Ce parfumuri va plac !? (10)
Raspunsuri - Pagina 14

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui teo30967 dana mihaaaaa! kenzo jungle uite este pe bigdiscount si e sticla de 100 de ml! |
Il am de pe esentedelux, multumesc ca te-ai gandit la mine

teo30967 spune:
Daca ai timp poti sa citesti aici: PARFUM DE VARA , PARFUMURI PERSISTENTE , sunt discutii mai vechi, dar poti sa-ti faci o idee.[/quote]
danamiha iti multumesc pentru link-uri dar le-am studiat pe astea acum sunt la nivelul de la fragrantica si nu numai ..
ACUM am un stol pe creier : vreau sa mi iau pentru vara un parfum de la annick goutal si m-am oprit la apa de toaleta Le Chevrefeuille dar majoritatea commenturilor sustin ca nu tine deloc ca e o "apa" ori eu tocmai de asta voiam annick ca e mai persistent si stiam ca sunt f bune parfumurile casei altul de la annick de vara ce -mi recomandati ?
si ma mai tenteaza bouton de rose de la prince jardinier tot pentru vara - nu prea e cunoscut dar am un "FIX"...

evanescence spune:
Fetelor...si eu sunt innebunita dupa parfumuri....dar cine nu este???
Mi-e cel mai mult imi place :
Hypnotic Poison -Dior E atat de sexi si dulce....
Haute couture-Givenchy Minunat si iarasi dulce cu zmeura mmhhh
Hypnose-Lancome L-am purtat la nunta........bestial
Le Bain-JOOP E fantastic....usor vanilat si delicat
Mai am un Shalimar-Guerlain dar il folosesc rar e cam tare pt mine...cred ca il fac cadou la mama
O ruda mi-a bagat pe gat un Anticipate Intense (ce nume groaznic pt un parfum)de la Amway ....dar sa nu fiu rea chiar imi place e dulce si persistent seamana cu un parfum cunoscut dar nu mai stiu cu care....cred cu Hugo deep red ??
Astept sugestii de la voi pt primavara ca toate parfumurile mele sunt cam dulci....dar nici a sapun nu-mi place sa miroase gen Light blue D&G care nu il suport deloc....
http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png

teo30967 spune:
citat din mesajul lui teo30967 Daca ai timp poti sa citesti aici: PARFUM DE VARA , PARFUMURI PERSISTENTE , sunt discutii mai vechi, dar poti sa-ti faci o idee. |
danamiha iti multumesc pentru link-uri dar le-am studiat pe astea acum sunt la nivelul de la fragrantica si nu numai ..
ACUM am un stol pe creier : vreau sa mi iau pentru vara un parfum de la annick goutal si m-am oprit la apa de toaleta Le Chevrefeuille dar majoritatea commenturilor sustin ca nu tine deloc ca e o "apa" ori eu tocmai de asta voiam annick ca e mai persistent si stiam ca sunt f bune parfumurile casei altul de la annick de vara ce -mi recomandati ?
si ma mai tenteaza bouton de rose de la prince jardinier tot pentru vara - nu prea e cunoscut dar am un "FIX"...
[/quote]
ajutor rog moderatorul sa stearga am postati aiurea !

teo30967 spune:
citat din mesajul lui evanescence O ruda mi-a bagat pe gat un Anticipate Intense (ce nume groaznic pt un parfum)de la Amway ![]() http://tt.lilypie.com/lHAMp2.png |
si eu am un parfum de la amwai e fresh de vara lamai si alte citrice e persistent dar SIGUR e o copie a altui parfum nu mai iau de la ei ...

Carolyne spune:
Eu am descoperit recent ( de vreo 4 luni) ceva nou.
"Pour Femme" de la Lacoste.
Este ceva ce nu va puteti imagina!!! 4 din amicele mele si l-au cumparat!!!! Este senzual, extrem de feminin, voluptuos, iti da efectiv incredere in tine. Nu are nimic de-a face cu nici o aroma de fructe, verdeata sau arome oceanice. Este absolut unic !!!
Daca aveti ocazia incercati testerul la un magazin specializat si veti descopri o lume noua.
Mai am pe lista de favorite:
Tresor de la Lancome
Dolce Vita si Dune de la Christian Dior
Lovely de Sarah J. Parker
Aromatiq Elixir de la Clinique

Carrye spune:
Carolyne, mie nu imi place Este un parfum destul de comun, printre altele are parte si de reclama TV destul de des.
Eu il stiu de anul trecut din vara.
Scuza-ma, dar m-a amuzat entuziasmul tau vis-a vis de parfumul asta de parca noi am trai prin padure cumva...

hristina spune:
citat din mesajul lui Carolyne Eu am descoperit recent ( de vreo 4 luni) ceva nou. "Pour Femme" de la Lacoste. Este ceva ce nu va puteti imagina!!! 4 din amicele mele si l-au cumparat!!!! Este senzual, extrem de feminin, voluptuos, iti da efectiv incredere in tine. Nu are nimic de-a face cu nici o aroma de fructe, verdeata sau arome oceanice. Este absolut unic !!! Daca aveti ocazia incercati testerul la un magazin specializat si veti descopri o lume noua. Mai am pe lista de favorite: Tresor de la Lancome Dolce Vita si Dune de la Christian Dior Lovely de Sarah J. Parker Aromatiq Elixir de la Clinique |
Si eu am avut " Pour femme" vara trecuta; mi-a placut si-atat...nu era persistent absolut deloc, fata de altele de-ti dai dimineata si le resimtiti si dupa 12 ore...

Sunt convinsa ca depinde si de ph, cert e ca la mine nu persista...

cait spune:
Teo Chevrefeuille est oribil din punctul meu de vedere nu tine deloc si chair ca este apa de ploaie.Sper s anu te superi dar l-am avut si noroc ca, s-a spart sticla ca nici mama nu vroia sa se dea cu el.
Cait
Home is where heart is...