LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, fetelor
Nu mai am timp parca pt nik! Nici macar nu am citit din urma, ieri nici macar nu am deschis cal;culatorul, asta e...in perioada asta Thea vrea mai mult sa stau sa ne jucam (eu ma ascund dupa ceva si zic CU-CUUU si ea lungeste gatutul sa ma vada si spune BAAA imi vine sa-i pap gurita, va spun drept!).
Azi las calculatorul deschis sa vad poate mai pot sa mai citesc sau ceva.
Va pupacim si, daca sunt clopotei bolnaviori (eu sper sa nu mai fie), le transmitem sanatate multa si dintoci fara problemute!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

si pe tine si pe theuta !!!!
si eu ma joc cu eleni asa si ea spune "bau"
Doamne, cat de dragalasi pot fi !!!!
Cum iti mai este ? Totul este bine acasa?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LAURA pt ca am citit de bradutul lui Dimitris mi-am amintit ca ieri Vanessa s-a trezit speriata ca cineva ii furase bradul.S-a dus glont in salon si s-a linistit gasindu-l la locul lui.Si ai mei sunt foarte incantati de luminite si globuri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

laura pe ea de fata mare si frumoasa !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Noi de maine incepem sa sarbatorim.Mai intai pe tati care e nascut pe 19 si apoi pe Albert care e nascut pe 20.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

De LALA20 mai stiti ceva ca nu a mai intrat de mult timp.Sper ca sunt bine amandoua.Eu va las ca trebuie sa o duc pe Vanessa la cresa.Va doresc o zi frumoasa cu puiuti sanatosi si mancaciosi.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Sper ca voi sunteti mai in forma decat mine...

Sofia s-a culcat aseara la 9 ca de obicei, si s-a trezit plangand asa: la 10.30, la 11, 11.30, 2.00, 2.38. Aici a fost cel mai nasol, ca s-a trezit de-a binelea. A adormit - la san - abia la 4.44. I-am dat si nurofen, am si schimbat-o tot atunci. Speram sa doarma pana la 8. De unde, la 6.30 plangea in patut. Am reusit s-o adorm la loc si am mai ciupit si eu o ora de smn pana la 7.45, cand de altfel pusesem si ceasul sa sune.

NU STIU CE SA-I MAI FAC SA NU MAI PLANGA NOAPTEA!!! Singurul lucru pe care nu l-am incercat pana acum este sa-i dau seara un bibe mare, adica 7 sau 8 masuri sau cate or fi normale pt varsta ei. Desi nu a baut in viata ei atata lapte la o singura masa...

Deci, Danonique, nu esti singura cu copil care nu doarme linistit...ce norocoasa esti sa o ai pe mama ta cu tine. Noi plecam duminica la parintii mei ssi ma stresez pt ca trezirile de noaptea ale Sofiei sigur o sa-i dea peste cap, si mi-e mila de ei.

Azi o sa ma intalnesc - sper - cu Alina mama Anitei :-) sa-i dau niste banuti pentru copiii bolnavi de la Fundeni. Haine si jucarii am donat la Sala Dalles, e un loc special acolo.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza Andrei bea seara la 20.00: 300ml lapte din care jumatate are puse si cereale si tot se trezeste macar odata pe noapte
Si astia 300 ml sunt bagati de cateva luni bune
Uneori chiar ma intreb unde baga frate copilul meu atata mancare ca nu se vede nicaieri

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Stacutza, vrei sa plecam in lume? Zile trecute o invitam pe LalaD. Si eu am avut aprox. acelasi 'program': s-a trezit de 3 ori (doar), la 12:30, la 3:00 si la 6:00, dar adormea repede, la loc.
De la 6:00 a dormit 'bustean' pana la 8:30 - si atunci m-am trezit si eu si am ajuns la munca pe la 9:30, ca o floricica.

Cred ca solutia este ceva papa, consitenta la 19:00; aseara i-am dat Adelei 300 mil lapte cu 3 masuri de cereale (a trebuit sa-i pun in 2 biberoane) si s-a trezit de mai putine ori, ca marti noaptea.

LauraD abia astept poze cu bradutul; si noi am decorat casa - pe afara am pus instalatie alba, iat in casa am agatat beteala si decoratiuni, pe scara si pe usa am pus o coronita; am pus lumanari si mosi peste tot - pe sus, ca pe jos, reprzinta tentatii de degustat. Asa mult imi place
La buburuza in camera, i-am pus o instalatie -bradut - e fascinata de luminite!

Dana, off, sper sa-si revina Albert cu papa. Ce dulce trebuie sa fi fost Vensssa, cautand bradul!

LauraI, si eu ma joc cu Adela 'cucu-bau': imi pun patura ei in cap si zic 'cucu', si ea vine si mi-o da jos si zice 'baaaaaooooo'; mor de ras!

Mi-a placut planul de alimentatie folosit de tiza mea (DONIRO) pt bulina.

Am vazut poze cu Clara-cretulina - off, ce 'suparata' a mai fost pe fotograf - si cu cei trei spiridusi: Andrei, Maria si Ioana - super distractie, cred c-a fost.

Si, bine-ai revenit, Lavi-mishu!

M-am intins ca o placinta.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata,in dimineata asta nu am chef de,sunt racita cobza,ma tem sa nu ia si Sonia

Sonia Andreea

sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta
mami si tati

Tudor,Eric,Alexia,Robert

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

neata zuzici!
sanatate multa puisorilor bolnaviori.beatrice mananca bine dar cu lapticul nu ne prea intelegem . de fapt de mititica nu a prea baut.Dar eu zic ca mananca bine iar ziua nici nu vrea sa vada laptele.
voi ce ziceti are multe mese ? la 6,00 dimineata aproape 200 ml lapte depinde....
la 10,00 fructe cu biscuiti
la 13,30- legume cu carnita
la 17,30 iar legume dar fara carnita
la 20-20,30 iaurt cu cereale
la 23-24 -lapte
daca va intrebati dc 2 mese de legume? altfel am vz ca nu se satura si am incercat sa ii dau alt fel de mancarica si nimic.

http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Vorbeati ieri de schimbarea meniului bebeilor dupa un an. Eu nu o sa fac nimic brusc doar pt ca implineste un an, oricum dat fiind ca noi avem decoamdatat tot 5/6 mese, trebuie sa ma adaptez si la asta. Cred ca o sa putem trece la alt program abia dupa ce o intarc, cand poate ca isi va scoate si ea masa de fructe de la 11 (acum e una din favoritele ei). Daca o sa ramana cu 4 mese, o sa ma orientez si eu la fata locului.

Dar inteleg ca dimineata o sa primeasca in continuare lapte, dar va fi singurul fel de mancare? Pana la ce varsta? Sau le dam lapte si tartinute etc?

Iar de gatit, eu oricum nu prea gatesc cine stie ce chestii indigeste, si mi se pare mai usor sa ne adaptam noi meniul la al ei si nu invers. Adica o sa mancam cu totii legume fierte cu sos de iaurt, carne si peste la gratar, budinci, ciorbite fara carne grasa etc. Oricum e mai sanatos asa. Sotul meu si-a facut analizele si i-au iesit f prost pt varsta lui, trebuie sa tina regim. Asa ca...vom manca cu totii sanatos!!!

INTREBARE: stie cineva o reteta de turta dulce / biscuitei pt copii as amici? De Craciun vreau sa pape si Sofia ceva bun, si vreau sa-i fac ceva doar pt ea, cu miere si scortisoara. Mierea e acceptata in alimentatie si pt copii < un an, cu conditia sa fie prelucrata termic.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput