Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 10
festina spune:
Frumusetea iernii,
cu dulcele ecou al colindelor
cu imaginea celor dragi in suflet
sa va aduca implinire, iubire si fericire.
Sarbatori fericite!
xandrutza_76 spune:
Va doresc un Craciun fericit, plin de liniste sufleteasca, speranta luminoasa, voie buna si belsug!
Mirabelac spune:
Craciun fericit tuturor! Sa va aduca multa sanatate si liniste in suflete, sa petreceti in pace alaturi de familiile voastre!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
eleņia spune:

Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.

Sephora spune:
Va pup fetelor si Craciun fericit toate cele bune sa se adune la voi!
Noi avem un nou membru in familie Pipocel mult visat.
Azi am mai vazut un mos a lui Dimitri unde M a primit un 'cacator" iar diseara mai vine unu sub bradut la noi cica.
mephala30 spune:
Dragelor, va doresc Craciun fericit, cu sanatate si bucurii!
Carmen cu Iustin si Teodor
princess spune:
CRACIUN FERICIT! MULTA SANATATE, NOROC SI BELSUG! VA PUP CU MULT DRAG!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
AdinaF spune:
Craciun Fericict! Clipe minunate alaturi de familiile voastre, fericire si sanatate va doresc!
Am vazut pozele de la intalnirea voastra, foarte simpatici toti protagonistii, eu tot nu mi-am pierdut speranta ca ne vom intalni cu totii candva, undeva...
Sephora, sotul a vazut pozele cu Matteo si "prietena" lui, s-a amuzat si el copios, sunt foarte dulci, el a crezut ca sunt gemeni :). Distractie placuta cu noul membru al familiei.
Apropos cuvinte indecente, o data era sa intre un destept in noi cu masina intr-un tunel si mi-au iesit cuvinte mai putin ortodoxe la adresa lui, si de-atunci Fabi, de cate ori traversam acel tunel spune: "P _ _ A mosule!", desi chiar combinatia asta de cuvinte sigur nu mi-a iesit pe gura.
Itzy, mare gospodina te-ai facut, pupam isteata de papusica, faza cu "baba" vad ca e la ordinea zilei, noi avem noroc, nu pricepe nimeni.
O zi frumoasa fetelor!

.