De la par lung la par scurt: cine a facut pasul?
Raspunsuri - Pagina 3

Qamar spune:
petaluda, multumesc
da, si eu ma consolez cu ideea ca se revigoreaza, mai ales ca e si vopsit...
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Deianira spune:
Si mie mi se pune pata brusc sa fac schimbari majore si sincer iti spun ca pana nu fac boacana nu ma las si dupa ce e facuta o regret .
Am aproape un an de cand am trecut de la par foarte lung la par scurt-mediu si inca regret. Si eu l-am taiat ca era ars si aveam pata pusa sa fac o schimbare majora. In primele zile mi-a placut... de dragul schimbarii :-)) Apoi am inceput sa-mi plang de mila. Dupa ce a trecut socul... mi-am facut un turbo breton..., care evident nu a iesit bine si am umblat doua luni cu agrafe prin par sa nu mi se vada, cand in sfarsit a crescut bretonul si arata civilizat m-am dus la un super salon sa-mi taie varfurile, atat! Am iesit de acolo cu o palma de par in minus la lungime si o gaura mare in bugetul meu de studenta
.
Deci, eu sunt pentru, dar dupa ce te-ai gandit bine si esti sigura ca ai o coafeza buna .

petaluda spune:
Madau, ai in vreu-n album pozele tale la nunta, cred ca ai fost tare draguta, o miresica neconventionala.
Carrye, vezi ca ti-am trimis PM.
Legat de coafeza, de care imi spuneti toate ca sa fie de incredere. Problema mea e ca am una care face suvite super ( fine fine si frumos impartite prin par, foarte naturale de toata lumea credea ca e nuanta mea de par, deschisa de soare si mare ) si la un cu totul alt salon, un tip care tunde foarte frumos insa are mania de a nu taia prea mult. Eu ii zic scurt, el se face ca taie, si abia apuca vreo 2 cm. Nu doar cu mine ci cu toata lumea, ca am o groaza de cunostinte care merg la el. Ii plac femeile cu par lung probabil.
Eu luni am programare la cea cu suvitele si acolo ma gandeam sa ma si tund.

MadameBovary spune:
Hai ca ma bag si eu un pic in discutie cu toate ca deja ai luat hotararea . De cand am inceput sa decid ce se intampla cu parul meu, l-am vrut lung. Sau oricum, de la mediu spre lung. Si asa l-am avut mai mereu, de la 13-14 ani incoace... mi-a ajuns probabil cat ma cioparteau ai mei scurt cand eram mica
. Toate bune si frumoase, imi placea, puteam sa il prind, sa il aranjez intr-o mie de feluri, sa fie drept, carliontat, cum vrei si cum iti poti imagina... si intr-o zi, in timp ce eram la o prietena care tunde destul de bine, mi-a bagat in cap ca mi-ar sta bine cu un bob cum se poarta acum, mai scurt in spate si un pic mai lungut in fata (dar UN PIC, nu imi plac alea care au ditamai firu' de par in fata si e scurt de tot la spate).. si atat m-a chinuit ideea asta ca pana la urma am facut-o!
Ea m-a tuns si m-a aranjat, am avut ceva curaj sa ma las pe mana ei avand in vedere ca nu e profesionista... si am renuntat la MULT par mi-a fost mai greu sa ma obisnuiesc la inceput pt ca trecerea nu e usoara... si am avut momente cand mi-a parut rau doar pentru ca acum nu mai pot sa il aranjez cum il aranjam inainte
. Dar per total nu imi pare rau! Ma prinde bine si ma intinereste (nu ca as avea nevoie la 22 de ani
... dar par si mai tanara acum), e usor de aranjat si de uscat. Tunsoarea se aseamana extrem de mult cu cea a lui Kimberly nu stiu cum aia pe care ai pus-o intr-un link, doar ca bretonul meu intr-o parte e mai in trepte si mai scurt pe frunte.
Daca ai fata ovala sau lunguiata atunci cred ca te prinde o tunsoare de genul asta... vezi cum faci cu bretonul, daca e, intr-o parte, ca pe toata fruntea sa nu iti acopere prea mult fata.
Eu imi doream de fapt o tunsoare asa, mai lunga, dar m-a convins sa o fac mai scurta pe ideea ca oricum creste ...dar eu asa mi-l doresc si eu asa visez la el
Iar in privinta 'cine sa te tunda', poate ar trebui sa o incerci pe cea care tunde mai bine decat pe cea care suviteaza... si poate e un avantaj ca ia mai putin decat vrei tu de fapt: o face si o aranjeaza treptat si ii spui tu cand sa se opreasca, pe cand daca baga foarfeca direct pentru scurt, pe urma nu mai ai cum sa o mai repari.
Gata ca m-am intins prea mult . Succes la tuns si sa ne spui cum a iesit!!
I never fake ... sarcasm

Deianira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petaluda la un cu totul alt salon, un tip care tunde foarte frumos insa are mania de a nu taia prea mult. Eu ii zic scurt, el se face ca taie, si abia apuca vreo 2 cm. |
Asta ar fi bun sa ma tunda pe mine. Eu mereu explic ca vreau sa taie foarte putin si dupa ce imi taie o palma dintr-o parte ma intreaba daca e ok

dooku3 spune:
Si eu,si eu!Dar nu brusc,deci "trauma" a fost mai mica pentru mine:-)In ianuarie il aveam lung pana la talie si saten foarte inchis..incet incet,am ajuns la blond cenusiu cu lungimea pana la clavicula si vineri am programare sa-l tai si mai scurt cu breton!Si n-am nici macar un dubiu ca n-o sa-mi placaDe fapt,abia astept!

Lo_li_Ta spune:
Carryeeee, unde-i coafeza buna? Zi-mi si mie, cu conditia sa nu fie cu mania tunsului excesiv.
Ontopic, bob-urile ce le-ati aratat voi mi se par aproape categoria mediu. Schimbare radicala si curaj e sa te tunzi periuta...sau in zona

analuz spune:
Pentru mai multe idei http://awonderfuleverything.blogspot.com/ ma gandesc si eu sa renunt la parul lung pentru o tunsoare in genul acesta. Pare super pentru iarna. Prima oara m-am tuns scurt (baieteste) la coafor prin clasa a 5-a. Am avut un succes la baieti mama, mama!

devylla spune:
Io io...acum 3 luni aveam plete lungi pana la mijloc.
Acum e tuns scurt...prietenii zic ca's trendi...si bruneta.
Eu zic ca ai nevoie de putin curaj...si de un profesionist,un stylist bun,sa vada cum si ce iti sade bine.
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Deus spune:
Am parul cret asa ca este mai greu sa fac orice freza dar si eu m-am tuns scurt baieteste de cateva ori si a fost f comod.
Daca aveti parul ars si vestejit dece trebuie s ava tundeti scurt? Taiati doar varfurile si faceti un tratament care sa va invigoreze parul.
Bunica mea a avut parul pana la fund si dupa o boala urata , tratament cu citostatice a ajuns sa aiba doar pufulet in cap. Si a facut ce stia de la tara iar dupa cativa ani avea din nou parul pana la fund ( in tinea prins in coc ). Strangea apa de ploaie si se clatea doar cu ea pe par. Isi punea petrol ( diluat ca arde ) si ulei de ricin plus galbenus de ou.
Apropo chiar am vazut la ceva emisiune cat este de nociv clorul din apa pt par si se rcomanda ca la dus macar sa avem filtru de carbune pt ca sa nu stricam pielea si parul ( inclusiv la copii )