Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

M-am gandit si io, sa vad daca am chef si daca are si ea. Maine seara ar fi ultima seara cand putem face. Inca nu bagajeste...maine seara probabil, sau si vineri are timp. Ca pleaca abia la ora 13, deci pe la 11.30-12 plecam de acasa, depinde cu ce ajungem la aeroport ca e mai complicat putin.

O sa fac maine poze, cate o sa-mi permit. Numai pe mine n-o sa ma pot fotografia . Da' nu-i bai, poate o sa rog vreo colega.

Mai m-a pus sa ma uit la programa de semestrul viitor, la toate materiile, ca sunt pe net... nu stiu cum o sa o scot la capat. Va fi tare greu. Plus ca am facut un test online pentru engleza, ca sa vad ce nivel sa incep, am facut 50 de puncte si ma incadrez la engleza A, adica tot nivel de liceu. Asta inseamna multa literatura de citit, comentat, povestit...si io cand incep sa vb in engleza o iau dupa 2-3 cuvinte pe suedeza...ooooof! De ce n-am facut io engleza in ro fir'ar!

Hai ca v-am ametit destul cu ale mele...le-o da io cumva de capat, daca nu, mai inca un semestru....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, nu dispera ca o sa fie bine.
oare nu te-ar ajuta casete sau cd-uri cu manual in engleza?

sa aiba drum bun diana.o sa fiu ca gandul la voi doua vineri.
mosul suedez il gaseste la intoarcere sau il primeste in avans?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

oti,vezi?am scris mult.acu ai ce ceti.
da baga 2 randuri despre vaccin si cetesti dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Moama, va las pe prima pagina si gasesc 4! am fost la vaccin cu printisoul, a plans un pic, la prima intepatura mai tare. Ca i-o facut 2! In fiecare picior! M-am linistit, ca vaccinul antipolio, amu e injectabil, e cuprins cumva in celalalt nu;s de care, nu mai sunt acele picaturi roz pacatoase. Sunt mai linistita. Febra inca nu are, sper sa nici nu faca, i-am bagat un supozitor de paracetamol cum am ajuns acasa si comprese pe fiecare picior. A fost tare agitat, abia acum a adormit, azi nu prea a dormit poate a dormi la noapte.Miha, bafta la rulada, sper sa rupi gura targului cu ea. Olimpia, cum a fost azi la gradi?Giulia, moama ce de bunataturi...Bia, de ce nu incerci sa faci asa ca mine? Iese o praji dementiala... serios. Is in zona, ma duc sa ma dao o tura pe cartoon network

Mergi la inceput

He, he. Esti pe faza tot timpul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mihaela, nu dispera ca o sa fie bine.
oare nu te-ar ajuta casete sau cd-uri cu manual in engleza?

sa aiba drum bun diana.o sa fiu ca gandul la voi doua vineri.
mosul suedez il gaseste la intoarcere sau il primeste in avans?

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Bia, sigur m-ar ajuta CD-uri, sunt la scoala daca am nevoie. O sa vad eu cum ma descurc...va trebui sa ma organizez zdravan. La noi la scoala este o studioteca unde mergi si ceri ajutor cand nu te descurci, sunt acolo profi care asta fac. Ma refer la suedeza. Mi-au recomandat si profele, asa ca o sa stau la scoala mai mult ca sa studiez acolo.
Mersi pentru ganduri. Daca ar sti si Silvia de mosh, i-as da Dianei in avans cadourile. Asa nu am cum, ca bradul nu avem cand sa-l facem decat in we si apoi moshu o sa vina in 24 seara ca de obicei. Sa-i dau Dianei cadourile fara sa le vada Silvia sub brad nu as vrea, ca pe urma o sa fie ca Dianei de ce nu i-a adus. Daca i le dau inainte Dianei, Silviei ce-i dau? Asa ca ramane ca in alti ani cand Diana a fost plecata, a primit cadourile cand a venit acasa.

Oti, hai scrie cum a fost...

olim, a mai plans azi Alex? Cum a fost la voi?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Ok, vad ca Oti a scris intre timp, ma bucur ca Alex e OK. E mai bine ca antipolio e injectabil acum...dar in picior se face? Parca Dianei i-a facut in mana...dar poate is io dusa. Oricum, fetele mele au prins tot antipolio in Ro picaturi, abia aici a primit Diana injectabil. Silvia inca n-a facut rapel, urmeaza.

ma duc sa mai aranjez prin casa...

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Da si la Andrei la scoala tot in mana i l-au facut. Dar lui Alex i l-a facut dr. in picior. Are vreo importanta? sunt pe aci.

Mergi la inceput

Nu, nu cred ca are vreo importanta, ma verificam pe mine , daca mai am memorie .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

He, he. Esti pe faza tot timpul.

Mergi la inceput