LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 5
popbianca spune:
inainte de a pleca la culcare...vreau sa UREZ LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR DE VIATA!zilele trecute , cat am fost absenta ,
ALEXANDRA...crisva
VLAD...ram0nica
ALEX...anca a
precum si
DIANA...softurela
ANDREI...valik79
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 am nevoie de parerile vaostre, ca de obicei... voi faceti vaccinul asta pneumococic??? eu ma gandesc sa-l fac... cineva zicea ca i-a facut fetitei vaccinurile de 1 an (si cele suplimentare) si au fost 14 milioane!!! aaa, si vroiam sa va mai intreb: ai vostri beau ceai?? ca noi bem cam 400-500 ml pe zi... oare e mult??? citeam ca scoate calciul din organism...asa sa fie??? sa nu-i mai dau??? astept parerile voastre.... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Andreea eu i-am vacut Prevenarul ,adica 2 doze pana acum si mai avem una pe la un an jumate.
Maria acum nu prea bea ceai dar acum cateva luni si ea bea la fel de mult.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Azi am venit acasa ...dar sunt rupta de somn ca nasoalele alea de la neonato nu au vrut azi noapte sa ia bebeii la pediatrie si a fost concert in salon ![]() ...In rest suntem super bine.... Mai am o mancacioasa in casa... Raul e super incantat de ea ...rade de cate ori o vede sau o aude ...se duce sa vada tot timpul ce face... si zambeste asa frumos la ea... parca se vede in ochisoorii lui ca o iubesteeee ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 3 zile pana vine ![]() |
Lasa ca iti revi tu cu somnul si bine ati venit acasa fetelor.Deja Raul are fitze de frate mai mare?

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca ancadragoman...vb serios...aspiranta? mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
daaaaa
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
daaaaa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
pai Ancuto atunci sa va aduca Mosul un fratior

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri
bb_yasmi spune:
neata
miha, foarte frumos si bine ai spus. tot asa gandesc si eu si cam asa am si procedat.
ank pozzeeeeeeeeee. i bine ati revenit aks!!!
anca, aspiranta la ce???![]()
![]()
mah fetelor, o vorbesc si eu odata de "rau" pe fata asta a mea.....si atunci ma "prinde"....
, azi noapte a dormit neintoarsa de pe la 21 pana azi dimi la 8.30!!!!!
si ieri a stat in carucior vreo ora jumatate (cat am fost la shoping)!!!!! 
pupi mari la fetita mea scumpa!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Lala_D spune:
Bianca Andrei inca foloseste leaganul foarte mult. In primul rand este scaunul nostru de masa
, cel adevarat sta pe post de usa la bucatarie ( eu am arcada acolo si pun scaunul de masa parapet
) dar i place sa se si legene in el mult de tot .
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
Lala_D spune:
Bravo Iasmi, vezi cum o faci tu pe mami mincinoasa ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri
ancadragoman spune:
Lala pai ar fii chiar culmea sa mearga din prima si oricum facem vreo 2-3 luni pauza dupa AC sa nu avem nicio problema.
Lavinia deci ne-ai mintit?![]()
Aspiranta la bb 2 maica ...hai ca m-am ramolit de tot 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Lala pai ar fii chiar culmea sa mearga din prima si oricum facem vreo 2-3 luni pauza dupa AC sa nu avem nicio problema. Lavinia deci ne-ai mintit? Aspiranta la bb 2 maica ...hai ca m-am ramolit de tot ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Ancule nu fa pauza mai
O zi excelenta !
Lala.
Poze
Aventuri

17.10.2007
de
Cecilia care
AMR .. 3 zile pana vine