Salajence la apel!!![71]
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
mihaela, drumul de la budapesta spre zalau e ok,sper sa nu fie aglomerat,ca vine diaposra la slanina, racituri si carnati
.de maine cica vremea se incalzeste,deci zapada nu o sa fie.of,sunt cu gandul la voi.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
am cetit io bine?plecati undeva de sarbatori?
daca da,unde?te rog lamureste o blonda![]()
ma roade curiozitatea![]()
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit am cetit io bine?plecati undeva de sarbatori? daca da,unde?te rog lamureste o blonda ma roade curiozitatea Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Cred ca plecam, inca nu e sigur. Dupa Craciun, mai precis in 27 sau 28. La Londra. Avem hotel rezervat dar asteptam inca sa vedem vremea...ne e cam groaza de drum. Unde ai citit?
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Noa ma duc la nani, somn usor si pe maine...
.
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
dovada![]()
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia eu am aranjat deja casa, cum ai vazut in poze. Am pus o coronitza la usa, am pus beculetze pe o tufa in fata casei, am pus stelutze in geam la bucatarie. Pe afara nu mai impodobim acum, ca nu mai avem cu ce...mai cumparam la anul. Mai facem doar bradul acum si ajunge. Si asa daca plecam de acasa, nu le putem lasa aprinse...Daca o impodobeam o faceam inainte de primul advent, aici asa isi impodobeste lumea casele. |
for2nity spune:
Buna dimineata fetele!
Poftiti la cafeluta,cu frisca, lapte, dulce sau neagra.Dupa preferinte.
Special pentru Bia am adus si tigari.
Dar nu exagera blondino ca ai doi copii de crescut.
Va doresc la toate o zi excelenta. 
giulia71 spune:
Salutare si de la mine,
Multam de cafeluta cu multa frisca, tigari pas ca ma facui fata cuminte.
Bei, ma puse ala cu coarne si imi dadui si io o parere la partea de psihologie pe un subiect legat de pedepsitul pruncilor si fetele d'acolo ma facura praf. Asa-mi trebe daca nu stau in banca mea
.
Mai rau e ca acolo s-a inteles ca-s de acord cu bataia copilului, ceea ce...voi stiti clar ca nu e adevarat
.
In fine, asa mi-o trebuit daca n-am stat in banca mea!
Noi, bine...asteptam vacanta![]()
"...mama prostilor e mereu gravida!"
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Bimilit dovada
! |

silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui giulia71 Salutare si de la mine,Multam de cafeluta cu multa frisca, tigari pas ca ma facui fata cuminte.Bei, ma puse ala cu coarne si imi dadui si io o parere la partea de psihologie pe un subiect legat de pedepsitul pruncilor si fetele d'acolo ma facura praf. Asa-mi trebe daca nu stau in banca mea .Mai rau e ca acolo s-a inteles ca-s de acord cu bataia copilului, ceea ce...voi stiti clar ca nu e adevarat |
Peseu: Elvira, merci de cafeluta!Am gatat amandoua torturile, astept sa vie cleentii dupa ele
Bimilit spune:
'neata!!!
elvira multam de tratatie.de cand te astept.
mihaela is cu gandul la voi.sa aiba zbor linistit si sa ajunga cu bine in ro Diana.