Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (223)
Raspunsuri - Pagina 10
lavi02 spune:
Corap 
ce mai ginerica elegant!!! Si nici cu sora-sa nu mi-e rusine. In schimb ntz, ntz, prea frumusica fetita cu care statea el de mana; geloasa soacra.- poama acra.![]()
Celalalt Andrei si Iris sunt ai cristineimh?
ioana pai sa concluzionam ca e diagnosticul cel mai usor. naspa experienta prin spital, oricum.
Sanatate multa!
Joy sanatate multa la copilasi!
catutza sa nu fie probleme cu Bia!
maria, mihaela concursul a constat in desenat in Paint.
Le-a dat sa faca un tablou de iarna. Asta a fost la cls I, la clasele mai mari, a III-a, a IV-a, erau cate 2 sectiuni, dar nu le-am retinut.
Multumesc de felicitari si incurajari cu scris-citit.
mihaela sigur ca vei primi parola dupa ce ne cunoastem mai bine. Au fost multe aparitii meteorice pe aici.
Si nu sunt sanse totusi sa va intoarceti? Ati plecat (oarecum) definitiv?
maria si mie mi s-a parut perioada de gradi cea mai linistita si relaxanta pt parinte. Iar pt copii e floarea copilariei: jucat la maxim... Doar sa treaca un pic perioada de boli si adaptare.
Bic o ora pe zi nu mi se pare exagerat, cam atat se uita si Silvia cand vine de la scoala. O las ca e obosita, sa se odihneasca si ea.
meems vacanta placuta! ![]()
---------
La noi sunt azi serbarile si la gradi si la scoala, noroc ca nu sunt deodata. Fug la treaba!
Mihaelutat spune:
Ok am citit mesajul Andei. Achiesez intru totul, si chiar ca la mine cel putin ii cunosc pe toti ca am schimbat vreo 6 sefi pana acum. Si pe mine m-a cuprins aseara revolta cand am vazut propunerea de la Interne si pe cea de la sport. Nu stiu ce naiba se va alege de tara asta.....
Eu azi continu actiunea impotriva primariei, la ora 18 va sfatuiesc sa nu traversati cu masina Bulevardul Lacul tei ca va fi mars de protest. Vecina Noki esti invitata ca tot cu Sarah-nas rosu la protestul locatarilor. Sper sa vina cat mai multa lume ca sa aratam ca ne pasa si inca mai putem face ceva noi cetatenii.
Mita
lavi02 spune:
anda criza economica este cumva "previzionata" astrologic?
De curiozitate intreb.
feli criza se simte puternic si la noi. Daca nu o simti in casa, esti o fericita. Simptome:
-firme care mergeau OK dar carora clientii straini isi inchid contractele => dau oameni afara
-daca iti cauti de lucru gasesti mult mai putine oferte cu salarii mai mici decat inainte
-daca ai rate cu dobanzi variabile, bancile au ingrosat obrazul
-daca vrei sa iei acum un credit - sa nu mai zic
-cursul leu - euro a crescut si cine stie cat va mai creste, ceea ce se va reflecta iar in rate, pretul vacantelor in strainatate, pretul bunurilor de import, samd
Un prieten, programator f bun, firma la care lucreaza se inchide. Si-a sunat alt prieten, tot programator, sa se intalneasca la o cafenea, sa il intrebe, poate s-ar putea angaja la firma la care lucreaza celalalt. Surpriza: si celalalt a venit la intalnire cu aceleasi intentii. 
catutza spune:

Bia e bine, multumim de intrebare
a vomat pentru ca a avut muci si ea nu prea sufla nasul si...acum e bine, azi nu am dus-o la gradi ca sa se odihneasca acasa.In seara asta avem serbare si abia astept 
Corap , ce draguti sunt copii
iar Andrei e foarte elegent !
Tania , si voi sunteti foarte draguti si eleganti! Cum se mai simte Stefan, ai gasit doctorul potrivit?
Noki , pupici pe nasul vanat/rosu al Sarei
voi cand aveti serbare? ce poze ai triat ca m-ai pierdut pe drum ![]()

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Fetelor, de unde se cumpara TIMP??? Ca vreau si io o tona-doua...![]()
Catutza, serbarea noastra a fost miercurea trecuta, dar pozele sunt in aparatul foto, care e la mama.
O sa le pun eu, nu scapati
Am triat pozele pentru calendarul anual. Greu job, nene.
Asteptam pozele voastre!
Corapino- hi hi hi..ce scump si elegant a fost senior Andrei. Da' declar sus si tare ca spusul poeziilor-cantecelelor la comanda este cel mai mare chin...Asa ca-mi propun sa fiu intruchiparea ingaduintei in ceea ce-o priveste pe bufnita, care se pare ca m-a mostenit!![]()
Vecina- mars? Pe jos? Mergem, sigur, daca vine si fratele nostru, Alex.
Tania- ce scump e Che! Foarte mandru de el, acolo in centrul atentiei!
Bic- nici mie nu mi s epare mult o ora. A mea se uota si mai mult, dar de regula DVD-urile cu desene merg si ea intre timp deseneaza/picteaza/puzzle-uieste.
Apropo, fii-mea are o noua pasiune: PICTATUL. A stat eri nemiscata 2 ore, cu pensula in mana.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina draga noi participam sigur iti voi detalia la telefon modalitatea de protest.
Mita
maria_alexia spune:
Anda, protestul tau politic parca l-as fi scris eu.
(adica bate, mitraliere si drujbe) inloc de injuraturi la adresa sus-pusilor.
maria_alexia spune:
De fapt, eu intrasem cu ganduri mai bune: ce spuneti de un album aniversar, la 3 anisori? In care sa punem pozele sarbatoritilor, eventual la tort?
Albumul il putem face pe picassa, avem un cont cu nov.dec, si sa ramana privat... Ei ? ![]()
Noki_Lara spune:
Maria, esti un geniu carpatin! Executi tu contul pe gmail? Poza trebe musai de la tort, sau din ziua respectiva?
Pozele noastre de la tort nu sunt chiar cele mai faine.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

si daca o fi baietel, sa fie sanatos!!