Kate Moss – de la realitate la magia Photoshopului
www.supereva.ro/info.asp?id=1624" target="_blank">Kate Moss are si ea nevoie de retusuri electronice.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
kay spune:
ce-mi plac astea...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Infiorator!
Ce bine ca nu-s VIP ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
miereamara spune:
Mai, mai, ce carcotase suntem
, voi cum credeti ca ati arata dupa un zbor de 14-15 ore?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Sabina spune:
mie niciodata nu mi s-a parut frumoasa(decat de la gat in jos
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Mai, mai, ce carcotase suntem www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Excesele de orice fel dauneaza grav sanatatii
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Tzuni spune:
mie mi-ar trebui o tona de machiaj sa arat ca ea in aeroport, nemachiata 
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit 
Sabina spune:
Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja
)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Tzuni spune:
| citat din mesajul lui Sabina Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Pe Kate Moss?

Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Tzuni, nu mai minti poporul(arata splendid, va zic eu ca am vazut-o personal fara machiaj, pe plaja Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
La Mamaia?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
De parca nu am sti ca Tzuni e modestia in persoana 
Modesta, modesta, da' nu mai induce poporul in eroare ![]()