Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce maaaa? Boc?? Emigrez! Mimo, nu-ti spun unde!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Imi fac de cap, Matei doarme... sper sa isi revina mai repede, dimineata s-a trezit la 9.20. Si eu odata cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicoleta ,venim cam degeaba la patinoar!ca David nu stie sa patineze,si nu imi vine sa il las anu asta:la cate a patit,piciorul mai il are sa il rupa,ca mana si bratul le-a rezolvat!asa ca,pas la patinoar anul acesta!
sigur va mai plimbati prin Parcsi vom veni acolo!
sanatate lui Matei

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Am vazut eu bine sau acum dati sutiene?? Vreau si eu cel mai mare numar la cupa si 85-90, dar Triumph sa fie!!

Mergi la inceput

Simo, cand ma bucuram ca primesc si eu un cadou pentru mine... Da, sigur mai iesim prin parc. Poate ne vedem anul asta... ne chinuim de atata timp... juma de an sa fie??

Mergi la inceput

Mai,fetelor, nici Stolo nu era cine stie ce.sa fim serioase!da, asta mic- Boc e de tot rasu-plansu!vai de noi si de tara noastra!

Mergi la inceput

Nicoleta,cred ca mai mult de juma de an!gata,te las sa castigi sutienu-merg sa calc

Mergi la inceput

Simo, problema este doar de sincronizare, asta nu ne iese... Cand suntem noi ok, nu sunrteti voi, si invers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

Simo de brasov ia uite ce am gasit...si mai caut...

De exemplu, unii pite#351;teni care stau la vilele din Trivale au venit dispera#355;i căutînd modalită#355;i de a scăpa de cîrti#355;ele ce le-au distrus grădinile. Zona de pădure este prielnică dezvoltării acestor animale. Cea mai eficientă metodă de a scăpa de ele o reprezintă ni#351;te dispozitive sub forma unor bombi#355;e cu un fitil la capăt, ce se aprinde, #351;i se introduc pe galeria cîrti#355;elor. Se acoperă cu pămînt, iar animalele mor, locuin#355;a lor fiind incendiată. Pentru #351;oareci, dispozitivele sînt cît se poate de ingenioase. Există tăvi#355;e ca ni#351;te mici piscine, în care se pune o substan#355;ă lipicioasă ce-i atrage #351;i în care rozătoarele rămîn imobilizate. Ele mor prin epuizare #351;i prin înfometare. De asemenea, există cu#351;ti speciale în care se pune mîncare otrăvită pentru #351;obolani. Cubule#355;ele crocante de ca#351;caval otrăvit reprezintă deliciul de scurtă durată al rozătoarelor, care mor prin hemoragie digestivă la cîteva zile după ce le mănîncă. Și în materie de exterminare a gîndacilor lucrurile au evoluat. Au apărut capcanele sub formă de căsu#355;e, în care se pune o pastilu#355;ă cu un miros atractiv pentru insecte #351;i în care acestea rămîn lipite pe vecie. Orice solu#355;ie a#355;i alege trebuie să urma#355;i cu aten#355;ie indica#355;iile de pe ambalajele substan#355;elor pe care le folosi#355;i pentru a scăpa de „musafirii“ ocazionali care uită să plece din locuin#355;ele dumneavoastră.

Si cum spuneam... mai caut...

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Tot pt Simo de bv

EXISTA UN PRODUS NUMIT ....RITOX PATROANE FUMIGENE !
Se baga in gaura dupa ce se da foc la un capat ...;apoi gaura se astupa

Clodute

Mergi la inceput