LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Am mai vazut pozici si cu doua fetite grasunele si frumoase foc maria si ioana si pe mamicile lor, alina si dana...

Monica, tot nu i-a trecut diareea lui clara ? Off !!! Sanatate multa!!!!

ERIC ADRIAN
SONIA ANDREEA

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!LALA multumim pt cafea!Eu am mare nevoie de o cafeluta dimineata ca sa pot sa incep cu luciditate ziua.ALINA deci e posibil sa fie bebe si la voi?Ma bucur foarte mult si astept sa ne anunti cand incepi o noua odisee.Am vazut pozele cu voi si DANI si mi-au placut foarte mult.Doua familii frumoase si fericite!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Netata la toata lumea.

Shose, poti sa-i dai linistita, facute asa cum scrie pe cutie, cu apa. sau le poti pune in fructe, in iaurt. am luat si noi la un moment data o cutie si a treminat-o stefan fara probleme.
vezi ca la milupa sint 7 cereale fara lapte. cele in cutie albastra, pe care scrie bio. si tot nan bem si noi laptic
noi din astea avem acum si ii plac foarte tare piciului.
iar cu pofta de mincare, nu-ti face griji...o sa-si revina. exact asa a facut stefan saptamina trecuta...nu stiu cu ce a trait...nici laptele n-a vrut sa-l bea, decit cu mare chin...i-a iesit un dinte...asta a fost explicatia...
sa treaca supararile

ps: n-am apucat sa-ti raspund pina la 9...da sper sa-ti fie de folos si acum

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Iertati-ma ca nu am putut sa citesc din urma, azi am avut o zi de mare miraiala. Cred ca o sa iasa si dintzoc nr 3.
Nu a papat mai nimic, asa ca am mers sa`i iau cereale, sa imi incerc norocul cu ele maine dimineatza.
Aeriana cum sunt, am ramas (nu stiu de unde, de aici sau de la vre`o cunostiinta) ca sunt bune 7 cereale de la Milupa.
Le`am cumparat fara sa ma gandesc si acasa am citit ca sunt 6+, desi exista si variante pt 8+ si poate si mai mult.
Asta 1, probl 2 e ca au lapte in ele, si in niciun caz ce folosim noi. Noi folosim Nan si ele au milumil. Ce fac fetelor?
In lapte nan nu pot sa le fac, ok, le fac in apa cum scrie pe cutie, are ceva daca ea bea nan si ii bag asa peste noapte d`astea cu milumil???
Nu stiu ce sa mai fac. Cu moralul la pamant! Nici nu stiu cu ce a trait azi, dimineata iaurt cu banana 3,4 linguritze, la prans pui cu cartofi si morcov la cuptor, poatz 10 lingurite, iar seara budinca cu paste 5 , dar linguri (zic si io aproximativnu departe de adevar).
Maine dimineata e hotarata treaba, cereale in castronel.
Asta daca ma lamuritzi voi pana la 9 cand are masa.
Daca nu sunt bune cerealele noi, am si humana cu biscuiti. Le incerc pe alea?

Pls nu ma uitati cu un raspuns.

Iertati mes lung si vaietacelnic.

all clopotzeii si mamicile!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Alina sa dea Domnul nici sa nu aveti parte de asa ceva.
A capotat si Clara..nu-mi vine sa cred. Ea care se culca la 20 acum a rezistat pana la 22 si nici nu a dormit azi decat vre-o 2 ore.

Doniro danke. Am notat. Am insa o intrebare: intre masa de pranz si cina nu i se facea fomica? Adica nu mai rontaia nimic? Un fruct, un biscuite?

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Pai intre masa de pranz si cina doarme de rupe. Daria se culca la 14, adica dupa ce papa, si se mai trezeste la 18 pt ca trag eu de ea. Daca ar fi dupa ea, ar dormi pana seara la 11 si s-ar juca noaptea, probabil :) Deci nu mai rontaie nimic decat uneori intre cina (19) si lapte (22).

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Acu sa zic si eu neata la toata lumea.

Monicaa, si eu zic ca e pe drumul cel bun cu diareea.Adica chiar daca face tot asa ma moala, dar pt ca s-au rarit eu zic ca e bine, se face bine.Mai ales ca zici ca a inceput sa pape mai bine.

Am vazut pozici cu Maria si Ioana si un Mos Craciun micut.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Monicaa, o sa treaca si de la burtica...dureaza insa un picutz pina se regleaza.

Ioanact, Dany, am vazut pozici de la intilnire. ce frumos ca v-ati putut intilni. bravo voua. doua familii frumoase si copilasi ca niste ingerasi!

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Tudor Mihai (nadiapetcana2002), Eric Adrian (galaxy), Alexia (vela), Robert (RoxanaClaudia), Sonia Andreea (rlcsandor) SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

SONIA

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ALBERT iar nu vrea sa manance mancarica.Tuseste putin si ii curg si mucisorii.Bea numai lapte si rar mai gusta si altceva.Cred ca voi suna dr sa il vada ca si noaptea se trezeste din ora in ora plangand.Luni i-a iesit al saselea dinte si credeam ca va urma o perioada mai calma dar se pare ca trebuie sa mai asteptam.Cand va aud ca ai vostri dorm toata noaptea mor de ciuda.Albert inca nu a avut nici o noapte in care sa nu se trezeasca de minim 4 ori.Noroc ca e buni aici si se duce ea la el.De fapt nu stiu daca e asa mare noroc pt ca avem si noi aceleasi probleme ca si celelalte fete ajutate de bunici:copil prea alintat,prea ocrotit,prea marait caruia nu ii convine nimic si care e invatat sa aiba mereu in spate pe cineva.Cred ca din cauza asta Albert nici nu merge inca singurel.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

dana, ce papa albert seara?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput