Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 8
Maria_K spune:
helou fetele!!! 
sambata am incercat sa ne facem si noi camera la printesuca. cam ASTA am reusit
mai avem de aranjat si retusat dar cam asa arata in mare.
tare rau incep sa ma descurc cu somnul si statul in fund si respiratul si toate. dar asta e. numa gongutza conteaza sa fie bine. ea e vesela, ma batuceste de zor. prefera stomacul si ficatul.![]()
va tzuc pe toate 
Maria
29+
Casandra-Maria
vine bb!
Pozele noastre
silvana_salajan spune:
Deci mor de ciuda aci langa rasniata asta care nu vrea sa imi deschida pagina Mariei. Las, ca pana la urma tot vad eu. Maria bravos, ca va apucati din timp, ca dupa nu mai ai vreme.Probabil ca Miha la ora asta papa de zor din bucatele duse de toti. Ma gandesc ca si la noi la scoala pe la 2 se intinde masa. In fiecare an in joia de dinainte de vacanta de iarna dupa ore faceam si noi o masa. unii duceau de post, altii de dulce. Unii duceau felul I, altii dulciuri, altii suc, ne intelegeam. Eu anul trecut am facut vreo 2 kg de biscuiti, de toate felurile, formele, aromele si culorile. Au fost toti pe spate. Anul asta probabil ca isi vor cumpara ceva dulce. As fi vrut sa fac macar 1 kg de biscuiti si sa il trimit, dar nu am avut vreme nicicum.
Asta e. Poate la anul.Bia, ce faci de papa?Si Andrei si-a cumparat ieri un set de soldati cu masini si motorete, a fost nebunie aseara la el in camera. Si cand ma gandesc ca mai are un cos plin cu soldati, masini si alte cele... Da noa, ramasese in pana de soldati, ca au mai murit in lupte din ei, si de aia l-am lasat sa ii cumpere.
Deci, toti ologii, decapitatii sau cei fara maini, il pun sa ii arunce.
Olimpia, cum a ramas Alex la gradi?[pup la toate.
giulia71 spune:
salutare bbluselor!
ce faceti?
bey, i o vreme de-ti vine sa stai in casa sa bei vin fiert si sa numeri banii![]()
Uite ca am reusit si eu sa imi gasesc albumul si sa pun niste poze, uite aicihttp://community.webshots.com/photo/2764066700100302355FNAzmL
"...mama prostilor e mereu gravida!"
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giulia71 salutare bbluselor! ce faceti? bey, i o vreme de-ti vine sa stai in casa sa bei vin fiert si sa numeri banii Uite ca am reusit si eu sa imi gasesc albumul si sa pun niste poze, uite aicihttp://community.webshots.com/photo/2764066700100302355FNAzmL |
io nu poci pentru ca sa beau vin, ca devin agresiva
banii i-am spart la shopping.
deci ce pot face?bey,da ceva decent, nu altceva
moama, ce casa faina ai. e betooana rau
.sa o stapaniti sanatosiAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
maria, mumoasa e camera printesei
.patul e deosebit.se poate transforma in pat de o persoana dupa?
oti,si noi avem soldati raniti in lupte
.marea majoritatea is fara un brat sau picior,3-4 is decapitati.vai de viata mea, am crezut ca matei e sadic
,da de fapt is facuti aiurea.orea au fost ai nosri cu ai vostri in aceeasi lupta?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
beyyyyyyyyyyyyy,unde sunteti?
hai ca olim e scutita ca muta mobila
,mihaela e la chef.dar restu?
ia la raport ADUNAREAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
Io is disperata, l-am sunat pe berbant sa nu vie acasa fara o punga de RAM-i
Pe pricipiul zugravului care are casa buda, a pantofarului ce umbla descult, asa si noi, cu calcu. L-am luat second, mere cum mere, dar nu mai face fata tecnologiei
Drept urmare anumite site-uri nu le poate accesa. De ex webshots-ul
Noa, da lasa ca se rezolva.
Deci is pe baricade. tocmai am pus la oala o ciorba de adunare generala cu carne de vitel. Minten se trezeste praslea la supt, si mai tre sa fac focul ana atunci. Asa ca v-am pupit, dar mai vin.abia astept sa vina Miha cu impresii.A, mi-am adus aminte de ceva: Adriana ca tot vorbisera fetele sapt trecuta de laptop trimis din State. Sa va spun ca si-a luat sora-mea laptop si dupa 2 zile nu ii mai mergea CD-rom-ul? I l-au schimbat la magazin, dar daca ai norocul de asa ceva ? Ce faci? Cum il duci la garantie? ahi ca fug sa aprind focul, mai vb. Paaaa!
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan L-am luat second, mere cum mere, dar nu mai face fata tecnologiei |
poate l-o parolat colegu tau ca sa nu navighezi pe anumite situri
.fug ca mi-o iau
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
olim spune:
salutare
giulia aveti o casa frumaosa sa o folositi sanatosi
maria superba camera si mobila mai ai un pic si vine bebelina
blondo tocmai mi-o instalat aerele da se pare ca nu merge unu si unu mi l-o adus nu ce am cerut asa ca.....
in rest bine, alex e mucos amu face febra
.
am facut rulada da calda nu ne-o placut amu sa vedem rece cum a fii
ma duc ca alex e praf noroc ca am coleg acasa![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui Bimilit maria, mumoasa e camera printesei .patul e deosebit.se poate transforma in pat de o persoana dupa?oti,si noi avem soldati raniti in lupte ! |