Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 7
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
.Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Oricum, in 10 min a adormit si l-am pus la loc, s-a mai trezit la 3 si un pic, si la 7. Amu doarme dus, astept sa se trezeasca minten sa pape. Sa va spun faza: am fost amrti la control la dr. Si printre altele ma intreaba de ce sunt asa obosita, ii zic ca nu prea doarme Alex noaptea la care el: ar trebui sa il invatati ca de pe la 12 pana pe la 6 sa nu ceara de mancare si sa doarma. Pai zic eu, plange de mi se rupe sufeltul. La care dr, zambeste si zice: o noapte doua numai pana se invata. Ca nu a muri de foame, nu va temeti. Ha, pai zic as vrea sa o vad pe Corina (nevasta lui) cand o avea copii ca sta si se uita cum urla ala micu si nu ii da nika pana la 6! Pai, zambeste, zice eu sunt foarte bun la teorie...
om vedea la practica cum a fi cand a fi cazul. Mai am crezut ca mor de ras!
Stiu si eu ca gresesc de multe ori, insa nu ma pot corecta. Pur si simplu. De ex cu somnul. Am reusit sa devansez culcatul de la 3 noaptea pana pe la 1 jumate. Incet, incet, sper sa reusesc sa il adorm si mai devreme. Noa, va
.Afara iar e o vreme de numarat bani.
mai stau nitel in zona, pana s-a trezi piciul. Zilele astea am lucrat la decorul pt tortul de Craciun si de rev. Inca habar nu am ce tort oi face, da decorul e gata
Bimilit spune:
oti,'neata.
mai asa zicea, pe vremuri in carti ca de la 12 la 6 musai repaos digestiv la bb-ici.da cine se poate tine de asa ceva? aia alimentati cu lapte praf, da au repaos mare, dar cei alimentati la san nu.lasa, nu te stresa, bine ca e papacios Alex.peste un an o sa-ti fie dor sa-l pui la san.
mai cu bradu io am o alta teorie.de is blonda si capoasa.ca sa prelungim vraja mosului, noi il impodobeam impreun, noi adica eu si tudor.ca doar a vazut in filme cum se face si asa il faceam si eu cu ai mei.am zis ca nu risc sa-l impodobesc pe ascuns de el ca ma trezesc cu intrebari indecente
.tudor a crezut in mos, pana in cls a 4a.bine da si io ii alimentam "credinta"
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, chiar ca-i vreme de numarat bani
.
eu imediat ma apuc de numarat : trag un shopping scurt si-o manichiura, deci numar la greu
.
olim, lasa-l draga pe colegu sa respire ce pana mea faci?cum apare el acasa cum dispari.doamne ca ma faci sa ma gandesc la
.mutati mobila in casa
?
silvana_salajan spune:
Bi, esti tare draga. Lasa fata in pace.Ia uite ce mi-a trimis nasu de dimineata, ca sa ma binedispuna. Si a reusit.bancul crizei mondiale : 2 manageri / ma tu mai ai bani sa iti platesti angajatii ? / nu / si vin la lucru ? / vin / atunci hai sa facem ceva !/ ce ? / sa le punem taxa la intrare 

mihaela_s spune:

'Neatza si multzam de cafelutza! 
Io am venit cu noaptea in cap la scoli ca sa aduc platoul, mi-era groaza sa-l car cu autobusul, unde mai pui ca miroase a usturoi si mi-era ca le fac pofta de dimineata la suedezi si mi-l papa pana la scoala
. Asa ca am venit cu toata trupa de dimineata. Noi incepem abia la 10, asa ca mai am o ora de bantuit pe aici, asta daca nu se arata ceva colege mai repede...
Oti, teoria ii tare frumoasa intr-adevar in legatura cu bb-ii. Dar nu sunt roboti si nu au cum sa fie toti la fel...asa ca lasa-l tu pe Alex ca o sa-si faca si el un program. E foarte bine ca incerci sa-i aduci ora de culcare incet-incet spre seara, el oricum creste si i se vor reduce orele de somn de peste zi si atunci va fi altfel. Cu kk cum mai stati?
Ca sa vezi ce subiecte "inteligente" am la ora asta...
.
Bia, ce harnicutza esti de dimineata...de cand n-am mai baut cafea facuta de tine...
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
oti,io las fata in pace, d-s envidioasa rau
ca ea face miscari de trupe in casa si io nik.
mihaela, bine ca ai ajuns ok cu platou.is curioasa ce reactie vor avea colegii tai. sa ne spui ce au adus si ei.poate faci si poze.
Bimilit spune:
mihaela, am fost matinala azi ca ma trezi fecioru al mic.e mortal.
aseara am fost in kauf si sunt la jucarii de mori.asta micu si-a luat ceva set de 5 masinute si elicoptere si barci.aseara nu a mai apucat sa se joace mult cu ele.le-a culcat in pat cu el si dimineata la 7,30 cine decola si ateriza? matei la mine-n freza.deci fu musai sa ne trezim si sa ne jucam.si acum e tot cu jucariile in mana si le canta jucaii ,jucaii , dulci jucaii ptr copii
.bine, mai mult zbiara , da-i tare fericit.toata casa e plina jucaii
.
mihaela_s spune:
Bia, pai suntem vreo 80
, n-o sa pot sa-ti spun chiar tot ce au facut colegii...am sa incerc sa fac poze insa. E o masa luuuuuunga(asa a fost in vara) cu o gramada de mancare, plus o alta masa cu desert...e o nebunie. Nu poti sa mananci di toate, nici macar sa gusti. 
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela, am fost matinala azi ca ma trezi fecioru al mic.e mortal. aseara am fost in kauf si sunt la jucarii de mori.asta micu si-a luat ceva set de 5 masinute si elicoptere si barci.aseara nu a mai apucat sa se joace mult cu ele.le-a culcat in pat cu el si dimineata la 7,30 cine decola si ateriza? matei la mine-n freza.deci fu musai sa ne trezim si sa ne jucam.si acum e tot cu jucariile in mana si le canta jucaii ,jucaii , dulci jucaii ptr copii Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Oooof, e super simpatic! Tzuca-l mama pe el
.vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, pai suntem vreo 80 ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
moama, deci e un dezmat culinar acolo
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

As manca macar coaja de pe o felie de rulada
!