Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

revenii.
am vazut poze din contul comun.
mai mai mai ce mamici frumoase si slabe!
Mitza ai cum sa dai de sursa siluetei tale?

Mihaela80 bun venit in colectie, si eu am intrat cand avea David 2 ani aproape.Asa parinti frumosi-asa domnisoara.
Am vazut colectia de felinare,de acord cu juriu(ANDA )

Cami felicitari ptr noul job, asa deci -delegatiile in strainateate conteaza...shopingareatza nu se lasa.
Corap la inceput o sa-ti fie somn la pranz, dor de copii...in rest nu s-au schimbat multe de cand ai plecat.

6 c-a venit sotul ratacitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Miri, intr-adevar m-am gandit ca delegatiile in strainatate ar fi unul dintre plusuri, la salariu n-am castigat grozav de mult (+30% fata de vechiul job) insa foarte mult a atarnat faptul ca ar fi vorba de un management mai "dezghetzat"/ mai elegant fata de cel rusesc cu care am de-a face de mai bine de un an.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Am aproape 3 ani ... !

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

La Multi Ani! MIHAI
La Multi Ani! SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Sorana si Mihai, sa fiti fericiti si sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, si sa aveti parte numai de bucurii!!

Noi am fost in seara aceasta la Unirii, la semi-targul sau ce-o fi, treaba e ca Ilincai nu i-a placut, cica "nu-mi place deloc orasul asta, hai acasa, sa ma duceti de acum incolo numai in Politehnica" Intr-adevar, era muzica prea tare, iar harmalaia din orasul lui Mos Craciun a cam speriat, cand l-a vazut pe mosul a rupt-o la fuga. Am emotii deja, eu l-am pus pe tatal meu sa se costumeze in mos, sper sa nu se sperie de el si sa strice toata treaba. Ei, si daca o strica, asta e, totusi nu are decat 3 anisori

Camelia cum mai nu e mica diferenta de salariu, auzi la ea. Pai la ce vremuri vin, orice ban in plus e binevenit Hai, ca o sa fie bine, simt eu

Miri of, ce te invidiez, vreau si eu vacanta

Roxi vai de tine, prin cate treci, multa sanatate micutilor, macar de sarbatori sper sa fiti mai linistiti.

si da, o sa trimit poza ptr panou, am una de cand faceam bradul, sper sa fie buna.

Acum, gata, noapte buna!

PS: Corap la ce film ai fost? ca sa-l ocolesc

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Am castigat "cosul de cumparaturi" in Carrefour, in valoare de 760 ron
Eram la casa, si eu si Stefan nu stiam cum sa punem mai repede in pungi si vine o cucoana la noi sa ne zica: "Stiti, sunteti fericitul castigator al cosului de cuparaturi" la care Stef: "Ce-nseamna asta?". Mosul a venit mai repede la noi

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

NA CA IAR AM SCRIS SI A DISPARUT.
Bravos Cristina.
fi-miu s-a dus sa puna mopul in galeata la baie si mi l-a pus in wc.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna ziua si de la noi!
La multi ani fericiti si plini de bucurii din partea noastra pentru toti aniversatii ultimelor zile!
Sanatate multa pentru cei bolnaviori!
Miri_b - frumusel foc feciorul tau! Si fiu-meu e la fel de harnic!
Negaracristina - felicitari pentru vizita neasteptata a Mosului!
Eu a inceput terapia prin curatenie generala, dar nu am reusit decat sa ma epuizez si mai tare. Sper sa termin curatenia in timp util, deoarece anul asta am inceput-o mai tarziu.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

gabitaco, foarte frumoasa e mateea. cred ca avem o cunostinta comuna

camelia, ne inscriem si noi in clubul donsoarelor nervoase. de vreo 2 saptamani face maya niste crize de nervi de mama-mama, cu batut din picior, incordat din tot corpul si tipat la mine. tremura de nervi si nu se poate opri, saraca, o iau in brate si incerc sa o linistesc vorbindu-i calm, avand grija in acelasi timp sa ma feresc de vreo eventuala scatoalca. sunt sigura ca e o etapa normala. ea are 2 prietene aici, nascute in aprilie si mai 2005, cu 8 si respectiv 7 luni mai mari, deci. ele au inceput de vreo jumatate de an sa se poarte asa, si inca nu le-a trecut, dar nu ne-am pierdut speranta. oricum, le-a urmat indeaproape in toate etapele de dezvoltare, de asta cred ca e o faza normala, o sa treaca ea.

catutza, foarte dulce bia, si pare un copil calm si linistit. sa treaca julitura.

roxisialexia, noi avem cazuri de psoriazis in familie, un bunic, o verisoara, parca si o matusa. are oricum si componenta ereditara. verisoara mea e farmacista, stiu ca il tine sub control cu alimentatie si mult soare. sper sa nu fie cazul, totusi.

bic, ohoho, cunoastem cu memoria. noi am fost anul trecut in aprilie 2 saptamani in tara, cateva zile in bucuresti, si vorbind eu cu o prietena de liniile noi a auzit si m-a surprins ca isi aduce aminte de metrou, de cartela cu dunga neagra. atata ca pretinde ca ea a mers cu un tren roz, nu e chip s-o conving de contrariul.

miri, ai o frumusete de baiat cititor!

cristina, felicitari! da cum au facut, v-au lasat intai sa terminati de cumparat sa vada cat aveti inainte sa va anunte ca sunt pe gratis cumparaturile? sau a fost cos cu valoare prestabilita?

noi am fost astazi, ca in mai toate duminicile, la o mini-gradina zoologica de aici, de fapt e o afacere de familie, un fost circ transformat in parc de animale, unde asociatiile de protectie mai aduc jivine salvate de cine-stie-unde, maimute cumparate de turisti in africa si abandonate in aeroport pt ca transportul pana in america, de ex, e prea scump, pui de tigru de la fotografi, etc.

maya deja cunoaste animalele, le-am dat nume unora, le hranim cu mere si banane, (ocazie cu care mai mananca si ea ceva fructe), e dragut si intim, angajatii sunt rude intre ei si ne cunosc de-acum.

cand descarc de pe camera pun niste poze daca vrea cineva sa vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

mihaela_80, da, vrem sa vedem poze. Dar incearca sa faci un album ca eu nu pot descarca atasamentele de la mail-uri. Cu cosul... e un fel de tombola, in per sarbatorilor, intre anumite intervale orare, la fiecare ora castiga cine este in mom resp la o anumita casa (nu cunosc procedura prin care se selecteaza casa de marcat). Aseara noi am platit valoarea integrala a cosului de cumparaturi si am primit un voucher cu aceeasi valoare de pe bon. Deci in max o luna tb sa facem cumparaturi de inca atatia bani cat am lasat aseara acolo
proadelina, ce terapie faci tu acolo? Spor! Si la mine urmeaza, de maine... noroc ca-i casa noua si goala si nu am cine-stie-ce de facut.
miri, dar de unde i se trage pasiunea pt CFR si metrou?

fiica-mea imi cere DIDIDIUL cu Donald.
Maine seara impodobim si noi bradutul

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput