LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (161)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Nimeni sa ma lamureasca si pe mine? Unde sunteti mamici? Noi facem party in pijama ptr ca domnisoara Clara nu are chef de nani ci de ras si plimbat prin pat. ![]() Alina, Dany super pozele. Ce fain ca v-ati intalnit! EDIT: ah si Alina mult succes la facut bebe nr 2! ![]() ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Merci.
Eu nu ti-am raspuns ca nu ne-am confruntat cu asa ceva.Poate va obosi Clara si va dormi.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 25 ZILE

ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
monicaa spune:
Roli
mersi mult mult!!. Sun maine si la tanti doctor sa vedem ce spune si ce sfaturi ne mai da.Offf..sa ma vad odata in Bucuresti!
Sanatate multa si voua..off..azi numai de pitici bolnaviori am auzit.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
monicaa spune:
Alina
sa dea Domnul nici sa nu aveti parte de asa ceva.
A capotat si Clara..nu-mi vine sa cred. Ea care se culca la 20 acum a rezistat pana la 22 si nici nu a dormit azi decat vre-o 2 ore.
Doniro
danke. Am notat. Am insa o intrebare: intre masa de pranz si cina nu i se facea fomica? Adica nu mai rontaia nimic? Un fruct, un biscuite?
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
Shose spune:
Iertati-ma ca nu am putut sa citesc din urma, azi am avut o zi de mare miraiala. Cred ca o sa iasa si dintzoc nr 3.
Nu a papat mai nimic, asa ca am mers sa`i iau cereale, sa imi incerc norocul cu ele maine dimineatza.
Aeriana cum sunt, am ramas (nu stiu de unde, de aici sau de la vre`o cunostiinta) ca sunt bune 7 cereale de la Milupa.
Le`am cumparat fara sa ma gandesc si acasa am citit ca sunt 6+, desi exista si variante pt 8+ si poate si mai mult.
Asta 1, probl 2 e ca au lapte in ele, si in niciun caz ce folosim noi. Noi folosim Nan si ele au milumil. Ce fac fetelor?
In lapte nan nu pot sa le fac, ok, le fac in apa cum scrie pe cutie, are ceva daca ea bea nan si ii bag asa peste noapte d`astea cu milumil???
Nu stiu ce sa mai fac. Cu moralul la pamant! Nici nu stiu cu ce a trait azi, dimineata iaurt cu banana 3,4 linguritze, la prans pui cu cartofi si morcov la cuptor, poatz 10 lingurite, iar seara budinca cu paste 5 linguri (zic si io aproximativ, dar nu departe de adevar).
Maine dimineata e hotarata treaba, cereale in castronel.
Asta daca ma lamuritzi voi pana la 9 cand are masa.
Daca nu sunt bune cerealele noi, am si humana cu biscuiti. Le incerc pe alea?
Pls nu ma uitati cu un raspuns.
Iertati mes lung si vaietacelnic.
all clopotzeii si mamicile!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta aha .. si mai am o intrebare?? de cand le putem baga 2 feluri la pranz?? Doamne cate necunoscute .. ![]() Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Noi mancam 2 feluri la pranz , de vreo 2 luni, cand are chef. Ori un borcanas si un bol cu supica, ori ce-i fac in casa si supica......Dar mai nou, vrea 2 feluri la pranz.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Mitsu-bishu spune:
Phew, am apucat sa citesc si eu cate ceva din urma, si sunt la zi cu capitolul curent ![]()
Asaaaa... Nu o sa imi aduc aminte totul, fireste, dar sa zic intai ideile ce imi stau pe limba acum:
Grati.ela, am vazut si eu poze cu boboceii, divine! Foarte frumos decorul, foarte "human", asa de cald si de placut, si inspira pace... Te face sa vrei sa fii acolo, cu copilasii tai cei frumosi. Iar DuDu e un fruntos, cred ca o sa fie cel putin geniu
Si Ozi stii doar cat e de frumoasa!
nemary, am vazut si eu filmulete si pozuci cu carliontata ta cea rea
Am vazut primii ei pasi si asa m-a trecut un fior... Foarte dulce moment! Ah! Voiam sa te intreb de unde i-ai luat dihania aia cu maner la care impinge - Conrad e destul de refractar la jucarii mai nou si ma gandesc ca poate o chestie d'aia mare cat el l-ar tenta.. Ca este atras de tot ce inseamna cabluri, prize, aspirator, TV, etc.
Am mai vazut poze de Sonia si Ioana..
Am citit ca Benji nu a fost cuminte, eee, il dam pe mana mosului!
Eh, glumesc, fireste! Ceska, sunt de acord cu fetele, trebuie lasat sa faca putin buf pana intelege cum sta treaba; asta ma oftica si pe mine la mama, ca e over-protective, si copilu' ala inca nu stie ce e aia frica, cand vede un gol inaintea lui se repede parca e Tara Minunilor..
Btw, de mult voiam sa spun, Conrad sta la mama acum si de-aia nu prea ma mai simt mamica
si nu am mai intrat pe aici... Ca degeaba invat eu lucruri noi de la voi, nu am pe cine sa le pun in aplicare. Cred ca o sa o pun pe mama sa se inscrie pe forum ![]()
Revenind, laura_d, alina023, va salut si va pup muuult!
Ellenutooo, vin si te iau acuma de coama ta blonda de puicuta numa' buna de agatat, cine zise sa imbatranesti?! Fii pe pace, esti departe de varsta la care trebuie sa incepi sa te deprimi si oricum torturile alea or sa fie in centrul atentiei, nu o sa mai observe nimeni cati ani faci ![]()
Creato, m-ai amuzat tare mult cu afacerea "scara si portita", tare sotiorul tau! Btw, nu l-am mai sunat! Sunt o ingrata! Voiam sa mai fac niste poze la asta micu', da' iete ca nu avui timp. O sa auziti de mine cat de curand, imediat dupa sarbatori!
miriiii, nu pot sa cred! De mult tin acest suspin in mine si iacata ii dau drumul acum! Eram intr-o stare de exaltare ce n-am mai pomenit la gandul ca o sa te vad. Of, tare nemernica criza asta financiara sau cum s-o chema, nu ma pricep, da' lasa ca poate iti facem o surpriza si venim cu toatele acolo la belgi
Ce-ar mai fi?!
Acu', sa imi dau si eu cu parerea, ca stiti cat de mult imi place
Eu una nu i-as da lui Conrad mancare ca a noastra muult timp. Adicatelea sa stea copilu' pe naturaleturi cat mai putem, cat nu se prinde si nu cere! Bine, o sa ii dau dulciuri facute in casa cu timpul, galuste si perisoare de pui si alte minuni, dar mai are pana la prajeli, tocaturi mai grele (carnati, sarmale), omlete si alte nebuneli de-astea. Pentru masa de seara cred ca e ok o supita mai groasa sau o budinca de orez cu branzica sau un mar copt cu branzica si cereale sau un fruct si 1 - 2 biscuitei d'ai lor sau legume in abur cu orez fiert si cu unt sau cartofiori natur cu verdeata si branzica de casa, si lista poate continua la infinit! Deocamdata si Conrad mananca in continuare iaurt si he seems to enjoy it, nu s-a plictisit! Eu ii dau tot iaurt d'ala cu banane/ piersici/ fructe de padure de la Humana de care ii tot dau de pe la 7 luni, pare-mi-se. Bine, e impropriu spus eu, mama 
Shose, puuup! Si la tine si la Pipeta cea bucalata si ademenitoare! Cate cuceriri a mai facut intre timp? Cat despre Milupa, posibil ca de la noi sa fi auzit, eu pe alea le folosesc ca sunt cele mai complete, dar fara lapte! Trebuie sa gasesti si varianta fara lapte, sunt foarte bune, au de toate (cerealele) dar nu au niciun gust
Le poti amesteca cu orice - fruct, branzica, supica, terci de legume si , but of course, lapte!
madalinaaaa, ce e cu biscuiteii aia de orez? Pe unde i-ai ochit? Eu in afara de aia de la Nestle care au si zahar
nu am vazut altii speciali pentru bebelusi. Zi si mie, pretty please!
Ah, am mai vazut si poze de Pats de Irlandeza, superbe! Are cei mai albastri ochisori pe care i-am vazut eu pana acum! Si semana bine cu fata ambasadorului, sigur nu sunt rude? ![]()
Hmm... Mai aveam ceva de zis si nu mai stiu ce.. O sa mai scriu dupa un brainstorming, sau poate va intampin maine la cafea! ![]()
Noapte buna, fetelor!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
honey79 spune:
Salutare zuzulici.
Lucrez saptamana asta si urmatoarea incontinuu. Zici ca toata lumea n-are altceva mai bun de facut decat sa vina sa-si cheltuie banii pe frigidere si masini de spalat.
So, toata ziua sunt la munca, pierzand timpul de pomana.
In alta ordine de idei, am intrat sa va spun ca am reusit sa pun o parte din noile pozici.
So, daca aveti dorinta si rabdarea sa imi vedeti "moshuletul" intrati aici :
http://community.webshots.com/slideshow/569266302dBOVBH
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Lala_D spune:
Neatza si o cafea
Nu prea am apucat sa citesc ce ati scris ieri, sorry dar am avut o zi infernala, numai cu alergaturi .
Shose cerealele le faci fix cum scrie pe cutie si i le dai. Nu are nici cea mai mica importanta ce fel de lapte papa ea in mod obisnuit.
Mitsu nice to see you 
Nu cred ca se gandea nimeni sa dea bazaconii gen prajeli si alte minuni la un an.
Ideea este sa introducem mancare de adulti dar gatita in mod "ecologic" fara condimente gen delikat, fara prajeli, carne de porc, rantasuri etc .
Elle masa de pranz in doua feluri se poate face de acum daca iti convine varianta ![]()
Mie una nu imi convine si nu o fac. Bogdan si acum la pranz mananca un singur fel de mancare dar o portie maricica. Intotdeauna am preferat sa manance ceva bine decat sa guste din doua chestii ![]()
Dar asta depinde si de copil, al meu nu a vrut 2 feluri.
Cat despre pasat eu am mai scris: Bogdan a mancat pasat pana la 2 ani si nu m-am impacientat
, pana la coada toti invata sa mestece nu ramane niciunul pana la scoala cu blenderul de gat ![]()
Andrei accepta jumatate- jumatate uneori pasat, uneori cu furculita in functie de toane. Il las in pace, daca vad ca nu vrea pasat , dau un vaj la blender si terminam masa.
Monica reglarea scaunelor poate sa dureze si o saptamana . Pup piticuta . Daca mananca si e vioaie sunteti pe drumul cel bun.
Am vazut poze noi tin sa felicit clopoteii frumosi 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!
Sunt din nou la birou deci am timp de forumit....![]()
Mi-a fost dor de voi!
Dar am muncit de mi-au sarit capacele... mai exact un strat de epiderma de pe maini ![]()
Maniaca de mine si-a terminat curatenia de craciun si sunt tare fercita ca mi-am decorat casa. Fiecare camera "striga" sarbatoare, craciun... Am pus instaletii electrice peste tot, globulete si beteala,bradut, mosi craciuni si lumanarele
. Eleni este tare incantata de luminitele pe care le vede.
Dimitris este fericit ca au inceput sa curga cadourile de la mosi, mosul de la gradinita romaneasca, mosul de la greceasca. mosul din grecia, din ploiesti etc....![]()
Nu am citit din urma decat ultimele pagini....
Roxanici,
pentru telefon!!! Abia astept fotografii cu buburuza frumoasa urcand scara...![]()
Mitsuleeeeee....
ma bucur ca ai revenit si sper sa o faci zilnic!!!! Mi-era dor de tine si de conrad! Am rasfoit albumele tale... Mi se pare mie sau nu ai poze cu conrad marisor cum este acum...?! Mai stai in bucuresti ?
Honey, am vazut colajul cu AJ! Este delicios !!! Frumusel si tare haiosel imbracat in mos craciun!!!
Si ce strungareata frumoasa are !!!!
Larisuca, offf, pipetzica se "imbogateste" cu inca un dintisor si cred ca din cauza asta lipsa apetitului... Stai linistita ca-si revine ea. Si, poti sa-i dai linistita cereale milupa chiar daca ea bea lapte nan! Si eleni bea tot nan iar cereale ii dau de la toate firmele...
Eu aleg cerealele in functie de lipsa fructe din ele... ii dau si milupa, ii dau si de la nestle, ba iannis i-a luat odata cereale bebelact
, plus cereale iotis dar atunci cand imi trimite soacrela din grecia.... Lasa fata sa pape ce vrea ea acum. Important este sa pape ceva! Lapte bea?
LalaD, am vazut bucuroasa ca am poze noi de "savurat" cu baietii tai...![]()
Laura pletoselul frumos!!! Ce tornada era in camera lui bogdan....
Ce ingenios este andrei cum se catara el pe o cutie sa ajunga la tastatura....
ce brad mare si frumos...![]()
A adus si la noi mos craciun bradulet ( l-a gasit pe un raft in debara...
) iar dimitris l-a impodobit caci i-am scris lui mosu' ca dorinta baiatului este sa-l aduc "velde" ca punem noi toate cele... M-a pufnit rasul caci baiatul meu a ales sa puna globuletele doar pe o latura a bradului...de sus pana jos ... restul bradului... gol
noroc cu beteala, margelutele si instalatia electrica. L-am lasat pe bradulet asa. Oricum a iesit frumos. Voi face fotografii sa vi le arat si voua!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Shose Iertati-ma ca nu am putut sa citesc din urma, azi am avut o zi de mare miraiala. Cred ca o sa iasa si dintzoc nr 3. Nu a papat mai nimic, asa ca am mers sa`i iau cereale, sa imi incerc norocul cu ele maine dimineatza. Aeriana cum sunt, am ramas (nu stiu de unde, de aici sau de la vre`o cunostiinta) ca sunt bune 7 cereale de la Milupa. Le`am cumparat fara sa ma gandesc si acasa am citit ca sunt 6+, desi exista si variante pt 8+ si poate si mai mult. ![]() Asta 1, probl 2 e ca au lapte in ele, si in niciun caz ce folosim noi. Noi folosim Nan si ele au milumil. Ce fac fetelor? In lapte nan nu pot sa le fac, ok, le fac in apa cum scrie pe cutie, are ceva daca ea bea nan si ii bag asa peste noapte d`astea cu milumil??? Nu stiu ce sa mai fac. Cu moralul la pamant! Nici nu stiu cu ce a trait azi, dimineata iaurt cu banana 3,4 linguritze, la prans pui cu cartofi si morcov la cuptor, poatz 10 lingurite, iar seara budinca cu paste 5 linguri (zic si io aproximativ, dar nu departe de adevar). Maine dimineata e hotarata treaba, cereale in castronel. Asta daca ma lamuritzi voi pana la 9 cand are masa. Daca nu sunt bune cerealele noi, am si humana cu biscuiti. Le incerc pe alea? Pls nu ma uitati cu un raspuns. Iertati mes lung si vaietacelnic. all clopotzeii si mamicile!Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze Sunt mare Povestea Nasterii |
Sper ca nu e tarziu raspunsu meu.Si eu ii dau cereale de la milupa, 7 cereale, chiar daca el bea nan, nu are nimic. i le poti face cu apa sau cu iaurt, eventual sa pui si un fruct.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 10 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print