LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Ank, bine ati revenit ! Iti doresc refacere rapida si bebelina sanatoasa.
Si eu abia astept poze si detalii !!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
Ank-ule,bine ati revenit! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
popbianca spune:
sorina7, imi pare tare rau sa aud prin ce treci, am avut in jurul meu destule persoane cu probleme de genul asta, stiu ce inseamna...nu pot sa-ti doresc sanatate multa , forta , putere sa lupti, sa nu te dai batuta...
familia ta are nevoie de tine...
anacami, ce bine ai descris experienta cu spitalizarea...si cu analizele, cu branulele ...(dif . esta e ca eu am stat cu Ana 7 zile incheiate si nu le-am dat un ban...nici nu au acceptat, doar ciocolata).... si eu care credeam ca numai la Arad mai sunt patuturi din alea, de fier...![]()
si Ana a primit o papusica care rade cand e miscata...copila e indragostita de ea...deseori , la masa, cum are si ea in fata castronel cu mancarica si lingurita "baga " si in papusa mancare la greu, o pupa, o mangaie, o zgaltaie de nani-nani...de Mos Nik a primit un carucior sa plimbe papusa...asa ca acum mergem la plimbare in 3
Stefaniei!
si sunt fff de acord cu tine ref la facutul analizelor!!trebiue facute...pur si simplu...si mie mi-e groaza...dar tre sa stiu, sa vad hartia in fata , daca e bine sau rau...
amy,pai am ras in hohote cand am citit de faza cu cafeau....pai si sotul nu-i zice nimic? adica cine sa-i spuna mai bine decat propriul fiu?
ce-am mai ras cu poezioara!!merci...m-am distrat!
ciuperca pe limbuta sa nu fie candida...incearca sa-i dai si biotics
sanatate multa multa si voua...
adinag...wow ce copilasi frumosiiiiiii!
2 ingerasi blonzii.... tot asa arata si bucataria mea si am vazut ca si Floris are o slabiciune pt. servetele umede...si Ana le scoate si incepe sa stearga cu ele...dar goleste pachetul in 2 minute...![]()
lalaD...ce scump e baietelul tau...de fapt amandoi sunt niste frumosi!am vazut in poze ca aveti si voi leaganul ala de la Graco...il mai foloseste Andrei ?vai Wii...ce fain...si eu am ...e super...dar cred ca "ma face" smecherul!
ram0nica....dar cum a adormit asa...cu toata lumea acolo, invitatii sai?e un scump vlajganul tau...88 cm!si ce pozitii de somn...![]()
roxxy...super faza cu Matei!
nazdravanului tau!
anka.san, pai cum si-a permis sa va vb. asa politistul?pai nu ati cerut sa vina superiorul?pai il faceam eu sa se mute...undeva!
bb, noi mai fol. caruciorul cand mergem la cumparaturi...ca nu stiu ce-ar face daca ar avea acces la marfuri prin tot magazinul...de stat mai sta dar nu f mult....
vorbaretei tale!ce bine ca papa ou...eu nu pot sa-i dau, nu prea il vrea...si cand in sfarsit am aburit-o de l-a mancat...s-a umplut cu bubite rosii pe spate!mai incercam ...altadata!
probleme cu somnul...Ana nu a dormit niciodata cu noi in pat...o mai luam si eu asa pe la 8 cand se trezea ca pleca tata la servici si facea prea mult zgomot....dar in rest , cand nu vrea sa adoarma...stau si eu cateodata de la 22-00 cu ea ...doar sa se culce in patutul ei...dar mai nou o tin in brate pana cand e semi adormita(adica sa stie ca o pun in patuul ei)
ancadragoman...vb serios...aspiranta?
RGE...eu zic ca sunteti pe drumul cel bun ...cu ceaiul de noapte!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
eladea...super petrecere si tortulete... si ce de jucariiii!! Eric e un dragut...mi-a placut fff tare locuinta voastra..
400 ml/zi!!wow...a mea bea cca 100ml lichide /zi...400 mi se pare mult...100 mi se pare putin...nu stiu care e treaba cu Ca
ellis...imi pare tara rau ca nu s-a ameliorat situatia Alessiei!
, sanatate
ank83....bine ai venit acas....stiam eu ca Raul va fi un deosebit si o va iubi pe Ceci, si te va si ajuta cu ea ...ai sa vezi!ma bucur sa aud ca alaptezi...tu care erai hotarata sa dai la pompa!aaa si nu am inteles...cum adica nu au vrut sa i-a copii?
mihuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 mihuta, ce mai faceti? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Studiez piata masinilor de facut paine, ma gandesc sa ne luam de Craciun si incerc sa ma dumiresc de care...
mami de Sophia
popbianca spune:
acum despre noi, despre Ana
multumim fetelor care au intrebat de noi ..
...treaba cu analizele m-a cam bulversat, sunt bune cam toate... dar TGP nu e bun , adica e aproape dublat, exact de ce ma temeam...dr. pediatra vine joi la vizita lunara si vom discuta mai pe indelete...ea la tel mi-a zis sa nu ma sperii...dar, stiti cum e!
dupa ce vb. cu ea o voi suna si pe dr. de la budapesta sa-i zic si ei cum sta treaba...sa vedem ce e de facut...
vaccinele nu le-am facut pt. ca dr. de fam vroia sa vada cum stau analizele...asa ca e harababura pe la noi !
Ana in schimb e voioasa , neastamparata si cel mai important...imi zice mama
de sambata...a zis o data si am crezut ca nu aud eu bine, apoi a mai repetat o singura data ... iar duminica era cu sotul in masina , eu coborasem sa iau ceva si ea uitandu-se cum vin inspre masina a inceput sa zica mama...sotul radia de fericire... ma indica daca cineva o intreaba unde e mama , razand fericita(ea nu facea asa ceva)...mananca dar nu prea bine...de dormit adoarme greu asa ca de ex azi s-a trezit la 11,30...pana la 12 si ceva a mancat , la 15 s-a culcat ...de la 17-18 a mancat pranzul...deci cina a sarit din schema (a mai lins ceva portocale, biscuiti, mamaliga cu iaurt)la 21,30 a baut cca 40 ml lapte si acum o sa vad ce va mai cere in timpul noptii!
popbianca spune:
chiar nu mai e nimeni...?
popbianca spune:
dar ce sa mai intreb...iar e ora 1 ...desi m-am asezat la PC pe la 23...ce a mai zburat timpul!
si chiar acum am mai bagat o tura la spalat..
noroc ca sunt prosoape...nu e bai daca se sifoneaza...o sa le scot dimineata....
popbianca spune:
pussi...eu nu am mai auzit de ap. pt facut iaurt...super tare!la noi nu stiu daca se merita sa mi-l cumpar, ca noi...cu viata noastra tot pe drumuri...ajunge ca steamer-ul care intotdeauna e "dincolo", cand am nevoie de el...eu cred ca deocamdata voi ramane la sana din comert....
mihuta..de robotul pt facut paine...mi-a zis cineva ca tot mai mult se cumpara ...toata lumea sa-si faca paine acas...e cea mai buna painea de casa...dar oare robotul asta asa o face? ca pe vatra?
dar oricum cea mai tare masinarie de bucatarie ramane(pt. mine)expresso-ul (de lapte praf)costa cca 1500 lei dar e excelent...incalzeste, dozeaza, agita,cred ca si sterilizeaza...numai sa bea copii lapticul...
probabil la bb2..daca nu voi reusi sa alaptez...acum nu mai are sens...desi ...oare cand vine bb2?...hhmmm