mai vazut un mos a lui Dimitri unde M a primit un 'cacator" iar diseara mai vine unu sub bradut la noi cica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dragelor, va doresc Craciun fericit, cu sanatate si bucurii!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Craciun fericit si La multi ani celor care poarta nume de sfant .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Craciun Fericit!!!!

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

CRACIUN FERICIT! MULTA SANATATE, NOROC SI BELSUG! VA PUP CU MULT DRAG!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Craciun Fericict! Clipe minunate alaturi de familiile voastre, fericire si sanatate va doresc!

Am vazut pozele de la intalnirea voastra, foarte simpatici toti protagonistii, eu tot nu mi-am pierdut speranta ca ne vom intalni cu totii candva, undeva...

Sephora, sotul a vazut pozele cu Matteo si "prietena" lui, s-a amuzat si el copios, sunt foarte dulci, el a crezut ca sunt gemeni :). Distractie placuta cu noul membru al familiei.
Apropos cuvinte indecente, o data era sa intre un destept in noi cu masina intr-un tunel si mi-au iesit cuvinte mai putin ortodoxe la adresa lui, si de-atunci Fabi, de cate ori traversam acel tunel spune: "P _ _ A mosule!", desi chiar combinatia asta de cuvinte sigur nu mi-a iesit pe gura.

Itzy, mare gospodina te-ai facut, pupam isteata de papusica, faza cu "baba" vad ca e la ordinea zilei, noi avem noroc, nu pricepe nimeni.

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput