Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Noki . Sper sa adere cat mai multa lume la idee.

Cont comun pe gmail avem de mult, novdec2005@gmail.com se cheama, parola e tot cea cunoscuta si sunt si ceva poze acolo.
Tocmai am creat un album nou, panou_3_anisori unde va invit sa uploadati pozele sarbatoritilor. Daca nu va descurcati cu picassa, trimiteti-le la novdec2005@gmail.com si o sa incerc sa ma ocup eu de restul (daca se ofera sa ma mai ajute cineva... ).

Va rog votati daca poza sa fie musai la tort sau nu neaparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

maria geniala idee! Daca ramane privat, ma bag si eu. La celelalte panouri nu am participat.

Edit: am si pus 2 poze, cu tort si fara tort, depinde ce se voteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

pai io zic, fiecare cum doreste, cu sau fara tort. ca doar stim ca e pentru 3 ani.
Maria, bravos pt initiativa.

Maria e bine, nu a mai facut febra de ieri noapte, deci antibioticul functioneaza. e vesela, mananca, sare, tipa, semne bune Maine mergem la control sa verifice urechiusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

bau!

maria, poate nu ma crezi dar de vreo cateva zile ma chinui sa scriu acelais lucru si nu mi-am gasit timp, super ca ai spus!.
Eu ma gandisem ca pozele sa fie - copiii langa bradul de craciun.
asa poate sa afiseze si cami odata cu noi si nu asteapta pana in ianunarie cand implineste anisorii dariuca.
Si pe picassa nu merge sa fie puse? asa cum a fost si la concurs fiecare isi incarca imaginea singur.

tania, eu ti-am mai tot spus, imi place de stefan mult de tot, este foarte interesant..va cuceri inimile tuturor fetelor.
Si micuta ce-a trandy este ..super!!!

mihaela/ 80, asa de tanara esti, 80 este anul nasterii? . abia astept sa vad poze cu micuta ta.

cornelia, super cuminti si frumosi copilasii tai. Frumoasa serbare ! si la voi mai mult s-a fotografiat/filmat decat aplaudat?

bicule, la noi poate merge non stop tv-ul nu se uita mai mult de 5 minute la ceva. ii plac "capsunica", "fifi" si inca unele cu niste instrumente muzicale dar nu le urmareste niciodata cap coada, eu chiar imi fac probleme ca are deficit de atentie, sper nu am probleme cu ea mai tarziu la scoala.
o ora de desene incontinuu( pe zi este ok), pentru varsta lor este mult, acum depinde de fiecare.

anda, vorba nebunului de mircea badea, niciodata nu se va schimba nimic indiferent cine ne va guverna.este de tot rasul imparteala ciolanului. eu ii detest si consider ca imi pierd timpul si sanatatea daca stau sa ma uit la ei.
stii ca le-a luat 19 ani sa termine metroul asta nou, se circula pendul !!!, si sa va spun ca atunci la revolutie era spre finalizare? cine conducea metrorexul ep vremea aia.....dl.udriste ce a locuit pana atunci cu mine in bloc( pana la revolutie) si dupa s-a ingrasat atat de tare ca acu' locuieste in cotroceni.bleah!

noki, ce acuarele folositi? unde faci calendarul, la lumi? mi-a spus ca a sunat-o cineva!
Si eu vreau timp dar sa fac ce vreau eu cu el

mitza, achiesez durerii tale si am sa fiu alaturi cu gandul in seara aceasta, la mars nu ma inscriu haide mitza!!! tam tam!!! haide mitza !!! tam tam!!! yo zic sa suni si la o televiziune ca altfel nu faci nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ioana, ce veste buna!

catalina, felcitari!!!

meemsulici, nu am zis ca-i trista ci bosumflici, micuta somnorici.
si ce faci atunci cand esti acasa fara copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, da, la Lumi. aseara i-am trimis pozele, red ca-s in lucru deja. E super meseriasa tipa.

Acuarele - am gasit un set fain de tot, in Metro, de la Simba, se numeste ceva gen trusa de desenat/pictat si e in forma de-aia de plastic, de trusa de scula de baieti si scrie ART & FUN pe ea. A costat mareata suma de 8 ron.Si are niste castuse miiici, cat unghia, de culori. Si o pensula. Apa si canuta avem noi.Si mai are sabloane din carton cu diverse desene, pe care trebuie s ale umple de culoare. Si are si creioane colorate.

Poze, de la 3 ani,. cu sau fara tort, sau de la brad...noah, ca am votat.

Ioana- ce bine! Sa reintrati cat mai reped ein parametri normali!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, pai pe picasa/cu picasa e creat albumul. In contul novdec2005. Care are si cont de mail corespondent, pe gmail.

Noki, sunt curioasa: la tine care a fost criteriul de selectie a pozelor?
Noi anul trecut am ilustrat fiecare luna cu cate o poza facuta in luna resp. Anul asta a fost inca mai greu, trebuia gasita cate o poza pe luna in care sa fie amandoi copiii si sa arate si bine. Am trisat la ian si feb, cand Ana nu era inca nascuta, si am pozat in avans.
Imi pare rau de multimea de portrete individuale super-reusite pe care le am si nu le-am folosit. Dar le printez si le pastram pentru albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

nu am participat nici eu la celelalte panouri iar acum imi pare rau...ma uitam saptamana trecuta la panourile anterioare si am constatat ca avem copilasi superbi.
pozele portret sunt mai indicate pentru panou ,sau putem face doua unul portret unul aniversare de trei ani.

feli: pe mine aceasta criza ma afecteaza atata timp cat firma sotului e in plin proces de disponibilizari,deocamdata la el nu se pune problema si sper sa nu fie cazul , deja au dat afara vreo 70 oameni iar in ianuarie urmeaza runda a doua de disponib, nici nu vreau sa ma gandesc la bietii oameni care au ramas fara job.
piata imobiliara stagneaza,nu se vinde cumpara nimik pe ap meu (1 camera) primeam 65 mii euro acum nu mai intreaba nimeni macar cat costa desi e dat la agentii, terenul care-l avem nu se vinde nici ala,rata la masina creste de la o luna la alta am ajuns sa dau rata 720 lei /luna ,in rest om vedea acum e doar inceputul...

o intrebare...ati cumparat cadou pt educatoare la serbare sau e suficient un buchet de flori...eu nus cum se procedeaza???

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Maria, ca si la noi, doar ca fara criteriul cu cei 2 copchii.Adica in fiecare luna din 2009 e o poza din aceeasi luna, de cu un an inainte, ca sa prindem evolutia in poza. Plus criterii tehnice de baza: poza fff clara, prim-plan eventual, background frumos, zambet. Faza naspa a fost ca pozele la mine sunt rasfirate in 3 pc-uri: cel de la serviciu, apoi in laptop, care e la Adi, care e in Germania si desktopul de acasa. Deci da-i si culege, nene.Normal ca aseara am realizat ca la alea din laptop nu am acces, ca-s la Adi, care nu are net la pensiunea unde sta, ca as avea o parte pe niste carduri d ememorie, dar aparatul foto e la mama si alte baterii pentru celalalt aparat foto nu aveam....si tot asa. Asta la ora 23-24 noaptea, of course.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

maria, super ideea. te ajut eu ca de azi sunt in vacanta si - teoretic - am mai mult timp liber. am uploadat si eu 2 foto.
catutza,multumesc de intrebare. suntem mai bine, a intervenit tatuca (adica seful al mare al lui stef, sa-i dea DD sanatate). a zis cum sa lase oamenii in pragul sarbatorilor fara bani. iau si din urma, dar tb sa-i punem deoparte, ca nu se stie in ian-febr ce va fi.
Sanatate bolnaviorilor. sa se faca bine rapid ca indata vine mosul
Sunt restanta la vizionatul pozelor
soso, pt cadourile educatoarelor/ingrijitoare/bucatarese/dir etc la noi au pus bani parintii, le cumpara cate o floare in ghiveci+plic cu money.
Noki, daca afli reteta pt timp, zi si noua.
Nu stiu voi cum va simtiti, dar eu anul asta ma simt mai obosita ca niciodata, fara vlaga, fara chef de nimica. Abia asteptam sa impodobim bradutul de Craciun, poate asa ne cuprinde si pe noi spiritul sarbatorilor.
Elise tuseste putin, e din ce in ce mai incapatanata, a inceput sa-mi raspunda urat, nu mananca aproape deloc, dimineata bea un pic de lapte (~100ml), la camin zice ca a mancat acasa si nu mai vrea nimica (deci a inceput sa si minta).
catutza, parca tu intrebai, s-a mai vb pe aici: copii se straduiesc sa stea cuminti la camin/gradinita iar cand vin acasa se descarca. Cred ca toate ne-am confruntat cu asta, eu inca mai am de tras. vinerea trecuta am culcat-o la 8.30 ca nu aveam cu cine sa ma inteleg. daca o mai lasam treaza, cu siguranta as fi facut un gest pe care mai tarziu l-as fi regretat. doamne, si cand ma gandesc ca eu nu fac fata uneori cu unul - care in majoritatea timpului e cuminte - dar cei cu 2?
Pupicesc mamicile cu chef de "vorba". Mi-e tare drag de voi. Eu-s mai zgarcita la vorbe, dar asta nu inseamna ca nu citesc sau nu ma bucur alaturi de voi de realizarile copiilor sau nu "sufar" atunci cand aveti necazuri.

Acum citesc si mail-urile... Am primit felicitari si pe facebook, va multumesc.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput