Salajence la apel!!![71]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, drumul de la budapesta spre zalau e ok,sper sa nu fie aglomerat,ca vine diaposra la slanina, racituri si carnati.de maine cica vremea se incalzeste,deci zapada nu o sa fie.of,sunt cu gandul la voi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

am cetit io bine?plecati undeva de sarbatori?
daca da,unde?te rog lamureste o blonda

ma roade curiozitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

am cetit io bine?plecati undeva de sarbatori?
daca da,unde?te rog lamureste o blonda

ma roade curiozitatea

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

Cred ca plecam, inca nu e sigur. Dupa Craciun, mai precis in 27 sau 28. La Londra. Avem hotel rezervat dar asteptam inca sa vedem vremea...ne e cam groaza de drum. Unde ai citit?

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noa ma duc la nani, somn usor si pe maine....

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

dovada

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Bia eu am aranjat deja casa, cum ai vazut in poze. Am pus o coronitza la usa, am pus beculetze pe o tufa in fata casei, am pus stelutze in geam la bucatarie. Pe afara nu mai impodobim acum, ca nu mai avem cu ce...mai cumparam la anul. Mai facem doar bradul acum si ajunge. Si asa daca plecam de acasa, nu le putem lasa aprinse...Daca o impodobeam o faceam inainte de primul advent, aici asa isi impodobeste lumea casele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetele!
Poftiti la cafeluta,cu frisca, lapte, dulce sau neagra.Dupa preferinte.
Special pentru Bia am adus si tigari. Dar nu exagera blondino ca ai doi copii de crescut.
Va doresc la toate o zi excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare si de la mine,
Multam de cafeluta cu multa frisca, tigari pas ca ma facui fata cuminte.
Bei, ma puse ala cu coarne si imi dadui si io o parere la partea de psihologie pe un subiect legat de pedepsitul pruncilor si fetele d'acolo ma facura praf. Asa-mi trebe daca nu stau in banca mea.
Mai rau e ca acolo s-a inteles ca-s de acord cu bataia copilului, ceea ce...voi stiti clar ca nu e adevarat.
In fine, asa mi-o trebuit daca n-am stat in banca mea!
Noi, bine...asteptam vacanta

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
dovada
Citat:
citat din mesajul lui mihaela_sBia eu am aranjat deja casa, cum ai vazut in poze. Am pus o coronitza la usa, am pus beculetze pe o tufa in fata casei, am pus stelutze in geam la bucatarie. Pe afara nu mai impodobim acum, ca nu mai avem cu ce...mai cumparam la anul. Mai facem doar bradul acum si ajunge. Si asa daca plecam de acasa, nu le putem lasa aprinse...Daca o impodobeam o faceam inainte de primul advent, aici asa isi impodobeste lumea casele.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Bia DETECTIVA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui giulia71
Salutare si de la mine,Multam de cafeluta cu multa frisca, tigari pas ca ma facui fata cuminte.Bei, ma puse ala cu coarne si imi dadui si io o parere la partea de psihologie pe un subiect legat de pedepsitul pruncilor si fetele d'acolo ma facura praf. Asa-mi trebe daca nu stau in banca mea.Mai rau e ca acolo s-a inteles ca-s de acord cu bataia copilului, ceea ce...voi stiti clar ca nu e adevarat.In fine, asa mi-o trebuit daca n-am stat in banca mea!Noi, bine...asteptam vacanta"...mama prostilor e mereu gravida!"
Ha, ha. Eu sunt de parere ca bataia e rupta din rai. Ia sa ma duc sa le dau si eu o lectie gajicilor. Bine, bataia da nu cu bata de baseball. Dar asa cate o palma la fund eu zic ca nu strica. Amu de cand sar astia cu kuru in sus ca nu e voie draga sa atingi copii, nici cu o frunza, uite ce neobrazati sunt. Si pardon ca nu suntem cu toate super nany, cu diploma de psihologie... Eu nu cred ca traumatizezi copilul daca il inveti sa stie care ii sunt limitele...Sper ca nu intelegeti si voi ca imi maltratez copilul... Dar sincer cate o plamuta la fund tot i-am mai dat. Cand era mai mic si nu intelegea altfel. Acum, gata ca doar suntem mari si ne intelegem.Noa, tocmai si-a scos Andrei un dinte.... Singur! Amu il pune sub perna sa ii aduca la noapte zana maseluta bani pe el! Peseu: Elvira, merci de cafeluta!Am gatat amandoua torturile, astept sa vie cleentii dupa ele Bia, din pacate nu am cu ce le poza. Asa ca am sa astept si eu poze daca vor binevoi posesorii sa imi dea. Celelalt e de cioco si are ca si ornament, o chitara electrica! Din lapte praf facuta of, course!Noa, va tzuc, merg si eu sa ma intind nitel.

Mergi la inceput

'neata!!!

elvira multam de tratatie.de cand te astept.

mihaela is cu gandul la voi.sa aiba zbor linistit si sa ajunga cu bine in ro Diana.

Mergi la inceput