Pepenasi de iulie-august 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

ELIZA nu acum imediat astept 2-3 ani dar am zis ca mai vreau unul daca nene dr ne lasa.
Mada vezi ca ti-am trimis un pm

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi
am pus si noi pozici la album... si am reusit doar cu ajutorul lui mada, sper sa va placa.
noi ieri am stat in casa, pt ca tati a avut ore pina tarziu si cand a venit acasa era frant... speram azi sa mergem la cumparaturi

oare se mai poate face cerere sa mi se puna banii pt indemnizatie/ alocatie pe card? ca ne-am certat tare cu cei de la posta
ma duc sa din urma ... si apropo cine doreste ... cu cea mai mare placere

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutari fetele!

In cazul in care va plictisiti,va invit sa cititi Povestea noastra

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Va invit la
capitolul numarul 59.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Eliza vazut puiul tau, ce dulce e!!! Cam seamana cu tati sau mi se pare mie?

Exista bavetici de unica folosinta din hartie? Daca da, unde?

un vot, va roaga un moshuletz

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta29
ANACO, am vazut in pozele tale de la botez ca ai leagan electronic de la Primii Pasi, si pusesem si io ochii pe unul din ala, ia da-mi la cap cu o parere, e bun de ceva?Ca eu inca oscilez intre ala si un fotoliu cu vibratie tot de la ei
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

]b]Violeta[/b]. abia acum am ajuns la mesajul tau. leganutul i l-au cumparat bunicii, nu e chiar scump, numai ca la noi nu prea are succes. Atunci la botez era la somnul de noapte si de aceea a dormit neintoarsa in el. In rest, ziua nici gand sa stea in el, daca o pun acolo incepe sa se foiasca si se enerveaza, acum e si marisoara, 4 luni deja.... Daca Alexandrei ii place leganata poate ai noroc sa ii fie bun, la noi Mara nu vrea leganata. Plus ca face un zgomot ciudat la motoras iar melodiile sunt aiurea de tot...cam asta e parerea mea despre el. Sper sa faci alegerea buna...

mami fericita de buflishor Mara Alexandrina, 12.08.08
crestem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FLO exista, eu am "BUBUBEBE" se numesc, le-am primit de la o farmacista, deci se gasesc in farmacie, dar eu nu sunt asa incantata de ele, imi ia prea mult sa le pun la gat si sunt subtiri si fata trage de ele, mi-e mai usor cu cele pieptar

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput