Puiuti de Randunici 2008!! (164)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nush ce sa va zic de biscuiti, covrigei, eu i-am dat lui Vladut de la 8 luni si Dariei de la 7. S-au mai inecat ei,dar nu intr-atat de rau incat sa nu le mai dau. Ce a fost bine, e ca vladut a inceput foarte devreme sa mananca mancare ne-pasata. De pe la 10-11 luni deja am renuntat la blender. Daria se descurca foarte bine cu orice bucatica, de paine, mar, biscuite. Chiar mai bine decat Vladut. Cred ca important e sa le acordam putin mai multa incredere si totul va fi bine.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raluca,nu pui nist poze cu puiutii tai?ca nu i-am mai vazut de mult..si daca vrei si cateva cu Grecia!
Ioana,bine ca ai scapat de butoi
Nicoleta,iar ma singurica???off-daca e cald si iesiti afara zilele astea vin pana la voi,in racadau
Criss,sa-mi spui cata rabdare a avut Andreea la coafor
Alice,am uitat sa-ti zic ca nu e deloc zapada,a fost soare si acum e destul de frig!azi nu am scos copilu afara!
daca o sa o gasesc pe Luna Betiluna la ai mei,o sa o scanez si iti trimit!dar acum mama face curatenie si nu ma indur sa merg la eiCristina,abia astept sa citesc
Luny,Mufarinul e tare comic cu cafeaua varsata pe el,pe jos!Cum mai e sanul??mai doare???

De 3 zile,dimineata cand ne trezim gazonul nostru e cu pamantul in sus,adica avem o cartita:a facut harcea-parcea si la noi si la vecini!nu stiu zau cum sa scapam de ea!imi vine sa o dar ea sapa galerii doar noaptea..si cine sa stea sa o pazeasca pe frigu asta???are cineva vreo idee???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

a venit sotu de afara si mi-a zis ca de 1 ora a pus furtunul cu apa sa curga intr-o groapa sapata de cartita!cred ca vrea sa o inunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

a venit sotu de afara si mi-a zis ca de 1 ora a pus furtunul cu apa sa curga intr-o groapa sapata de cartita!cred ca vrea sa o inunde

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Simo, hai sa mai vb un pic cu tine...ca m-ai facut sa rad, desi nu-i cazul, cu cartitza ta. Am vazut acum ceva timp o secventa dintr-un film in care o tipa a stat parca vreo 2 ore cu pusca atintita spre o gaura de-a cartitei, asteptand-o sa scoata capul. Si cand l-a scos, poc! si gata!:))) E si asta o varianta..ca-n filme. Alta idee n-am.

Gudinde, spor la munca!!! N-am mai apucat sa vb cu tine, te-ai hotarat cu masina, in cele din urma? Cat priveste nepotica slabuta, si eu gandesc la fel: daca copilul este fericit, sanatos, jucaus, greutatea conteaza mai putin.

Ma duc la ale mele, vecinii iar bocanesc/pacanesc/gauresc!!! Si nu pot zice nimic, ca a trecut, citez, "programul de odihna"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Simo, pozele astea de acum o luna jumate, de la botez, sunt cele mai recente.

http://family.webshots.com/photo/2106099190104290936mneTKj

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Hai sa vad ce scrisorica imi iese
Bubudraga, pentru tine specialmagie
Am vazut pozite cu Stefanoi la baita , cu tine mai trasa la fata , mor de ciuda ca n-am putut sa ma tin de regim si eu
Tuchi eu tin pumnii in continuare sa nu fie nevoie de antibiotic intravenos Si Vladutz e mucios in continuare, mi-e asa ciuda...parea ca-i trece si deodata a bufnit mai tare...mama ei de raceala!
Olgutam citit ce aventuri ati avut, bine ca acum e totul in regula Am citit si sfaturi de la doc , am notat tot !
Sa-ti zic cu teza? Ha, le-a facut profa si rezolvarile O sa ia toti 10...eu am insa constiinta impacata ca oricum le daduse doua probleme pe care le facusem acasa cu ea si intelesese mecanismul......amintirile mele in ale chimiei insa sunt departe ascunse, trebuie mult praf sa dau jos de pe ele...usor, usor le regasesc .....am asa o nostalgie cand vad chimie, ma simt iar f tanara
Stelut felicitari pt iesirea la munte, vad ca ti-a priit...acum faci planuri de clubbing pr revelion cu Luny Bine ca ai reusit sa intarci oarecum rasfatica ! Am vazut poze si cu ea, s-a schimbat mult , e din ce in ce mai fetita Ce curaj pe voi sa lasati chestiile alea pe jos, la indemana ei
Lunysper sa se rezolve repede beleaua cu sanul si va tin pumnii sa gasiti de revelion un locsor cu galagie si mult fum Sunt curioasa ce parere o sa aiba Mufa
Clau nici nu ti-am zis ce desteapta m-ai facut...am vazut ca tu o pui pe Rebe in fundulet pe cantar si m-am luminat si eu...ca ma luptam cu Vladut sa stea culcat si nemiscat si cam atarna pe langa cantar...Ma bucur ca a inceput sa doarma fata mai bine, hai ce se vede luminita si la voi
Kya abia astept sa te muti si sa faci party Poate un baby shower acolo la vremea aia, nu? Si sa mai pui si alte retete ca si pe mine m-a apucat un drag de bucatareala si prjitureala de la o vreme ...
Alice hai, curaj, mai e un pic si se face lumina si la voi...bravo pt cativa pasi
Ursuleata mult succes in afaceri, tinem pumnii....mi-a placut cadoul primit de tine, ingenios Adica nu mai speli vase cu unghiile alea nu? Cred ca am o obsesie cu vasele, o sa-mi treaca probabil curand ...Iar ideea cu fetita , deie Domnul sa apara cat mai repede !Am vazut Ursulet in picioare
Cami eu am ratat bradul cu fundite , nu stiu unde sa-l mai caut acum oplizopliz
Naty 1. trebuie musai sa-ti revizuiesti lista de achizitii si sa incluzi si "luxul" in bucatarie 2.Iulia e superba cu palaria aia ca de bietul iepure nu intreb ce mai face !3. Imi pare rau pt chestia cu serviciul omului....sa dea Domnul sa rezolve repede...parerea mea de om izolat in casa de atat timp, este ca unii patroni si abuzeaza un pic de chestia asta cu criza...mai dau afara, mai reduc cheltuielile...daca tot au prin momentul si oamenii sunt pregatiti psihic, de ce sa nu si speculeze un pic situatia? Nu stiu daca asa s-o fi pus problema la el la servici, sunt convinsa ca nu peste tot e asa...dar pe unii ii suspectez Partea buna e ca o vreme o sa fiti amandoi acasa cu Iulia, acum de sarbatori pica bine
Gudinde inchidere de an nasol Ce-ti face piciorul?
Si ha-ha , am retinut ca esti mai durdulie asa zic si eu despre mine cand ma intreaba cineva
Liana pupa fluiericiu', am vazut si eu surpriza vesela M-am tot gandit la tine zilele astea, de cand tot zic astia de carnea aia "stricata" ...mai dar ce-au mai fugarit-o si n-au prins-o Ai fi avut ceva de munca , te-ai scos!
Zoze spor la curatenie!
RalucaSp hai ma, nu fii tristuta...ma bucur ca sunteti bine acum...nici pe la voi nu prea e atmosfera in cauza miscarilor de strada Ma gandeam, tu n-ai putea sa vii acasa cat ti-e sotul plecat?
Mihutza si e Andra houserita am ratat-o Mai pune link-ul te rog o data! Ascultari de colinde cu drag in continuare
Adriuta n-am cuvinte pt mergaretul strengaret N-are nene nicio emotie, bravo lui ! Iar pentru gandurile tale cu al doilea copil, eu iti tin pumnii chiar daca m-ai facut extrem(ist)a
Nicoleta daca mai zici Viena o singura data Iar cu aspiratorul ala faci tu exact ca mine cu masina mea de spalat vase
Crissa-ti fie de bine tunsoarea...chiar asa, i-ai facut si Andreei un mot acolo ? Pai se poate!
Ioana eu te banui ca butoiul de ieri a fost invocat special ca sa mai cheltui niste bani Oricum ar fi fost bine ca ai iesit de acolo!
Valentinamai ce frumos trebie sa fii fost la voi la serbare ! Acolo il aduc pe Vladutz la gradi Dar numai sa-mi promiti ca nu pleci pana atunci
Butucica mi s-a parut mie sau te strambai la mine asa la un moment dat ? Bai ce ti-e si cu obsesiile astea! Inteleg ca iar esti o doamna, iar a plecat Andreiul in vacanta Nici nu vreau sa ma gandesc ce frumos o sa fie de sarbatori la voi acolo, la marginea padurii
Simoooo era sa te uit, vai de mama mea ce pateam...abia astept sa vad poze cu Sam mosulet craciunet, ca p-alealalte le-am ratat ...stii nu? Desi stiu ca le-ai pus de doua ori, depinde in ce moment deschid calculatorul N-am timp, nu ma uit...am doua minute, fac click...asa ca, oplizopliz si pe tine sa ma ierti !
Bitza bine ai revenit, mai vioaie parca Sa stii ca i-am luat lui Vladutz o tricicleta fara pedale, le lemn cu roti de cauciuc (auzi Simo? ) si aveau acolo si una cu buburuze desenate ...la magazinul de vis-a-vis de PROTV
Sigur am uitat/ratat pe cineva....dar daca nu dau send acim si pierd mesajul asta imi fac harakiri
Deci SEND papappapa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Radeti voi radeti!
ar fi o idee sa stau cu pusca sa astept cartita,dar nu am pusca!ce ma fac????a,si a venit vecinu de peste drum si ne-a zis ca si la ei a sapat!si-a facut la galerii,nu stiu cum o sa o scoatem la capat!
Raluca,am vazut pozele!mi-a placut mult cum statea Georgios in cristelnita!si sticla cu vin,o idee tare frumoasa!si Ioanna e o domisorica ,ce mai!sa vi mai des sa povestim!
ma duc sa calc,iar!sotu e iar cu furtunu la gropi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, nu ies ma, ca am plodu mic mucios... Poate veniti odata la patinoar? Cand suntem si noi ok??

Mimo, cu bata aia nu faci nimic, as scoate-o si eu daca as sti ca nu ar mai pleca sau macar m-ar lua cu el "acolo". Dar daca trebe, trebe! A, a zis ca a strans peste 30.000 mile si ne ia si pe noi mai la vara cu avionul (io nu am zburat niciodata , doar in vis... de una singura... ).

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

raluca cred ca e tare greu departe, dar esti cu familia ta macar, ai sotul, copii alaturi..asa e, este un haos maxim in Ro acum, mie imi provoaca sila...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Subscriu Auzi Boc prim ministru Vorba unuia aseara, urmeaza Nicoleta Luciu Vai de capu' nostru ....

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput