Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

CristinaN , felicitari pentru cosul de cumparaturi asta da cadou de la Mos

Mihaela_80 , multam de complimente abia astept poze cu voi de la mini-zoo!

La moi azi a fost o zi de kko, Bia e ciufuta rau, are putina febra dar nu rau...dar orice vrea trebuie sa planga inainte...daca face pisu-plange...daca ii e sete-plange...daca ii e somn-plange...si tot asa mi-a mancat sufletul azi.Sper ca maine sa fie mai bine ca trebuie neaparat sa ajung la cumparaturi dupa cadouri iar marti mergem la film la premiera la Bolt (chiar sunt curioasa daca va sta 1,5h pe scaun sa se uite la desene)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ce pregatiti bun pentru Craciun? eu fac niste fursecuri cu scortisoara si miere si o crema de zahar ars...dar as mai vrea ceva, dar nu stiu ce!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

jurnal de vacanta ziua 2
de dimi m-am rugat de el 10 min sa faca pipi la wc, ba tipete, pe toate partile si frumos si amenintari ca nu mai vine mosu. nimic. pana la urma a facut in cada.
partea a doua. pe seara a stat pe capul meu sai- desfac cutia cu alenu, am desfacut5-o cum s-a taiat in ea nu stiu ca mi s-a parut ca e la distanta de cutie, nci nuterminasem de scos capacul. ce ma tipete, ce de sange imprasitat, ce plansete dupa...
cu trenul va mai povestesc miine.acu ma duc sa tai pansamentul ca l-am lasat cam lung.
apropos cum se opreste sangerarea?sau se alina usturimea? e destul de adanca rana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Aho-aho!

La multi ani Sorana, Mihai Cristi si Victor! Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va jucati muuuult si sa papati tot!

Eu sunt la servici, dupa amiaza fac bagaje iar maine dupa servici plecam la Alba.

Pozele de la serbare - sa vad daca apuc in dupa amiaza asta sa pun pe net. Dar am de facut o tona de bagaje, balconu-i plin de rufe, samd. Stiti voi.

cristina ma bucur pt voi!
mihaela80 mi-a placut cum ai zis de globalizare; ai dreptate, cam asa e acum.
La proadelina cred ca e vorba de terapie dupa necazul din familie.
roxi sanatate multa copilasilor! Aoleu, amandoi sensibili la urechiuse!
Bic daaa, si Nati isi aduce aminte o gramada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
Am revenit din provincie de la celebrul asasinat al purcelului. A fost dragut dar eu sunt plina de bube, desigur am facur o mega alergie, ma mananca si in talpa.
Azi trebuie sa ma duc la cumparaturi de Craciun, cred ca ma voi imbulzi cu jumatate de Bucuresti dar asta e daca m-am trezit in ultimul moment.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uitai:
Camelia felicitari ptr noul job si sa fie intr-un ceas bun!
Si Virgil isi schimba serviciul de pe 5 ianuarie. Sper sa-i placa si sa se simta bine acolo.

Mitza s-a mai eliberat orasul fata de saptamana trecuta. Au plecat o parte din oras si oricum au terminat copiii scoala, firmele petrecerile de Craciun & co; barem se circula mai bine.

Mara felicitari pt doar 10 kg luate la 35 de saptamani! 11-12 e ideal pana la sfarsit. La ritmul de 1/2 pe saptamana tu esti la fix!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lavi sper sa ai dreptate ca nu prea doresc sa ma imbulzesc ca tot Bucurestiul la Mall.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor, va multumesc cu sufletul mai ales, pentru toate urarile si atat de frumoasele ganduri ce ni le-ati adresat.

Noi am fost la mama o destul de lunga perioada si m-am simtit ca in miezul pamantului. Rupta de lume, de freamat, de viata, de zile, de frumos, de cald, de tot. Ziua lui Tudor mi-a fost draga doar pentru ca-l aveam langa mine si pt ca l-am simtit parte din tot ce-s eu. Abisul de prin buzunare mi-a ingradit dorinta de-ai organiza vreo sindrofie...doar ieri, i-am facut un tort si, in cadru absolut familial i l-am oferit. Si desigur trenuri. Multe trenuri.Am vrut ca, vineri (de ziua lui), nu stiu, sa ma simt, eu si el, in centrul atentiei.Coplesiti de dragoste. Dar n-am avut parte de asta...si atunci, am stiut ca voi sunteti salvarea mea, a noastra. Am intrat de pe mobil pe net -cu chiu si vai mare- pe DC doar ca sa va citesc. Stiam ca-mi sunteti alaturi cu inima si gandul. Stiam ca in voi imi gasesc umarul de plans si bratul de sprijin...deci, cu infrigurare,lacrimi si bucurie m-am umplut de binele ce ni-l doreati. N-am putut sa scriu mesaj de multumire caci am semnal f slab la mama. Azi , acum sunt la serviciu. Ma simt groaznic. Sunt racita, sunt deznadajduita, sunt o mama ce si-a parasit copilul la tzara, sunt groaznic de debusolata, vreau sa fiu singura, sa nu vad pe nimeni.Nu-mi place.Nu pot sa pregatesc Craciunul cum as vrea pt copilul meu.N-am timp de asta.Ufff, pentru voi tot asa de cruda a fost reinceperea???Tudor e in continuare racit.Are iar aproape o luna de cand tuseste si muceste...Cred ca-i depresia din preajma sarbatorilor...Va multumesc tare ca sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Remember us ?

Sambata am executat mult trambitata ucidere a purcelului, a fost cu zeci de peripetii, baietii nu erau gata cu pregatirile, nu venise nenea ala care trebuia sa-l taie asa ca am lasat porcul sa zburde in voie prin curte, abia pe la 10 s-au apucat de el....Mie imi cadeau ochii in gura de somn pt ca ma trezise "conu" de la 6.30, cica sa nu intarziem. Dar per total a fost super haios, ne-am distrat de milioane.

Ieri am bolit toata ziua, sunt racita cobza, imi curge nasul ca la balamuc, abia m-am ridicat azi din pat pt ca trebuie sa dau o fuga pana la Selgros sa mai iau o instalatie de brad. Cumparaturile probabil maine...mi-e groaza sa ma gandesc ce-i prin magazine

Lavi drum bun va doresc, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si un An Nou infinit mai bun!

Negara asta zic si eu Mos darnic...felicitari!!!!

Catutza cum mai e Bia? Sper ca mai bine. Ref la prajiturele&co...n-am nici cea mai vaga idee ce voi face. Poate mai vin fetele mai gospodine decat mine cu ceva idei

Leea

|Mihaela_80 asteptam pozele de la Zoo, o sa se bucure tare Miruna cand le-o vedea

Fug sa inbrac maimutza si sa purcedem la cumparaturi....pup iu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt urarile de ziua Soraneri,mi-au mers direct la suflet ,sunteti niste dragute.

din pacate nu am petrecut nicicum de ziua ei pt ca a fost tare bolnava,de dim in 20 char de ziua ei sa trezit cu voma,febra,tuse,muci...asa ca am contramandat tot,si m-am ocupat de ia sa o pun pe picioare sa nu ajungem la spital...azi e mai bine inca tuseste rrraaauuu si mai are muci,e acasa cu sotul zice ca nu vrea sa manance nimic ,ofofofof.
a primit insa cadouri de care sa bucurat tare.

pun un link cu cateva poze de la serbare...
http://good-times.webshots.com/album/569281327QDtukJ

lavi,drum bun la Alba!
leea,hopa sus cu moralul,cum mai e T cu constipatia?

camelia felicitari pt noul job!

am si eu 1 an vechime aici si am primit avansare inca o treapta

pana la urma ce poza tb sa trimitem pt panou...scuze nu am retinut ce sa hotarat.

maine vreu sa facem bradutul...am ales sa fie uni-rosu .
miercuri dupa servici mergem la mama la ZALAU.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LEEA draga, LA MULTI ANI pentru cea mai marea realizare a ta, TUDOR, sa stii ca toate gandurile tale bune si dorintele de dragoste ajung pana la el, nu are nevoie de nimic in plus, decat de tine si de dragistea ta, tu esti universul lui si el asa e fericit. Asa ca nu iti fa mari probleme legate de petrecere, la varsta asta petrecerile sunt mai importante pentru parinti decat pentru prunci . Sa-ti traiasca si sa ramana la fel de frumos si bun, cu burtica sanatoasa si cu o mama fericita alaturi!

LA MULTI ANI

MIHAI by Alexandrina
SORANA by Soanso
VICTOR by Ilenutza

sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Fetelor, va multumesc pentru urarile adresate lui Che, nu am mai intrat pe DC zilele astea si de aceeea va scriu asa tarziu .
Ati fost deosebite ca v-ati gandit la noi, am "cules" urarile voastre pentru a le pastra pe mai incolo, cand i le voi putea arata personal lui Che. Multumim!

Noi am tinut-o tot intr-o petrecere sau alte actiuni!
- MIercuri - ziua lui Che, acasa la noi, cu bunici&nasi
- Joi - serbare gradi
- Vineri - vaccin Anna, consemnati acasa
- Sambata - petrecere Che la loc de joaca
- Duminica - invitati la petrecerea lui Cristi, tot la loc de joaca.

Iar azi ....prima zi de vacanta!
Sunt in ton nu MIRI, imi vine sa-mi iau campii, s-a trezit de dimineata Che cu un rasfatz maxim, abia ma inteleg cu el. Tati inca lucreaza, sunt singura cu ei, sa fiu fericita daca reusesc sa termin mancarea pentru pranz. Anna e in continuare postasul-sef, daca nu o las sa marsaluiasca prin toata casa cel putin o ora e scandal maxim! Uraseste usile inchise, ai zice ca vrea sa le scoata din tzatzani.

Asa ca o sa incerc sa intru si mai tarziu putin, sa va pun si poze cu sarbatoritul.

pupici!

PS. Vine Craciunil?? cand?????? sper sa apuc sa fac macar bradul!

Mergi la inceput